Преди беше в начално училище - там телефоните са забранени, само който се прибира сам след училище, може да носи, но го оставя при охраната и в края на деня си го взима.

В неделя ни бяха първите уроци от школата и вече има порядъчно домашно по математика и първият преразказ за домашно в/у “По жътва “. Започна се

Какво ли не опитвах, но вече се чувствам изчерпана, не знам.
Мирише ми, че и тази година ще се налага да ходя на "малки родителски срещи" т.е. аз, той, класния, директорката и основните оплакващи се учители. Това заради броя забележки за невнимаване и/или лоша дисциплина
Умно и будно дете бил, ама много разсеяно и приказливо. Ми и майка му така беше - крушата ябълки не ражда
Ще видим как ще оцелеем. 
Сега половината просто ходели с по 2 телефона и оставяли камуфлажния, при това само ако изрично им се каже, а не всички учители го правят. Стига се дотам по време на олимпиади и състезания, да си правят специални вайбър групи за целта и да си споделят кой кое как решава, какви са отговорите, уговорки кога да се иде до тоалетната уж от децата в различните стаи, че да сверятнещата. С квестори иначе, мани