9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 344
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Много ще сме благодарни да “хвърляте по едно око” на “зайците” 😉
Признавам, че благодарение на вашата тема и коментарите ви в нея, дъщеря ми имаше едно единствено желание - ФЕГ!
И винаги съм се забавлявала с въпроси, защо с този бал не кандидатства в Испанската, или някъде си… Ами защото ИСКА ФРЕНСКАТА!
Страхотни сте! На добър час на студентите! Обещаваме да държим нивото 😉

# 451
Здравейте, и аз се включвам в темата като майка, чиято дъщеря ще бъде в паралелката с АЕ. От два дни чета тази и старата тема...Почти на всички въпроси намерих отговор, освен на един - родителката среща на 11.09 с присъствието на учениците ли е или е само за родители? Благодаря на всички за изчерпателната информация, която нямаше от къде да знам, ако не беше темата Heart Decoration

Родителските срещи затова са родителски, щото са без деца. Simple Smile
Икзлючвам един случай преди години, когато дъщеря ми, пълнолетна 12-класничка, беше на родителска среща на сина ми, заек, но темата беше екскурзия.

# 452
Здравейте Simple Smile И аз се присъединявам в редиците на групата. Синът ми е записан във ФЕГ френски с немски Heart Също така успяхме да се запишем и за заешкия лагер Animal Rabbit Много се вълнуваме за новото начало, което предстои Simple Smile Успех на всички деца!

# 453
  • Sofia
Здравейте Simple Smile И аз се присъединявам в редиците на групата. Синът ми е записан във ФЕГ френски с немски Heart Също така успяхме да се запишем и за заешкия лагер Animal Rabbit Много се вълнуваме за новото начало, което предстои Simple Smile Успех на всички деца!

Хей, значи ще са в един клас с моята девойка 🤗

# 454
Не са много активни родителите на “английските” паралелки… 😆 Добре де, аз ще ви давам информацията от там 😉

# 455
Здравейте, знаете ли кога става ясно имената на преподавателите по предмети за 9клас. Очаква се нов директор и се надявах имената на учителите да станат ясно по-рано преди встъпване в длъжност на новото ръководство.

# 456
Здравейте, знаете ли кога става ясно имената на преподавателите по предмети за 9клас. Очаква се нов директор и се надявах имената на учителите да станат ясно по-рано преди встъпване в длъжност на новото ръководство.

Не знам как стоят нещата с конкурса и дали кандидатите са външни, или част от сегашния екип на ФЕГ, но моят “опит” в училище към МК с по-голямата ми дъщеря, а и с малката показа, че Новото ръководство дойде, последвано от НОВИ преподаватели. Мисля, че няма как предварително да се случат нещата, особено ако за Директор дойде външен нов човек.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 16:14 от LaRe

# 457
  • София
Сред кандидатите за директори има две имена на преподаватели във ФЕГ.  Подозирам, че има и трети кандидат, но не мога да съм сигурна.

Обикновено учителите стават ясни към началото на учебната година.

# 458
Кандидатите са повече от 3. Около 15.08 ще има яснота кой ще е избраният.

# 459
  • София
Сред кандидатите за директори има две имена на преподаватели във ФЕГ.  Подозирам, че има и трети кандидат, но не мога да съм сигурна.

Обикновено учителите стават ясни към началото на учебната година.

Имате ли яснота кои са тези двама преподаватели от ФЕГ, които са се кандидатирали?

Добре дошли и от мен на новите попълнения. Пожелавам да "зайчетата" едни 5 години изпълнени с много успехи, късмет и забавления разбира се.

# 460
Имам въпрос за лятната школа по френски при проф. Балкански в Оряховица. Ако може някоя мама, чието дете е посещавало, да ми пише на лично. Благодаря!

# 461
Здравейте. Включвам се с въпрос, за който ще ми се смеете, защото все пак има месец и половина до училище…, но аз да попитам. Какви са изискванията за ЕКИП по физическо? Идваме от училище, където “цветовите своеволия” в екипа не се приемаха и много се следеше за черно - бяло - тъмно синьо… Благодаря!

# 462
  • София
Имам въпрос за лятната школа по френски при проф. Балкански в Оряховица. Ако може някоя мама, чието дете е посещавало, да ми пише на лично. Благодаря!

моето дете е ходило. какво ви интересува?

# 463
Здравейте. Включвам се с въпрос, за който ще ми се смеете, защото все пак има месец и половина до училище…, но аз да попитам. Какви са изискванията за ЕКИП по физическо? Идваме от училище, където “цветовите своеволия” в екипа не се приемаха и много се следеше за черно - бяло - тъмно синьо… Благодаря!
И тук се държи на цвят тениска: бяла, червена или синя. Цветните трябва да са нюансите на френското знаме.

# 464
Благодаря 🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт