Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 279
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз днес се направих на МИ6 и се завъртях около гимназията Joy
Хубав народ, млад, весел, с цветя.
Санака, не са се разбрали нещо младежите. Нашият е казал на майка си, че всички момчета имали уговорени срещи и затова не са се организирали с новите съученици да се помотаят след откриването.
П.П. И на cydonia юнакът в групата на неразбралите се Grinning

# 16
  • Sofia
И моята девойка тръгна в последния момент - едва свари да стигне навреме. От утре обаче ще тръгва с мен, така че няма 6-5. Само ми написа, че в къщи е оставила "страшно" - беше извадила целия неин и половината мой гардероб, имаше дрехи и по пода Scream Днес ѝ е простено - каза, че сама ще си лисне вода, както всяка година (домъчня ми). Батко ѝ снощи спомена нещо да отиде с нея  на откриването, но не си беше направил аларма сутринта.

Благодаря за темичката - да я изпълним с положителни впечатления от новите училища! Hands V

# 17
  • София
Luthien, за пореден път, благодаря, че се грижиш за нас!

Честит празник, дами! Спокойна, щастлива и успешна учебна година!

Аз много харесвам Румъния! А даже не съм ходила в Букурещ. Обожавам Субиу, солната мина в Турда е много готино място, Сигишоара е много хубава, Крайова също е готина и със страхотен коледен базар, в северна Румъния има страхотно ски курорти, планините са божествени.

Ние, есенната ваканция, ще отидем в Белгия. Каква изненада:smiley:Smirk

Много ми хареса днес откриването на учебната година във ФЕГ. Без помпозни речи, без да е претрупано. Някак уютно беше. Хорът им е мнооооого добър. И учителите, и децата изглеждаха много готини. Наборката също е много щастлива колко добронамерени изглеждат всички. Нищо общо със старото й училище. Дано и след 5 години да е така щастлива.

# 18
  • София
Аз днес се направих на МИ6 и се завъртях около гимназията Joy
Хубав народ, млад, весел, с цветя.
Санака, не са се разбрали нещо младежите. Нашият е казал на майка си, че всички момчета имали уговорени срещи и затова не са се организирали с новите съученици да се помотаят след откриването.
П.П. И на cydonia юнакът в групата на неразбралите се Grinning
Е, баш нашите не знам как успяха да не се разберат, при положение, че се разговориха и са седнали заедно. Даже наборът е успял да запази най-желания чин. Joy

# 19
МОН пусна заповед, че утре е неучебен, но присъствен ден за София:
https://ruo-sofia-grad.com/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5% … 0%BB%D0%B8%D1%87/

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:59 от ava77

# 20
  • София
Моята днес сама решила да отиде на откриването в старото си училище, където братовчедка й ще е първи клас. Много беше сладка как я окуражаваше, че няма нищо толкова страшно. После обиколила да си види бившите учители. Няколко я разпрегръщали и дори се разплакали от умиление, та тя беше много емоциална, когато ми разказваше.
Чакам с нетърпение отзиви от първите часове по корейски.

# 21
много приятни хора са от МОН така навременно се случват нещата Satisfied

# 22
Здравейте,

На нашето откриване беше Вицепрезидента Илияна Йотова. Осмокласниците ги замеряха с моркови Simple Smile Като цяло тъкмо бях щастл;ива и доволна и си тръгвам към 2 часа, когато разбира се, гръмна нещо да ме върне в реалността Simple Smile По-точно супер яка чалга, на макс пусната от една компания ученици, пфффф Не издържах и питах една жена от училището - винаги ли е така тук? И жената ми вика: "Аааа, не, само в началото и като имат пари" (не направих връзката какво общо има парите, но  дано не е всеки ден Simple Smile ).

# 23
  • София
много приятни хора са от МОН така навременно се случват нещата Satisfied
Щом е присъствен значи от училището трябва бързо да измислят какво да правят. В последния момент. Супер.

# 24
  • София
Е, баш нашите не знам как успяха да не се разберат, при положение, че се разговориха и са седнали заедно. Даже наборът е успял да запази най-желания чин. Joy
Това също е изкуство Joy

# 25
  • София
luthien, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Моят хубостник се е спекъл днес от притеснение, побърза да си тръгне Joy Щерката беше в МОЛ-а, но не успяла да дочака да влязат в заведението - ти да видиш, не си е влязла още в профила, трябвало спешно да го направи Joy

# 26
Моята още не се е прибрала... явно си харесва класа Simple Smile
Аз пък сутринта им се накарах на нея и мъжа ми, че забравиха цветето и трябваше да тичам да им го нося. После, като тръгнахме с малката към нейното училище, се наложи да се върнем, понеже забравихме нейните цветя Joy

# 27
Моята излезе със сестра си, притеснена ми се видя, което е непривично за нея. Ние с баща й тръгнахме със следващото метро. Много шарено беше в училището, както и очаквахме. Осмокласниците влязоха в училище на фона на Стената на Пинк Флойд. После си имаше уговорка с нейните си приятелки. Чух я преди малко, викам - готин ли е класът? Казва - не. Това ни беше разговорът, колкото така хубаво да се успокоя.

# 28
мартеа, припомни ми аз самата колко се изплаших навремето в 8 клас от моите съученици в началото. Дано не е чак така при твоята дъщеря и да се оправят нещата.

# 29
  • София
Значи и утре няма да се учи. Час на класа от 9 до 9:40 и това е. Страшна циклофрения цари в МОН!

Ааа, не било МОН, а кмета.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:53 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт