Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 50 752
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
^^^ това е линията на Шисейдо за зряла кожа Future Solutions. Дали си струва за вас можете да кажете само вие, продукта е хубав за суха и зряла кожа. Aко не се лъжа е спрян от производство.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:38 от Agent Provocateur

# 661
И аз питах преди време за този фдт, но тук получих отзив, който ме отказа. Не помня от кого, може би NiaV...

# 662
# 663
Не съм го пробвала. Ако са ти го препоръчали в Дългас и му се чудиш, не бих го купила! 🤣 Там са... Мани-мани!! Онзи ден ми отказаха 2 капки мостра от един фон дьо тен! 🤦🏻‍♀️ И то защото не беше продукт на техния любим Герлен, от който печелят %..

Метеоритите на Герлен обаче за мен са незаменими... ❤️ за мен нямат аналог..
Благодаря за препоръките за пудра! Ще видя коя има в Нотино от тези.., но май никоя.

# 664
Благодаря, Tulip 🌷
Не,не ми са го препоръчали от Дъглас,а ми се струва по-удобен такъв тип фон дьо тен,защото можеш да си го вземеш в чантата и да се гримираш навсякъде.
Странно,тук в Германия,имат мостри на повечето грим артикули.
На Герлен не знам дали имат,но на Диор със сигурност,защото исках да пробвам новия с хиалурон.
Има си изкарани мосъри,които можеш да пробваш по всяко едно време без да питаш служител.

# 665
  • София
Подхванали сте фдт - те на IT , ама аз се чудя на пудрата. Разни инфлуенсърки доста я хвалят, но аз на тях не им вярвам много. Другата която ми е влезнала в главата е на Rare beauty . Мнения?

# 666
Метеоритите на Герлен за мен са най-лошият продукт, които съ ималa.
Oще eдно време, когато се появиха в КОРЕКОМ не им бях фен, но си викам ще им дам още един шанс.
С четка количеството, което излиза е почти незабележимо.
Счуках ги и минах през много фина цедка и сега ги използвам като пудра.
Ще се радвам когато ги свърша.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 03:17 от Melany99

# 667
Аз не мога да разбера огромния шум покрай тези метеорити, ако искам деликатен блясък ще си сложа хайлайт, който да не е толкова пигментиран. Да не е спам, искам да похваля един позабравен фдт на KVD-Good apple serum foundation, пълно покритие, без да оксидира, утежнява, сваля се лесно. Исках да питам дали някой има опит с последния фдт на Anastasia - Impeccable? Heart

# 668
А, че каза хайлатър!
От как на човек се помня използвам Мери Лу, ама тази година натрупах сериозен тен рано-рано и ми стои бяло върху лицето.. 🙄, та ... Кои хайлатъри използвате през лятото, или когато имате тен? 😀

# 669
Tulip, ползвам тези на Rare Beauty (течните са малко трудни за разнасяне, но ги мъча, прахообразните са много хубави). На Too Faced, на Benefit и на Fenty. Имам и палитрите на Huda и на Dior-Backstage, последната не е нищо особено. Имам тен целогодишно заради солариума и се плескам с колкото блясък искам и навсякъде.Joy
Имах Мери Лу, нещо не се разбрахме с формулата.

# 670
Аз ползвам хайлайтър на catrice и съм много доволна, дават ги за dupe на известни марки.

# 671
agent provocateur може ли да ми дадеш мнение за фдт на Герлен теракота ? От доста време му се чудя ?
С смесена кожа съм, на моменти даже суха.

# 672
Аз хайлайтър така и не се научих да слагам, имам два на becca и така си седят.
И аз харесвам много  KVD-Good apple serum foundation  , но май е спрян вече от производство.

# 673
Аз ползвам хайлайтър на catrice и съм много доволна, дават ги за dupe на известни марки.
Catrice имат много добри продукти,някои палитри са dupe на Денона също,мисля да ги пробвам.

# 674
Аз си взех хайлайтър от последната колекция на Wonder Woman, който е комбинация от няколко цвята и не съм очарована откъм пигментация.

Общи условия

Активация на акаунт