Деветокласници 2024/2025 - 2

• 41 417
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Можело да си видиш резултатите през МОН-ския профил на ученика, у нас не се знаят ни пароли, ни нищо, така че резултатът ще си остане мистерия Simple Smile.

# 541
  • ВАРНА
Можело да си видиш резултатите през МОН-ския профил на ученика, у нас не се знаят ни пароли, ни нищо, така че резултатът ще си остане мистерия Simple Smile.

Листченцето с юзърнейма и паролата се пази. Но кел файда Simple Smile Значи или вкъщи сме безкрайно глупави и не можем нищо да намерим в този сайт, или това с качените резултати са градски легенди Simple Smile

# 542
  • Някъде там...
В статията пише нещо за таблица с детайлна справка, но не виждам такава. Или само с абонамент към сайта е видима? Simple Smile
Не знаем резултати ние.

# 543
Успех на математиците утре! Моята в неделя е на олимпиада по немски и за тази цел трябваше да жертваме един работен ден, за да компенсираме ските, които пропуска. Не се оплаквам, и ние намазахме един ден почивка. Още месец и потегляме за Австрия. Там ще бъде голямото каране. Не знам как ще се оправим с отсъствията, другата седмица ще го обсъждаме с класната. Хубавото е, че ще пътуваме с още едно дете от класа, та няма да сме само ние в прегрешение. Очертава се всяко семейство да пътува с по 3-4 лаптопа. Представям си каква работна станция ще си спретнем в хижата!

# 544
Нищо не се знае и при нас за тези резултати. Явно са голяма тайна Grinning

# 545
Даже бях забравил за този тест. Явно им е важно средното ниво, а индивидуалните оценки не са важни.

# 546
И на математиците, но и на химиците успех днес Sunglasses

Мончовците, ако са публикували нещо в онзи сайт с "дигиталната раница", то е яко скрито... Има текущи и срочни оценки, от този изпит ни следа. Вече си мисля, че е качено, както беше достъпа до НВО, ама до там никакъв достъп нямаме.

# 547
  • ВАРНА
О, вярно, че и химиците са днес! Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Любопитно ми беше да видя справката, но явно ще си остане скрито-покрито Simple Smile

У нас режимът започна да сме променя - лягане много късно (уж се учи) и съответно ставане към 11ч. Така го беше направила дъщеря ми в седми клас, втория срок, и сега мисли да го вкара пак в действие. Ще я видя как ще ѝ се получи в двата дни от седмицата, в които има Британика.
Харесали сме едни постановки на варненския театър, които започват в 19ч. За да посетим, ще се наложи тръгване от училище след петия час или по някое време на шестия. Ще видя класната колко разбрана ще излезе, защото няма да гърмя дните по семейни причини за извиняване на отсъствията. Ако не ми съдейства, ще се трупат неизвинени.

# 548
Успех на децата, които ще се явяват на олимпиади! Моето няма такъв ентусиазъм изобщо..
   Нищо не се знае за резултатите и при нас. Пароли не пази, учителите нищо не са казали, а и те бяха втория ден, само малка част успяха да предадат.
   Девойката беше болна, помързелува вкъщи 10 дни, от понеделник не знам как ще се спря с първата смяна.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 16:53 от silvery

# 549
2 часа вече стоят в НПМГ и не започва олимпиадата по химия, скъсаха синджира просто. Може би по-добре са направили децата, които са пропуснали, няма такова безхаберие като МОН.
Викнаха ги в 13:15 да стоят на студа да чакат другата олимпиада да свърши, и ей на 15:00 ч висят и се притесняват.

# 550
Това е толкова очаквано.
На 4-ти септември миналата година си пуснах писмо до мон за този толкова предвидим развой и само дето не го подписах "от оная с жалбите". Представям си как стотина човека трябваше да мигрират между училищата.
Миналата година областната олимпиада по химия беше абсолютно компроментирана - разпределението на участниците, разсекретяването на работите. Явно тази година може и по-зле да стане.

# 551
Има ли вече някъде пълен списък с точните локации на олимпиадите по предмети? Оглеждам се за тази по история.
Организацията няма да я коментирам. Отдавна съм приела, че обучението до 12 клас под опеката на родния МОН просто трябва да го избутаме.

# 552
Това е толкова очаквано.
... Явно тази година може и по-зле да стане.
Винаги може още по-зле...жалко за ентусиазма на децата...

# 553
  • Някъде там...
Не знам на кой болен мозък въобще може да му хрумне да се провежда "втора смяна" олимпиада. То явно е последствие от изначално извратеното решение за два областни кръга в един ден...
Успех на децата!

Врабец, аз следя на сайта на НПМГ, нямам нерви да ровя из сайта на РУО. Има за всички областни кръгове, за които е излязла информация. В секцията Олимпиади и състезания. За история не видях да има.

# 554
Скрит текст:
Това е толкова очаквано.
... Явно тази година може и по-зле да стане.
Винаги може още по-зле...жалко за ентусиазма на децата...
Все пак, може и нещо добро да произлезе. Да се познаят като се видят, да направят едно селфи и да го изпратят на първата им учителка. Те са много калени. След онова чудо в детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт