Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
При моята щерка входните нива започват другата седмица - 4 броя.

Курсовете започнаха - по математика имат доста задачи за решаване. Наглеждам, проверявам и обясняам, ако има нужда.

# 346
  • София
И при моята входните започнаха, днес имат по БЕЛ, добре че я попитах вчера, малко преговори, Как не разбрала по-рано, можеше да си напише домашните от школата по-рано през седмицата и да преговаря така.

# 347
Всичко се прави в последния момент - и учене, и решаване на задачи и т.н.

# 348
При моята девойка входните почнаха, има  др. седмица 5.
В нашето училище по всеки предмет си има различен преподавател.

# 349
  • София
Продължават входните и днес, и другата седмица, за теста по БЕЛ каза, че знаела как да отговори, на никой въпрос не играла на тото, това е критерият, чакам резултатите.

# 350
Здравейте! Днес нещо се спекох - наборката прави входно по мат, било трудно каза, не успяла да реши няколко задачи, не знаела колко ще има, иииии....направо ми се разтрепера душичката. Знам, че още е началото, нова учителка, хормони, напасване и т.н., обаче на мен ми стана направо зле. Скапа ми се настроението.
И да ви кажа нещо смешно - понеже учителката по БЕЛ на частните уроци не могла да разчете преразказа ѝ, съм взела тетрадка за писане на букви за 1 клас. Каза че ще изпише хиляди тетрадки тази година, докато не се оправи почерка ѝ. Мисията невъзможна според мен, ама ще видим. Утре се отдава на "четнопис".

# 351
  • Бургас
A_val, не си сама. Наборката ми представя по-оптимистично нещата, но съм почти сигурна, че резултатите от входните нива ще покажат друго. Бях 10 дни командировка и от утре ще се "запознавам" с тетрадките и помагалата ѝ. Отсега си знам, че "всичко си написах" няма да е баш така.

# 352
  • София
При нас минаха 6 входни за два дни. Надничам за оценки,  но няма още. По география и биология ме предупреди да не очаквам много.

# 353
  • Варна
И моето момиче днес е правило входно по математика. Каза, че било лесно, но за две от задачите не била сигурна. Аз най-много се притеснявам, когато каже: "беше лесно".
Сега прави пробно НВО по български - има го за домашно от школата по БЕЛ.

# 354
  • София
Извинявам се, че през пост... Решила съм да си сложа противогрипна ваксина, чудя се за децата. Някой има ли опит? Личната ни е в болнични и я чакам да обсъдим. Много боледувахме миналата година и ако мога да спестя такива преживявания през тази година ще съм доволна.

# 355
Здравейте, при нас са с нова учителка по математика. Все още са на преговор, но съм на тръни, не зная как ще се сработят.
По БЕЛ знаете ли дали е заложено в учебната програма да пишат тези?
Минаха няколко от входните, но все още няма оценки в дневника.
Maidenly, цялото семейство се ваксинираме всяка есен. Може би беше на 6 години госпожицата като започнахме. Не сме имали странични ефекти, а досега за тези години само  1 път брат и се разболя от грип, въпреки ваксината. Преди това януари и февруари се изреждахме цялото семейство.

# 356
Доколкото помня няма тези тази година, нека някой ме поправи, ако бъркам. Ще учат отговор на литературен въпрос

# 357
Maidenly, има назална ваксина, тези дни ще разпитам ЛЛ  по подробно, за да сложа на девойката.  Ето тази е :https://remedium.bg/fluents-tetra-susp-0-2ml-1br-272032/p
Мина входното по МАТ и история- доволна съм.

# 358
  • Варна
И ние всяка година се ваксинираме. Купила съм вече ваксините, но се ваксинираме в края на октомври.

# 359
Здравейте, при нас са с нова учителка по математика. Все още са на преговор, но съм на тръни, не зная как ще се сработят.
По БЕЛ знаете ли дали е заложено в учебната програма да пишат тези?
Минаха няколко от входните, но все още няма оценки в дневника.
Maidenly, цялото семейство се ваксинираме всяка есен. Може би беше на 6 години госпожицата като започнахме. Не сме имали странични ефекти, а досега за тези години само  1 път брат и се разболя от грип, въпреки ваксината. Преди това януари и февруари се изреждахме цялото семейство.

Да, ще пишат тези върху почти всяко литературно произведение.

Общи условия

Активация на акаунт