Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 414
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Честити да са имениците и рождениците - здрави, щастливи и сбъдващи мечтите си!
Бебчо, бързо оздравяване на детето!
Мерилен, много бързо ги почнаха входните при вас! 😱

# 61
164то са обявили 1 масто за момче с италиански.  С копие от диплома е кандидатстването. Чудно как на 1вия учебен ден излиза...

# 62
Честита учебна година на всички наборчета! Да бъдат здрави и с лекота да им върви ученето! 🍀
Моят осмокласник вчера отиде сам, много държеше да го придружа, но някакъв вирус ме повали, че едвам виждах от температура и кашлица. Сутринта само си повтарях да не забравя в унеса да му полея вода. Справих се де, пожелах му хубави неща на детето, а сега като ви чета осъзнах, че съм забравила да го снимам.
Днес само час на класа, поне да си донесе учебниците, че да си ги подвърже.
Иначе май е закъснял, заради задръстване около софийския, та трябва да предвиждаме по ранно тръгване.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 10:40 от Щастлива съм!

# 63
164то са обявили 1 масто за момче с италиански.  С копие от диплома е кандидатстването. Чудно как на 1вия учебен ден излиза...
Може това да е детето от вчерашното класиране в НПМГ - днес е записването и си е изтеглило вече дипломата Wink

# 64
Има ли някой с учебници по ае на Pearson Fokus? На моето дете са много бледи. Печатани са със сив цвят, не черно. Сравнихме с останалите учебници, при нези е изключително затруднена визуализация на букви. Имам от племенника негови учебници по ае, нормално черно.

# 65
164то са обявили 1 масто за момче с италиански.  С копие от диплома е кандидатстването. Чудно как на 1вия учебен ден излиза...
Може това да е детето от вчерашното класиране в НПМГ - днес е записването и си е изтеглило вече дипломата Wink
Него нали го разконспирираха вече, че е от НЕГ.
Аз пък не мога да разбера защо с продължават с квотите вече на незнамсикое класиране след началото на учебната година...

# 66
Има ли някой с учебници по ае на Pearson Fokus? На моето дете са много бледи. Печатани са със сив цвят, не черно. Сравнихме с останалите учебници, при нези е изключително затруднена визуализация на букви. Имам от племенника негови учебници по ае, нормално черно.

Ние от школата по АЕ сме с тях, но ги поръчвах лятото, ниво B1.1, нормални са си.
В училище ще сме с други.

# 67
Него нали го разконспирираха вече, че е от НЕГ.
Аз пък не мога да разбера защо с продължават с квотите вече на незнамсикое класиране след началото на учебната година...
Чакай сега, аз говоря за вчерашното място за паралелката с география - тя излезе после, в петък Wink
Ти говориш за предното място Wink

# 68
И аз се чудя защо продължават с квотите. Даже мислех да им пиша или да ида да се срещна с тях. Ние бихме имали интерес, ако беше.без квоти.

# 69
Честит празник! Здраве, щастие и много късмет на всички именици и рожденици!
Моята девойка тръгна много притеснена. Започват в 7:30, в 7:00 беше вече в училище от страх  да не закъснее. Много се надявах да хареса учителката по английски, тъй като с нея ще имат по 5 часа на ден, но доста ги е стреснала за първи ден - много строга и взискателна, дала им е в два от часовете тест и ги е предупредила, че ще правят всяка седмица, заедно с диктовки. Предполагам , че е нормално, все пак паралелката е с интензивно изучаване на английски език 🙂

# 70
  • Варна
Здравейте!
Моят ученик също отиде сам на тържеството ,  не беше против и аз да дойда с него.
Аз бях с малкия ми син ,него не мога да  оставя сам.
Добре е било ,само където видял едни момичета от неговия клас да пушат и  била "отвратителна гледка"-това не му хареса.
Днес тръгна в 7и 15  за пръв път толкова рано излиза за училище ,предното  беше до нас ,5 минути и е там и сега, естествено..мрън -мрън  ще има всяка сутрин.
Снимка нямаме от вчера ,то беше ясно...баба и дядо чакаха.Frowning1.

Къде гледате за свободни места в училищата? В самата страница на уч-то или в сайта на РуО ?
За Варна тук ли да гледам http://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=119&Itemid=107
Нашата диплома  остана в училището, там ли остава ?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:56 от Velina_p

# 71
Мина и нашият първи учебен ден / вчера не го броя/, имат домашна по английски само, доволен ми звучеше сякаш.
Два дни в седмицата ще имат по 6 часа, един ден -7 часа и два дни - по осем часа

# 72
  • София
Попътен вятър на децата ви !
Ако за някой е интересно - свободно място в 31 СУ НЕ/АЕ - заявление с копие от диплома 17-19.09. От сайта им: https://ivanvazov.com/%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%bd … 0%b8%d0%b5%d0%bc/

# 73
  • Пловдив
ЕГ Пловдив също са обявили 1 свободно място за 8а клас с НЕ. Документи се подават от 16.09.2024г. до 19.09.2024г. вкл.

# 74
  • София
Честит празник на София, честити рожденици и именици!

Наборът скита с новите съученици и май няма намерение да се прибира скоро. Разбрах само, че са 9 души, подробности - довечера евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт