Предаване преди обед бтв

• 18 435
  • 360
  •   1
Отговори
# 75
Съгласна съм в  На кафе при Гала са доста по интелигентни на панела  може вече да са банални , но винаги като мога ги гледам , винаги са на ниво интересни и  Гала макар и на години е желязна и с млад дух.

# 76
  • Beyond the stars
Зз Оля до колкото знам е позната на някаква депутатка  от ПП и бизнеса и с малиново вино е фалирал .

Оля е в обща продуцентска къща с Елисавета Белобрадова - "Три жени на микрофона" .
Не мисля, че конкретното познанство има заслуги.
И Трастена си върви нормално, миналата година направиха собствена винарна т.е. те си правят сами виното.

# 77
Съгласна съм в  На кафе при Гала са доста по интелигентни на панела  може вече да са банални , но винаги като мога ги гледам , винаги са на ниво интересни и  Гала макар и на години е желязна и с млад дух.
Направо като пусна на кафе и ми идва да повърна от лигня

# 78
Днес ми излязоха някакви известия от фейсбук страницата им. Разгледах малко, но ми се стори много подозрително, че няма почти никакви коментари, а малкото които има са по 1-2 положителни. Според мен доста ги орязват. Аз не ги гледам вече доста време, изцяло съм на БНТ до 12:00ч.

# 79
На БНТ онази водещата е много противна,някой пак я е набутал и там
Не мисля ,че има данни за водеща

# 80
Днес ми излязоха някакви известия от фейсбук страницата им. Разгледах малко, но ми се стори много подозрително, че няма почти никакви коментари, а малкото които има са по 1-2 положителни. Според мен доста ги орязват. Аз не ги гледам вече доста време, изцяло съм на БНТ до 12:00ч.
Дааа, трият поголовно. Когато водеха Деси и Сашо бяха много коментари. Сега има по един-два, всичко се трие.

# 81
На БНТ онази водещата е много противна,някой пак я е набутал и там
Не мисля ,че има данни за водеща

За коя водеща става дума? На сутрешния новинарски блок, на  "100 % будни"? Или някоя друга.

# 82
100 будни ,която води със Стефан
Преди имаше една друга Мария мисля,че се казвала тогава го гледах но сега тази не я понасям

# 83
Мария много ми харесваше. Но и на нея Стефан не й даваше думата. Вечно затапва, вечно да знае повече, вечно той да е последен... Много неприятен персонаж.

А сегашната, "Надя от Елит", дето й казват...  тя е официалният глас на "Фермата" в деветте сезона на предаването. И преди това беше в "Елит" по БНТ.  Участваше и във ВИП Брадър.

# 84
Май и в Съни бийч

# 85
Тези дни гледах преди обед малко има напредък интересно е  има рубрики известни личности хареса ми , но  водещите Франциска и Оля ми не стават изкуствена работа  личи че сценария е  наизуст бъркат се думи и то български няма живец на сила става  то личи . Според мен Петър и Зейнеб ако и Сашо се включи ще падне голям смях с Кадиев много готин и предаването ще  се освежи и забавно  ще стане и рейтинга ще се вдигне . Тия продуценти не виждат ли ами да го поканят Сашо Кадиев .Скучна работа с тия двете  Оля и Франциска. Особено Франциска все едно е от друга планета  държи се така уплашена е като че  ли от камерите  . Зейнеб  и  Петър браво спокойни с изказ камерата ги обича излъчват  доброта . Не знам как се помиряват с тия двете  да работят.

# 86
Петърчо е също неадекватен според мен, една муцки на ощипана госпожица, едно преиграване и правене на интересен. Абсолютен инфантил. Да има интересни рубрики, ама дотам - водещите не стават. Вчера се посмях с Франческа - бяха поканили една пътешественичка. Франческа мълча по време на интервюто и накрая я пита дали иска да ходи на Марс. Въобще много неадекватно държание.

# 87
Оля къде се загуби тази седмица?

# 88
Франциска не може да задава въпроси естествено, личи, че не й идва отвътре, няма опит в интервютата.

Иначе рубриките за пътешествия са ми винаги интересни (преди бяха всеки петък). Докато тази с фокусите на Ненчо …тотал щета. Не спира да прави гримаси, да се лигави и да остроумничи.
Любовната рубрика на Радина Червенова добре, че я спряха. Изобщо не беше нейното.

# 89
  • Sofia
Оля къде се загуби тази седмица?
Заслужена почивка 😏
Те се редуват трите с по седмица отпуск м/у голямата и изморителна работа която вършат 🫤
Непоносими са ми и четиримата 🙄
Слушам сутрин кой ще им гостува и дотам 🫣

Общи условия

Активация на акаунт