Бях ли задник?

• 3 151
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Съгласен на 100% с написаното от Невена Виролан. И да, някакви чувства и от двете страни не е имало, по-скоро любопитство и желание за свързване с различен тип човек.
Мацката е много популярна в инстаграм (не е от тези с голотиите), но не знам какво точно инфлуенсва и защо толкова десетки хиляди хора я следват, странен профил - по нашенски най-общо казано "вятър я вее на бял кон".
Доколкото разбрах, бившият й, българин, на втория месец е казал, че "не се чувства в безопасност с нея" и си обрал крушите. Не спря да говори какви "пусита" са българските мъже в сравнение с мъжете в нейната страна. Сигурно има право, ама и той човека се е усетил навреме. Такива екстремно сензитивни жени могат да са много привлекателни в началото докато не почнат да плашат.

# 16
Неве, 300 лв давам на 5 човека роднини и ММ.
На случаен бройкаджия, който 2 месеца ми показва, че не съм му фактор, и ме вика на почивка единствено за да не плаща сам двойна стая - не.

# 17
Не съм чел предишните теми на автора та не съм запознат с предишни “изцепки”, но съдейки от това което е написано тук - ако след всичко това се чудиш - ами явно си заслужаваш да те размотават така, щом позволяваш такова отношение. И един съвет по мъжки - рускини, украинки, беларуски (или както е думата) стават само за бройкане, но да не са ти в къщата, че това което си видял е направо нищо на фона на това което могат да ти причинят.

# 18
И аз да се включа
Според мен даже твърде много си я изтърпял. Някой хора са си нахални: подаваш им малкия пръст и те ти вземат ръката.

И аз имах една “приятелка” : докато и давах пари в заем (зависима е от хазарт) си и бях много удобна и да и слушам драмите. Като си исках парите обратно, тя прекрати приятелството с думите “помисли какво направи”. Ужас

Слава богу успях да си върна парите, но беше кофти положение. И тя беше с някакви отклонения и се опита да ми вмени вина, но дотам защото аз като си върнах парите, я блокирах навсякъде и тя беше уволнена от работата (работим в една фирма).
И аз те съветвам същото: махни я отвсякъде. Само ще ти трови нервите.

Невена: както винаги топ коментари 👍👍👍👍☺

# 19
Щеше да е трагично, ако не беше толкова смехотворно. Тоест - платил си си секса.

# 20
На случаен бройкаджия, който 2 месеца ми показва, че не съм му фактор, и ме вика на почивка единствено за да не плаща сам двойна стая - не.

Ей, ще кажеш, че бившата годеница ти е платила да ме очерняш Simple Smile Моренцето беше резервирано и платено много преди да се запозная с тази жена, какво да й искам да делим, като е на ръба на фалита. Оставих я да купува питиетата на плажа, за да не й е неудобно.

Щеше да е трагично, ако не беше толкова смехотворно. Тоест - платил си си секса.

Направо Laughing

# 21
  • Out of the Mix
Невена, разбира се, че е така.
Ирония вкарах в това за българката, но нищо, чат, не може да се хване всичко кой какво казва. Simple Smile
При мен подобни схемаджийки нямат шанс, пробвали са се няколко.

# 22
  • Paris, France

Случайният бройкаджия е правил преводи, помагал с български език, с други услуги. Когато и се е наложило да намери къде да спи един месец се е обърнала към въпросния случаен бройкаджия, а не към стар приятел, приятелка, колежка, съквартирантка. Ако в 3 сутринта ми се обади човек, когото съм молила за подобна услуга, каже, че е попаднал в беда и му трябват 300 лева, които ми е спестил от преводи, уроци по български итн + ме завел на почивка без да ме чука, ей така, ставам, турям парите в чантата и потеглям. Това съм аз.

На мене не ми звучи като случаен тъпкач. Звучи ми като набелязана жертва и ако мине номерът.

Познавам жени, които живееха така докато не омотаят някого яко. Един им пишеше курсовите работи, друг ги возеше до летището, у трети си оставяха багажа. Даже може историята, че я гонят от квартирата да е лъжа с цел да се намести някъде безплатно. Знаеш какви са наемите в големите градове. Ако пусне фитил на 100 мъже, все един ще се хване.

# 23
Авторе, не ти трябва психолог. Ти си наясно с глупостите, които вършиш. Следващия път като видиш някоя изкукала (или правеща се на такава), не я слагай в графата ''безнадеждна романтичка, готова да промени света''. И между другото с тези само с презерватив (а най-добре изобщо)

# 24
Модератор, може да заключваш...

Общи условия

Активация на акаунт