9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 391
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Дали е учител по френски от гимназията ?

# 556
То нямаше кандидати за директор на фег от гимназията. Зашев беше кандидат, да, но той вече не е от гимназията, затова казвам, че нямаше нито един кандидат от гимназията. Нямаше и нито един кандидат, който да е учител по френски.

# 557
  • София
....Това, което видях на сайта на РУО с одобрените кандидати е, че от учителите в гимназията се е кандидатирала госпожа Снежина Петкова, която преподава по Химия....
Тя не е ли участвала или е съвпадение на имената?

# 558
Не е съвпадение на имената, но не беше кандидат за фег, явно за друго училище е била кандидат.

# 559
  • София
Доколкото разбрах, имат нова директорка - Симона Ангелова. Била е учителка по Химия в 31во.

# 560
Еха! Чета много хубави неща за нея. Креативна, иновативна, прави интересни уроците, млада.. Дано е тя!

# 561
  • София
Това, което мен ме интересува, е да запазят учителите на паралелките в 12 клас, че всеки учител си идва със своите изисквания, а последната учебна година, когато се подготвят за изпитите, е възможно най-лошият варинят да се нагаждат отначало.

# 562
Дано да е на късмет новата директорка за ФЕГ! Аз не открих нищо официално публикуване някъде. Иначе последно виждам, че се е преместила от 31рво в 32ро в края на миналата година, та се надявам да не черпи от методите на конторол и отношение към децата от последното си работно място.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:46 от Щастлива съм!

# 563
Еха! Чета много хубави неща за нея. Креативна, иновативна, прави интересни уроците, млада.. Дано е тя!

Не намирам никъде нищо… Но да - информацията ми от преди два дни беше, че е “млада, креативна, иновативна учителка”.
Дано ни е на добър час 🍀

# 564
Все още не намирам и аз официално класиране. Вероятно в понеделник ще има. Само на отделни училища има публикации във фейсбук с новите директори. Която и да е, дано е за добро. Днес погледнах в акаунта на сина ми в Майкрософт, заредени са вече предметите за новата учебна година, но все още не са написани новите учители.

# 565
# 566

“Най-младият училищен директор”! На 32 години! Супер! Браво! Дано има и добър екип и хора, които да ѝ повярват и последват в идеите!

# 567
  • София
На добър път на новата директорка! Има много неща, които може да направи и подобри за гимназията. Надявам се като млад човек да има  хъс и енергия каквито липсваха на мадам Богданова. Пък както се казва може и някоя добра практика да вземе от 51-во, където директор ще е съпругът й.

# 568
Синът ми се сети коя е г-жа Ангелова, много я похвали и много се зарадва. Бил е при нея в 31- во , преподавала му е по химия. Завършиха 7 ми клас с едни проекти - експерименти, имаше снимки и много беше интересно.  Той е много щастлив! Да е честито мястото на г- жа Ангелова!

# 569
  • София
Най- голямата ни дъщеря завърши 31во и се сетих коя е новата директорка. Млада, енергична и по думите на щерката, строга. Успех и желаем!

Общи условия

Активация на акаунт