Да дам отчет за първите учебни дни. На 16 му се натресох първо аз, а след това и баща му пристигна. Но той явно беше доста притеснен от първия учебен ден и му беше добре-дошло някой да отиде с него. И цветя занесе по собствено желание. Ходиха след това на боулинг, както писа sisill и се върна доволен.
Със заспиването ние имаме обратния проблем - няма ваканция заспиват си рано, но и стават ужасно рано, което мен ме убива... 21:30 са по леглата - четат и говорят и в 22 изгасят лампите. В петък го водих на опера от 19 почти до 22. Уби се да се прозява последния половин час и едва издържа

Сутрин за сега става без проблем, пием чай в 6:15, закусва и тръгва. Запознал се е с повечето деца и разликата с бившия му клас му е все още шокираща. Шокиращи са му и изискванията на учителите
Днес имаше за домашно 2 задачи и той не можал да реши едната въобще
Щял да пита. По английски каза, че е добре и е на нивото на повечето от съучениците и не е притеснен. По БЕЛ госпожата ги уплашила, че който не си прочетял произведенията, директно пишела двойки. Сега е притеснен и се вайка, че не е чел достатъчно през ваканцията. Пробвал е днес и стола (той предпочита готвено) и му е харесало. И за утре си поръчал, а и компания за обяд си намерил от класа. Всичките му спестявания са на револют, но гледам винаги да има и пари в брой. Помагала съм поръчала - имаше ги на сайта и ги видях от там. Иначе за него трябва ми син сборник по математика за 8 клас е достатъчно като обяснение
Имаме и насрочена родителска среща по класове.На мен ми се отразява зле началото на учебната година - късното заспиване (и аз съм сова), ранното ставане и всякакви мероприятия около и извън училище плюс много работа. Поне направих и аз планове за есенната ваканция и ще починем.
Връщам се да ви дочитам
Забравих - Честит Рожден Ден на набора на Gossips на патерици! Много здраве и късмет през учебната година!