Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За мен това беше поредна разочароваща серия. Изглежда ми сякаш няма стойностно съдържание, щом постоянно се излъчват обсъждания и стратегии. Ами така на церемонията какво да ме изненада? То всичко наизуст знаем вече!?

И продължавам да недоумявам на кого от всичките му пасва определението Див.. няма нито един по-смел участник.. всички прекалено стриктно пазят поведение.

# 436
  • София
Стилияна беше симпатична, личи си, че е детенце още. Не и се говореше много, водещият не можа да я предразположи.
Хареса ми, трябваше да остане тя, а не тези хиени.

# 437
Гледах подкаста със Стилияна.Харесала си е Йордан още от началото ,дори завиждала на Ина как той се е отнасял грижовно към нея.По-принцип тя не знаела какво прави в предаването .С Гош се е познавала извън предаването,мислила е дали да не заграе с Гош ,ноо....много си е харесвала Йордан ,това си е Smiley
Имало е моменти с него по цяла нощ си говорили ,но после Йордан се стресирал като разбрал ,че Стилияна е "сомнамбул".Каза ,че Ина ходила да прави масаж на Йордан ,защото усещала че Стилияна ще и го вземе Sweat Smile
Снимала  горещата сцена с Йоан ,за да остане с Йордан ,да и даде гривната.Към Ина е безразлична и не поддържат контакти извън формата.С Йордан  си проговорили едва мин.седмица в някакво заведение и той и се развикал да не я "соли в инстаграм ,кармата била лошо нещо."Нямат приятелски отношения  навън.Дори на примиерата на предаването не са си казали едно "здравей" .
Мишо върти темата само за отношенията им с Йордан Rolling Eyes Чак на мен ми се втърсна .
След предаването изкарала 1 месец на Сл.Бряг ,после 2 седмици в Италия .Имала била нова любов,ама след Италия ,вече ги налегнали битовизми и работата може би ще се разсъхне ,казала му била някакви тъпотии по телефона и момчето се наранило от нея.Сега щяла да ходи да говори с него ,дали ще продължават заедно напред Rolling Eyes
Трети курс била Социология .Не пиела алкохол  от 5 дни  ,ама иначе пред Мишо казва че мрази да пие и не обича да пие  Innocent

# 438
С всеки изминал епизод, участниците ми стават все по-антипатични и безинтересни.

Не знам за какво точно се предполага, че ще гласува зрителя на финала?

От последните епизоди: Управител на дискотека иска само да оправи в леглото управителя на фитнес, а управителят на фитнеса иска да оправи управителя на дискотека и в живота.

# 439
Кой е управителя на дискотека?

# 440
Кой е управителя на дискотека?

Ивайло

# 441
  • София
Видях Николай с една девойка, която определено не беше Симона:sunglasses:

# 442
  • Варна
Видях Николай с една девойка, която определено не беше Симона:sunglasses:

Това звучи добре за Ники 🤣🤣

# 443
Е ,може да е сестра ,братовчедка ,колежка.

# 444
# 445
Сега осъзнах защо всички налитаха на Елена. (Която иначе си в п1че и няма нужда от дооълнителна причина). Не е само защоро е малка, но и защото е в най-добра спортна форма и искат да играят с нея, но пък емоционалността й пречи в тези случаи.

# 446
Отново важна сцена, която не са заснели и не ни я показват. Трябва да научаваме от реакцията на Николета.
Николайчо е направил някаква интрижка сутринта на масата, Николета е бясна и го разказва на синхрон. Ами дайте сцената... Неделчо, Мише? Защо пак ни спестихте сеирджийска сцена?

Никито казал, че Ивайло щял да се върне при бившата си след като излезе от предаването. И Николета се побърка, хахаха.

# 447
  • София
Почвам да гледам.
Мале пак 2 часа епизод, а пък Туджарката и Дечо са изгърмели някакъв извънреден лайф от 3 часа. Ненормална работа. :о

Да видим сега дали ще има изненади или не. За мен на 95% Елена и Гош са аут, ама имам едно наум с такива жалкари като Йордан.
Да видим все пак. Би трябвало да се е получил интересен епизод.

# 448
Данчо вика "Да видим какво са ни приготвили от Макарон БГ", хахаха.. Нагласените реплики, както винаги.
Бях убеден, че сервитьорът от Далян Чайка ще направи някакъв коментар като види Йордан с различна жена и ето, че познах. Предния път пускаше коментари пред Стиляна, сега пак. Вика "Някои хора ги виждаме за втори път, други за трети... Ако не се получи пак, следващия път пробвайте с мъж", хахахахаха.

И пак "от Далян Чайка". Келнерът си е научил репликите.

# 449
Много жалко, че на ТВ няма как да гледам на скорост 2х. Чакам да разкажете.

Общи условия

Активация на акаунт