Здрави да са и по вода да им върви!
Момичете, ние с мъжа ми ходихме на откриването на учебната година в 73.СУ. Беше приятно за малките деца, но някак не усетих да е помислено за по-големите. Да е вдъхновяващо и за тях. Словото на директора ми се стори кратко, не толкова силно и дори леко размито в едни примери. Не знам какво съм очаквала. Явно нещо различно и ново от старото му училище, а някак... тържеството ми бе обикновено, неизпъкващо и кратко.
Класната на сина ми ми се струва доста тиха и скромна жена и доста ме тревожи дали ще успее да сплоти децата (а това всъщност нейна задача ли е?).
Класната на детето на Ноеми мина покрай мен на обявяването на осмокласниците - много свежа, усмихната и дейна натура ми се стори. Разбирам насърчителните думи, които се споделиха за нея тук.
Санака, благодаря че отговори на чуденето ми за броя на децата. За жалост няма повтарящи се бащини и фамилни имена и според мен не става въпрос за разширен прием на близнак. Синът ми влезе на второ класиране и след него имаше приети 2 деца с по-ниски балове. Имаше дори място на 5.класиране в неговия профил. Днес класната им е казала, че ще бъдат 30 деца. А на РС имаше списък с 29. В другата паралелка също са 30 деца. Много подозрителни мисли за влизане по другия начин са ми в главата.
Извинявам се за натъжените мисли и благодаря, че имам с кого да споделя!
Както се казва - Важното е да сме живи и здрави! Вселената се грижи за всичко и го подрежда по най-добрия начин за всеки от нас!
.
, докато малките стояха леко стресирани