Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 181
  • 752
  •   1
Отговори
# 705

Ахахаха, ама пак се оправи.....

# 706
За пробните изпити:

Междучасие - състоят се в началото на ноември, ще обявят дати за записване на външни деца в края на октомври.
На СМГ - миналата година първият е бил края на ноември.
Регалия - почнали са февруари през изминалата година.
Примерно - обявени са 8 и 15 декември.
ОТ - от сайта им не става ясно.
Ния - 17 и 24 ноември.

Допълнете, ако пропускам.

Лично аз нямам намерение да го записвам на друг, освен полагащия му се от школата, в която е на този етап.

# 707
  • ту тук, ту там
Аз лично се интересувам, защото синът ми не ходи на школа. Може би ще опитам в Междучасие (нали са през уикенда, че сме в провинцията?), много искам да знам ориентировъчно ниво.

# 708
  • София
И аз няма да го пращам на допълни. В "Междучасие" е и само там ще ходи.

# 709
Не са само през уикенда, имаше и дати през седмицата миналата година
Нивото е ориентир основно по БЕЛ, математиката е по-трудна от НВО

# 710
  • ту тук, ту там
Да, но има и през уикенда все пак, защото  мен те ме интересуват.

# 711
Следете страницата, публикуват всички свободни дати.
Тук http://mejduchasie.com/probni-izpiti/probni-izpiti-7klas/

# 712
Имам да ви чета назад, но да спомена, че в Ния има пробни с някакво намаление- ако сте писали назад, моля да ме извините, че се повтарям. Наборът го пращах мин. година да го видя къде се "намира" с 50 % бяха за конретно посочени дати. Сега май са с по- малко намаление, но пак е вариант.

# 713
Предполагам,че повечето деца ходят на школи по математика и БЕЛ.Ние сме при учител,според вас кой е по-добрият вариант?

# 714
Зависи от детето. За моя още от малък си показа, че е по-добре в група, близо до училищната среда, т.е. по-строго и повече деца.

# 715
В наше село се ходи на частни уроци. Курс знам за едно място, може би има и на още едно.
Специално моето е мързеливо и ако е в група ще спи в часа, и ще гледа да мине по допирателната. Разглеждали са му преразказ с частната учителка и той е възмутен как резензията в червено е повече от неговото творчество!

# 716
  • София
Ако си правите сметка за пазарта на работа само по jobs.bg, няма какво да се обясняваме просто...

Аз само от там си търся работа, зелено човече. Дори не знам как по друг начин да търся.
Ако може да подскажеш как, би ми било от полза. LinkedIn примерно не го броя, там постоянно спамят.

Междудругото, има ученик от частно небългарско училище. Те смятам с каклулатор!
Никой не ги кара да делят големи числа. Да, знаят как се дели, но не си губят времето със самите сметки.

Аз се интересувам от пробни, защото уж щях да се занимавам с моето, ама го оставам за сега на самотек. Ще го тествам с някой пробен и, ако има нужда, ще помагам.

# 717
Калкулаторите ги разрешават в по-горните класове, май от 8... именно, защото на НВО не е разрешено.

Иначе е правилно, че самите сметки нагоре вече не са от значение, фокусът вече е в друго.

# 718
  • София
Две седмици почивка и едва смогнах да ви изчета....
Днес звънях в Междучасие и Образователни технологии - в края на октомври ще излязат датите и в двете за ноември за външни ученици.

Не знам нищо за тази школа Ния ( видях датите 17 и 24, но искам да изчакам да не се засекат с другите школи, а за тази нямам инфо). Може ли някой да каже нещо за нея?

Отправих и запитване към Литера, ще кажа като ми отговори.

Останалите, от които се интересувам, са СМГ учители и Регалия ( те са по-късно) и мисля да спра Simple Smile, че няма да останат свободни недели. 

# 719
  • ту тук, ту там
Pouh, аз лично ти благодаря за проучването дотук и ще се радвам да споделиш, когато получиш информация за другите! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт