Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
За Симона как казва, че ако била избрала Йоан щяла да е на среща, го чух стори ми се много нагло, но после си помислих, че може би е недобре зададена критика към продукцията, че трябва да правиш скандални или неочаквани избори, за да те лансират в предаването. Това за мен не е истина, дори тя така да мисли, защото както им каза Йордан - "като искате да ходите на среща, спечелете си я." и аз в случая съм съгласна с него!

За Ина не съм чула, че е казала точно това, но няма никаква логика да прави такова сравнвние, ако била дъщеря й такава не знам си какво .. грозно е и освен това Стиляна беше при тях тогава. Ясно, че бяха пияни и добре че поне на Ивайло му стана неудобно и смени темата на разговора.

# 181
Сега догледах последния епизод. Накрая синхрона със Стиляна беше доста кофти и с какво под ягодите заля Данчо накрая?

# 182
Сега догледах последния епизод. Накрая синхрона със Стиляна беше доста кофти и с какво под ягодите заля Данчо накрая?

Със сладолед.

# 183
Симона се шегуваше с Николай за Йоан, не беше сериозна. Той схвана бъзика.

# 184
Беше тягостно и много тъжно.......с чувството на безнадеждност........

# 185
Груби и жестоки са със Стиляна.
Чак толкова да е неприятна или да е прегрешила... Камерата я обича, дали на живо е толкова хубава?
Дали осъзнатата Ина с хашлашкия изказ и леля Симона лекичко й завиждат?
Никаква емпатия, човещина, съпричастност, много тегаво за гледане.  Ина е в роля, дето не й се отдава, грознее ми заради кофтито самочувствие и грозните думи за
 "интелектуалното ниво". Много отворена, но пък
"с граници",  не иска Данчо, но пък не го дава, кофти характерче.
Леля Симона го раздава лежерно, но някак изпусна линията на "класна жена".
Николета е каша от комплекси и претенции, където мога я превъртам.
И трите зли феи подчиниха по един послушко и играят за финал. Фиктивно влюбените Ивайло, Йордан и Николай хем прислужват, хем си прокарват идеята, че отвън едва ли ще останат с феите. Като че ли Гош и Елена изпъкват за сега, като по-свежи, да видим.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 05:06 от dany_nik

# 186
То само Ина си знае за какво интелектуално ниво претендира. Останалите гадаем, имайки предвид представянето ѝ във формата. Даже не смятам слуховете от реала. Странно как във всяко реалити се появяват едни такива "интелектуалки", дето си присвояват ролята на съдници. Как пък интелигентността им не стигна да схванат, че винаги стават най-малкото смешни на зрителя?!

# 187
  • Варна
То само Ина си знае за какво интелектуално ниво претендира. Останалите гадаем, имайки предвид представянето ѝ във формата. Даже не смятам слуховете от реала. Странно как във всяко реалити се появяват едни такива "интелектуалки", дето си присвояват ролята на съдници. Как пък интелигентността им не стигна да схванат, че винаги стават най-малкото смешни на зрителя?!

И понеже е интелектуалка, дойде да размахва пръст.

# 188
Ина, каквото иска да променя, да промени, но дано само види отстрани, че тая ужасна физиономия на превъзходство към всички с повдигнатите вежди хич не ѝ прави услуга. Мен лично от този момент ме изгуби и ми стана неприятна, а виждам, че има хубави качества. Човек, който до такава степен се е взел насериозно, не ми печели уважението.

# 189
И понеже е интелектуалка, дойде да размахва пръст.
А двата й коментара мистериозно изчезнаха.  Тя самата не може да си ги изтрие.

# 190
  • Paris
Защо няма още подкаст със Симеон в ютюб?

# 191
Защо няма още подкаст със Симеон в ютюб?

Някой тук спомена, че има, но е качен само за специални абонати (членове) в YouTube.

# 192
Здравейте!Финалът освен на живо,ще го излъчват ли и в ютуб в реално време 😄

# 193
В тубата ще излъчват само една част, доколкото разбрах. Без музикалните изпълнения.  Бонус съдържанието ще е за присъстващите в залата.

СИМЕОН гостува на Неделчо и Михаил:

# 194
  • софия
Много добър подкаст. До средата съм. Още повече го харесвам Симо.

Общи условия

Активация на акаунт