9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 408
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Вие имате ли си Фаворит? За кого СМЕ?
Нямам идея кои са кандидатите, знам само броя им и че всички са изкарали писмената част.

# 541
Момичета,  попадна ми публикация отпреди 4 часа от фондацията на проф. Миню Балкански за лятната академия по френски в края на август за последни свободни 3 места. Не ми е целта да правя реклама.  Синът ми в събота се върна от лятното им училище по френски. За първи път до момента чак толкова да му е харесал лагер, че изобщо не му се тръгваше. Много доволен остана. И много полезен е бил лагера,  като гледам материалите, с които се прибра. Доста занимания са имали по френски. Пиша,  в случай че някой има интерес.

# 542
Искам да попитам дали в училището има волейбол за момичета и ако да, кога се записваш и започва ли се от осми клас?

# 543
Вие имате ли си Фаворит? За кого СМЕ?
Само да не е Зашев

# 544
Искам да попитам дали в училището има волейбол за момичета и ако да, кога се записваш и започва ли се от осми клас?
Има отбор по волейбол за момичета, в началото на учебната година ще ви запознаят и заявите участие. Участват в състезания между училищни.

# 545
Мисля, че отбора е смесен.

# 546
На сайта има качени новини за постижения на децата в различни спортове. Видях и лека атлетика и волейбол… Струва ми се, че има възможности за спортуване извън часовете.

# 547
В сайта на руо от днес има публикувани спечелилите първо място в конкурса за директор на Логопедичния център и училище Луи Брайл. Дано да публикуват и останалите.

# 548
  • София

Не са смесени отборите. Има волейбол и за момчета, и за момичета. Като почнат училище, треньорите ще минат по 8мите класове да питат за волейболисти. Всяка година излизат от групите и се класират за градско. Тази година момчетата бяха 3ти в София, момичетата не си спомням - https://www.feg.bg/sred-naj-dobrite-yunosheski-volejbolni-otbori-v-stolitsata/

Има две девизии - 8, 9 и 10 клас и 11 и 12 клас. Като при по-големите има възможност да играят и от по-малките, но обратното - не. Отделно имат вътрешно първенство по волейбол - там вече може смесено, така че има много къде да играе и да се развива.

# 549
Отделно имат вътрешно първенство по волейбол - там вече може смесено, така че има много къде да играе и да се развива.
Ахааа, аз точно за вътрешното първенство знам и там със сигурност отбора ни е смесен.

# 550
По темата за директорите .. сега разбирам, че г-н Зашев се е кандидатирал. Това не е сериозно. Да не кажа скандално. РУО София, моля Ви, осъзнайте се! Ще има голям отлив на желаещи да учат в гимназията, ще се съсипе това училище с традиции.

# 551
Спокойно, избра се вчера директор, РУО не избират по апели в бгмама Simple Smile. Няма как да споделя повече, предполагам до дни ще го обявят официално.

# 552
Няма да е г-н Зашев!
Не го познавам, както не познавам и другите кандидати за поста Директор…, но не е избран той.
Информацията, която имам и която днес или утре ще бъде официално оповестена, се свежда само до по̀ла на спечелилия кандидат.
Видях, че някои училища вече са публикували името на Новия директор… В РУО още не са.
НО информацията ми е от вчера, така че… може в последния момент да има и промяна…

# 553
Няма как да има промяна в последния момент. Подписахме протокол, кандидатите се класират по точки, няма кой да смени победилият по някакви си съображения.

# 554
НА ДОБЪР ЧАС И ДАНО НОВИЯТ ДИРЕКТОР ДА ОБИЧА РАБОТАТА СИ И ДА НАДГРАДИ ХУБАВИТЕ НЕЩА, ЗА КОИТО ПИШЕТЕ! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт