Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ивайло има вид на разумен мъж. Ще ми се да вярвам, че ако не след скандала за Ина, то след втория за възможността да я нарани, му е светнала червената ламБа.

# 511
Сигурна съм, че ясно е разбрал как той не може да нарани Николета, но има голяма вероятност тя да го нарани като го ступа.

# 512
Грях ми на душата, че ще го кажа, но по-добре Николета да му удари един тупаник, вместо 2-часов скандал защо е с шапка/ защо е без шапка.

# 513
  • София
"Страх ме е да не те наранА" стана лозунгът на половината сезон....Joy
Другата половина мина под надслов "никой не знае отвънка как ше е...". InnocentInnocent

# 514
Не го мислете Ивайло, би трябвало вече решенията да са взети и приложени. Ако е избягал, добре. Ако е останал с нея - също. Тя ще се старае да му организира напредък 😁, той ще се цупи, че не ще жена да го урежда... Накрая влюбената Николета ще ходи на пръсти край него, сакън да не му наруши егото. От него ще се иска само да не шава навън. Е, тук-там и някой скандал може да му заформи, колкото да не губи ореола на огнена жена в очите му... Един за друг са си.

# 515
Така е като се борят за любовтЪ и междувременно попълват листчЕта, да не споменаваме Клещите на Аполон.

# 516
  • София
Не го мислете Ивайло, би трябвало вече решенията да са взети и приложени. Ако е избягал, добре. Ако е останал с нея - също. Тя ще се старае да му организира напредък 😁, той ще се цупи, че не ще жена да го урежда... Накрая влюбената Николета ще ходи на пръсти край него, сакън да не му наруши егото. От него ще се иска само да не шава навън. Е, тук-там и някой скандал може да му заформи, колкото да не губи ореола на огнена жена в очите му... Един за друг са си.
Ама няма такова нещо като его, бе... мъжът и жената са равни и еднакви в една връзка и всичко правят заедно и по един и същи начин, аааа его. Николетка каза, че ня-ма....Joy
И след 10 минути : искам да се грижи за мен, да се усетя като жена. Ахахах.
Йордан правилно я попита "ама нали искаше да сте равни"? Любими бисери. Laughing

# 517
Аз се надявам на втори сезон, но да, има нужда от промени. Даа, провокациите липсваха. Направо как не ги сложиха и побутнаха заедно Симона и Йоан, не знам. То смисълът на тъпите игри е да водят до такива ситуации. И ако може да не са толкова физически сложни тия задачи. Не е нормално да се матчват с някой, дето може да прави лицеви, а всъщност да не го понасят.

Гош стори ли ми се или се опита да се спаси като навие Елена на $екс в шоуто, ама тя въобще, въобще не му върза. Противничка ми е тя от началото още с нейните схеми и незрялост, но действително е нива над Гошо.

Предполагам в Пейтрион Ина и Йордан сами в кухнята всъщност режат салата или се карат.

# 518
  • София
В никакъв случай не трябва да има тежки физически игри.
Това е изключително малоумно. Това любовно шоу ли е или приключенско/екстремно?
Така рискувате да загубите някой много интересен участник или някоя истинска любов само защото е скаран с физическото.
Ами по дяволите аз не гледам това шоу за да гледам кой колко виси или кой колко лицеви опори прави или колко плува.

Давайте настолни игри, игри за ум, пъзели, викторини и пр. игри. Ще е много по-интересни.

# 519
А, Ина как си призна на синхрона, че едва го диша Данчо...

# 520
Вече вървим към края, а нито веднъж не са имали игра с въпроси, с които да се види колко се познават, нали? За сметка на това бая пописаха с боички върху различни повърхности. За другия сезон трябва да ги спонсорира някоя книжарница.
Иначе единственият начин да мотивират повече хора да им изплащат patreon-a, беше да качват епизодите на Надкаст там.

# 521
  • София
Това с клещите на Аполон Ивка отново го повтори в последния епизод. Явно наистина сценария е 'клещи'
Игра на думи явно. Ама ми стои много нелепо.

# 522
Предполагам, че вече се готвят за 2-ри сезон и би било добре да прочетат мненията на зрителите и да си водят бележки за препоръките. Трябва да им се признае, че участниците са кой от кой по-луд. Няма еднакви типажи.

# 523
  • София
Мисля след края на сезона да щрихираме всички предложения как да се подобри формата.
Естествено те си решават ама после да не се засягат от критика.
Тук хейт има, но малко, доста по-обран е. Много повече контруктивна критика има.

# 524
В никакъв случай не трябва да има тежки физически игри.
Това е изключително малоумно. Това любовно шоу ли е или приключенско/екстремно?
Така рискувате да загубите някой много интересен участник или някоя истинска любов само защото е скаран с физическото.
Ами по дяволите аз не гледам това шоу за да гледам кой колко виси или кой колко лицеви опори прави или колко плува.

Давайте настолни игри, игри за ум, пъзели, викторини и пр. игри. Ще е много по-интересни.
Да (писах подобен коментар по-рано, ама държа да подчертая колко ме дразнят игрите и затова отново ще се съглася Laughing).
Предпочитам да кажа, че вината за това е на Гуспата, защото не го харесвам, но реално продуцентите, избирайки него, са знаели, че няма да са леки. А и те със сигурност са имали възможност да отхвърлят някоя игра, ако им се стори твърде тежка.

Общи условия

Активация на акаунт