Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
“Аз латино, живял съм в Испания” вика Гош 😀😀😀😀😀

# 451
Николайчо интриги ли прави наистина или просто го нарочиха другите?
Има го и този момент, че те нямат вътре нито интернет, нито телевизия, нито книги и хората си убиват времето в разговори. Приказват си. Нали това е целта, да има уж интересно съдържание за зрителите.
Друг въпрос е, че не всичко се заснема. И ние разбираме от синхроните и от коментарите после.

# 452
Според мен е малко като детенце, което си казва всичко, което си мисли, без да се съобразява, че ще обиди някого. За него щом нещо е истина - няма проблем, що да не се каже. Може и да греша и действително да го прави нарочно, но се съмнявам.

# 453
Това за интригите и че бил клюкарка много пъти вече съм го чувала, не знам дали е интригант Николай, поне за мен не е. Той просто им казва неща, които не искат да чуят, но казва истината.

Дори и това, което каза на Николета и Ивайло е вярно. Защо иначе в един преден епизод Ивайло се обясняваше за бившата си пред другите ,как щяла да реагира и как трябвало да изчакат или да карат по-бавно и тинтири-минтири,а Николета в същото време му казва как ще му намери работа, ще се премести при нея да живее и т.н. Не е лошо някой да й каже, че си поставя нереалистични очаквания и не разчита реакциите на Ивайло добре, а той си показва съмнението постоянно" то никой не знае какво ще се случи след предаването" му е любимата реплика.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:40 от BobbyDyl

# 454
  • Stockholm
Тъкмо започнах да гледам, не съм чела коментарите. Единствените, които ми харесваха Гош и Елена, явно са чао. Жалко. А тя -голяма драма куин. Изключително неприятна ми е Николета, следвана от Ина. Момчетата всички са ок, но леле какво трябва да търпят.

# 455
Николета тотално изтрещя. Сто пъти повтори на Ивайло "как мислиш, че ти можеш да ме нараниш"...  И повтаря пред останалите и го унижава. За да каже някой "страх ме е, да не те нараня", значи че в главата му има сценарий, че може да я остави или просто да я разочарова по някакъв начин. Тоест, че не може да й отвърне на чувствата така, както тя иска.
Йордан правилно й направи забележка после насаме, че тя унижава Ивайло, като го нарича какъв ли не пред другите.
И нормално ли е да му кажеш "Аз с какви мъже съм била, ти ли ще ме нараниш", да го сравнява с другите й партньори, че и на всеослушание.. пълна нелепица.
Ужасна е тази Николета.

# 456
Ако Ивайло се беше сетил да играе пак със Стилияна, а Елена - да спаси Йоан, щяхме да гледаме по-приятна игра.

# 457
Малко преразкази от мен.

Елена е много нестабилна, дано потърси помощ от психотерпевт, за да се освободи от товара на миналото.
Симонка и Николай бяха нелепо смешни един до друг на басейна (не знам Симона как му разрешава да носи шапката с патладжаните все още).
Николета много в ментор вайб влиза.
Първите 30 минути си ровех по телефона, хич не ми бяха интересни с ретроспекциите си.
Сервитьорът в Делян Чайка изби като каза на Данчо, че следващия път може да опита с мъж насреща, можело да му се получи повече. С Ина се бяха мачнали добре в розово.
Данчо доизбутал Техническия, надявал се някога го завърши успешно, но имал собствен бизнес иначе.
Ина учела Журналистика, завършила ДО втората година (което не знам дали ще рече, че е имало само първата година завършена).
Другарският съд на Елена беше излишен. А Николай спокойно си ровеше в купичката и си хапваше по време на разпита.
Малко лирическо отклонение, Ина на нейните 40 килограма, с чашата вино, дали се "тотализира" постоянно? Стомасите как им понасят толкова алкохол, не знам.
Пак Николета с нейните внушения към Ивайло. Голямо сугестиране му удря, Ивайло, бягай!
Когато Николета вдигаше панаир, се почувствах и аз унижена от глупостите, с които си губя времето. Тези хора изглежда, че само се наливат (тотализират) и преразказват една и съща случка. Не споделят за хобита, не говорят за кино, театър, езотерика, ако щеш. Толкова явно им е капацитета.
Доскучаха ми към 1:30:00 при срещата на Злодеидите, мисля да го спирам засега и после, ако имам ресурс да ги догледам. Много слаб епизод до момента.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 07:58 от novembersecond

# 458
Гледам сега на съвета Данчо се е обръснал.  Вече съвсем се убедих, че брадата е мъжкият грим Joy

# 459
Аз превъртях да видя края и си помислих, че за вкарали нечие бивше гадже, за да има интрига! JoyJoy
А Данчо защо се държи толкова странно на церемонията, има необичайно изражение, чупи стойки, прави физиономии, какво му има? Нещо е много кахърен.

# 460
Пак тези лисчЕта, бейбе!

Данчо:

# 461
Днес не е имало явно вода в къщата, че всички дами са с шапки на закрито. После как да  правят забележка на Николай за шапката.

# 462
Йордан си промени тотално лицето като се е обръснал.
Симона беше красива на церемонията, въпреки че аз не ѝ симпатизирам. В предходния епизод, когато обясняваше за една неосъществена любов, с по-голям мъж от нея, правилно ли разбрах, че е играла любовницата? Някой я попита защо не се е получило и тя сконфузено замълча. Така го изтълкувах, че е била неофициалната, затова. Стана ми леко тъжно за нея, наистина да имаш най-добрите си спомени именно в такъв сценарии..
Странно хрумване беше да пишат пред останалите за кого ще гласуват..

Елена беше много разочарована от думите на Гош, предадени от някого, че нямат вайб заедно. Аз я виждам като объркано момиче и се надявам да се съхрани чиста и да се научи на здравословни граници в отношенията.

# 463
Йордан ме накефи накрая като каза "спечелете си битките и претенциите после".
Сервитьорът в Делян Чайка изби като каза на Данчо, че следващия път може да опита с мъж насреща, можело да му се получи повече.
Е, сервитьорът и той мяука (макар и на диалект), нали виждаш как чупи китки...

# 464
Имунизирани ОТ гласуване. Ивке, моля те, стегни се. Ако поне малко се стараеше, хората нямаше да те плюят толкова като водеща.

Що като пуснахте водата, че жените да си измият косите, обръснахте мъжете, уа.

Общи условия

Активация на акаунт