9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 450
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Според мен се има предвид, че ако ученикът е писал 1. БЕЛ, 2. Мат, 3. История, 4. Физика, той реално иска първите два и ако му се наложи да учи 3 или 4 ще е компромис и няма да е удовлетворен.
Моята дъщеря искаше ГО, но заради преподавателя избра география и накрая не съжаляваше. (друго училище, не ФЕГ)

Аз да попитам, получихме офертата за екскурзията до Франция. Изморих се само докато четох програмата. От 11 дни, 9 ще пътуват. Може ли някой, чието дете е било, да каже успяват ли да видят нещо? Доволни ли са?
А дали има някой, чието дете е ходило на самолетната екскурзия в Париж, да сподели впечатления? На мен това ми звучи по-добре май.

# 121
Моето ходи на рейсовата екскурзия на Никра. Беше много доволна. Беше лятото (юли) и денят беше по-дълъг.

# 122
Точно това имах предвид- 1 и 2 избор са реално желаните профили, а 3 и 4 са някакъв компромис. И ако не ти стига бала, просто учиш там нещо си.
Моето дете беше на самолетната екскурзия, според мен е по- добрия вариант. Пет дни само в Париж. Всеки ден сутринта тръгваха рано и ги прибираха по тъмно. Един ден отделиха за Дисниленд. Пътуваха с корабче по Сена, разгледаха Лувъра, Версайския дворец и др.
  В хотела се предлагаше само закуска сутрин, после се изхранваха навън.  Ако имате конкретни въпроси питайте.

# 123
Къде получихте информация за екскурзията?

Според мен се има предвид, че ако ученикът е писал 1. БЕЛ, 2. Мат, 3. История, 4. Физика, той реално иска първите два и ако му се наложи да учи 3 или 4 ще е компромис и няма да е удовлетворен.
Моята дъщеря искаше ГО, но заради преподавателя избра география и накрая не съжаляваше. (друго училище, не ФЕГ)

Аз да попитам, получихме офертата за екскурзията до Франция. Изморих се само докато четох програмата. От 11 дни, 9 ще пътуват. Може ли някой, чието дете е било, да каже успяват ли да видят нещо? Доволни ли са?
А дали има някой, чието дете е ходило на самолетната екскурзия в Париж, да сподели впечатления? На мен това ми звучи по-добре май.

# 124
Изпратиха ни съобщение в Тиймс. Само за 8 клас е. А самолетната по-скъпа ли е?

# 125
И моето дете ходи на автобусната екскурзия. Много беше доволен. Било им е купон.
Сега, 9кл., ни предложиха самолетна - "Прованс с дъх на лавандула, вино и парфюм", 5 дни. Не иска и той, и приятелите му. Яд ме е, но като не искат...техен проблем 😀

# 126
Самолетната излизаше малко по- евтино, защото е 5 дни.

# 127
Явно сте в някаква група, в която аз не съм. И моето дете е в 8клас, но нямам идея за тиймс, очаквах нещо в школо..има ли как да ми препратите информацията?

# 128
Явно сте в някаква група, в която аз не съм. И моето дете е в 8клас, но нямам идея за тиймс, очаквах нещо в школо..има ли как да ми препратите информацията?

Грешката е моя! В Школо е съобщението. Явно в края на деня, след цял ден стоене пред Тиймс, мозъка ми отказва. Извинявам се за объркването!

# 129
Здравейте,  има ли някоя осмокласна мама информация за допълнителните дейности по френски за подготовка за олимпиада? Дали са започнали вече и за всеки клас по отделно ли ще се провеждат или от всички класове ще има деца в смесени групи? Доколкото разбрах,  трябваше от октомври да стартират, а вече е ноември.

# 130
  • София
Нашият клас ходят вторник 4 блок. Вече 3 или 4 седмици. Май са разделени по класове.

Моята девойка ще ходи април в Париж на самолетната екскурзия. Има ли други?

# 131
Нашият клас ходят вторник 4 блок. Вече 3 или 4 седмици. Май са разделени по класове.

И моят младеж-също.

# 132
Здравейте,

А има ли вече качена програма за априлската самолетна екскурзия?

# 133
  • София
В нашите класове ще ходят с автобус - 11 нощувки мисля че беше.
А някаква информация за тази със самолет може ли да дадете.
И да се похвалим, ако изобщо може да да се нарече хвалене, в класа на едната девойка цъфна нова ученичка днес. Стават вече 30 деца.
Въпросното момиче идва от 35 СУ.

# 134
  • София
В класа на дъщерята изобщо нямаше оферта за тази. Ако ти е възможно прати ми програмата й, интересно ми е да я сравня с автобусната.

Общи условия

Активация на акаунт