Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ами и аз това се чудя, колко пробни да вкарам, преди да ми ударят спирачката.
Най-късно към април голяма част вече дават на заето изцяло. А до края на юни ехеееей
От това ме е страх и мен. Видях миналата година колко беше уморен към края, а тази ще бъде още по-зле.

# 736
  • София
Включвам се да споделя и за практикумите на Регалия. Генерира въпроси/задачи, които трябва да се решат за време. Дава решения и верни отговори. Абе само време да имат децата...! А нашият човечец както ще е и втора смяна другия срок...направо не ми се мисли!

# 737
След тази така страстна тема още в началото на учебната година предлагам заглавие за следващата, понеже сме на 50та стр.

"Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара..."

# 738
  • ту тук, ту там
А аз предлагам темите да се именуват простичко Седми клас 2024/25 или Седмокласници 2024/25, или нещо такова. 😌
Тази направо трудно я намирам коя е в списъка.

# 739
А аз предлагам темите да се именуват простичко Седми клас 2024/25 или Седмокласници 2024/25, или нещо такова. 😌
Тази направо трудно я намирам коя е в списъка.
По-лесно ще ти е да я намираш по ключова дума "вино". Joy

# 740
  • София
На мен ми харесват веселите заглавия на Соул. Внасят настроение в темата. Може ли компромисен вариант - все пак да присъства цифрата 7 в заглавието?

# 741
На мен ми харесват веселите заглавия на Соул. Внасят настроение в темата. Може ли компромисен вариант - все пак да присъства цифрата 7 в заглавието?
Направих асоциация с филма "Seven" и леееекичко поизтръпнАх. Grin

П.П. 7 е число прекрасно, повод вино да се лее бясно. Joy

# 742
Шмърциплянку, 🤣🤣🤣
Нека да го оставим за след април месец, когато ще е в унисон с настроения, действия и желания.

# 743
  • Отвъд алеята зад шкафа
Pouh, благодаря за полезната информация. Още не съм решила как да действам с ПИ, но до НГ няма да я записвам.
За заглавие предпочитам кратко Седмокласници, удебелено, защото с тази тема се озорих, с начало "първи", все я подминавах, че е за първокласниците.
Ето как стои спрямо другите:

# 744
Може комби Седмокласници 2024/2025 - 2 [Седмокласникът подгрява, мама шишенца с мента, глог и валерян строява]

# 745
Като си цъкнете бутона “следи” , няма вариант да я загубвате. Винаги така правя, дори да не съм писала в темата още. Излиза нова, цъкам на линка за нея, цъкам следи и … мога да се включа след две седмици

# 746
  • ту тук, ту там
Следим си я, ама тя и тогава си излиза в списък с други. То и само като пишеш в нея, пак излиза в списък с други теми. Чисто графично обаче не се откроява. Отделно, че на мен са ми странни такива поетични заглавия, но както решите в крайна сметка.😊

# 747
  • София
Олелеее, колко съм изпуснала.. довечера ще пусна новата тема Simple Smile
10 дни си топихме старите кокали на минерални бани и сега отивам да ви изчета Wink

# 748
  • София
И аз тепърва имам да Ви изчитам, защото въобще нямам време нещо напоследък.
Момичетата ходят по БЕЛ в Междучасие, по МАТ в къщи се готвим, но ще ги запиша на пробен пак там. Засега не смятам да ходим и на други места на пробни, но времето ще покаже.
При Вас след входните нива  как е положението. Питам, защото при нас след като свършиха входните и нон-стоп продължават контролни, все едно сме края на срока , а не началото. Имам чувството , че все едно гледат да им напишат оценки докато не почнат да дават на заето.

# 749
  • софия
Пролетта си бях свалила от някъде ( не помня от къде) таблица с план приема за София-град, балообразуването за всяка паралелка и мин и макс бал на всяко от класиранията. Това за прием 2024-2025г.  Не помня от къде, за да видя дали има такава и с класиранията от това лято. Някой от вас попадал ли е на такава?

Общи условия

Активация на акаунт