Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Със сигурност не като сипваш сол в нечии рани, докато той е неадекватен. Неговото поведение беше еквивалент на фразата "на умряло куче - нож вади". Йордан е злобен и отмъстителен, със задушаващо его и с афинитет да избива комплекси върху жените. В такъв момент дори просто да стои до нея, без да говори, щеше да е абсолютно достатъчна подкрепа. Изобщо не искам да я защитавам, аз не я харесвам и не й вярвам, знам, че сега се кротна, защото наближа финалът. Също самата аз не пия алкохол и страшно много ме облъскват пияни хора. Но се опитвам да бъда обективна.

# 676
Туджаров е отсъствал 2 месеца, когато са изготвяли проекта, и постепенно е бил премахнат. Дали по свое желание, или е имало натиск..кой знае.
Ами Мишето нали на два пъти изсъска в подкаста на "Диви и красиви", че Туджаров е махнат от предаването не по негово желание. Демек махнали са го.

# 677
Изгледах, май за първи път целия епизод наведнъж. Хареса ми.
Ако трябваше да гласувам, бих избрала Симона и Николай. Спечели ме Симона първо с това, че не замълча на Николета и после с откровението, че няма да спи с Ники навън. На фона на "обожаващата" Николета и внезапно компромисната Ина, тя не се преструва, за да спечели. В замяна на това, се оказаха най-постоянната двойка, а и характерите им има най-много шанс да си паснат. Тя иска спокойна връзка, в която да командва, той се подчинява уж, но де факто продължава да си прави каквото си иска. Нея явно я устройва да не ѝ противоречи и да се подчини на момента, после цикълът се повтаря и така.
Николета и Ивайло проведоха уникален разговор. Всеки си говореше без да чува чуждите доводи. Повториха по десетина пъти опорките си и приключиха. Дожаля ми за Николета. Мечтае за отношения, които непрекъснато сама съботира. Елементарно мислене, поведение, аргументация. Търси мъж, когото да обгрижва като дете, а в замяна той да я боготвори като своя майка и благодетелка. Сигурно има такива, но Ивайло не става, той го обръща на селска чест.
Ина с този плач ме трогна, макар да се колебая с каква цел беше, както и обяснението преди това на Йордан за след излизането. Релевантни са и самообвиненията, и притесненията за детето, и изобщо мъката по скършените отношения с бившия, но тя през цялото време ми се струваше, че разиграва етюди с определена цел, та и сега се съмнявам, че изпраща послание.
За разлика от мненията тук, аз смятам, че Йордан съвсем адекватно я успокояваше.

# 678
Слушах донякъде подкаста с Ния Косара. Каза, че Кумбата (победител от втория сезон на "Къщата на инфлуенсърите") е кандидатствал за участие в "Диви и красиви", но са го отрязали. Решили са да вземат Гош, Теа и .. да спрат с известните личности. Щяло да стане "Любовната къща на инфлуенсърите".

Сега слушам подкаста на Елена с Мишето. Не изпила една глътка алкохол, но Мишо каза, че всички останали жени са били неконтролируеми и са изпили баснословни количества алкохол. Ами защо им го предоставяте, бе Мише, защо им го купувате и давате? Виновен е този, който дава баницата, нали така беше лафчето.

# 679
Според мен Симона е най-адекватна от трите. Николета... каквато на външен вид, такава и на вътрешен. Заслужавала най-доброто, никога никой не и се е месил. Много илюзорни изказвания прави, не знам на алкохолна база ли са (нон стоп е на черешата, иначе смело обсъждаше Стиляна). Може да се изтъква като най-зряла, но това е само на години. Ограничено мислене, токсично поведение, невъзможност да се владее. Доста ми е напрягаща и трудна за гледане. Ивайло ако си харесва такива жени, ще бъде все на сянка под чехъла, жалко, иначе добро момче изглежда.
Ина съвсем съзнателно излъга глупавичкия Йордан, че ще му даде шанс, само и само да спечелят и да натрупа тя по-голяма слава, нужна за кариерата и на изпълнител.
Ники и Симона са си съвсем наясно, че няма да го бъде това между тях и вече даже не се опитват да го замаскират.

# 680
  • София
Е, как да им спрат алкохола, като ще спре сеира? Това е риалити, възрастни хора участват, всеки решава каква му е мярката и понася последствията.

Не съм гледала епизода, доскуча ми вече. Ще гледам избирателно - най-вече как Симона подрежда Николета.

Елена в подкаста ми хареса - детенце е още, мила и невинна. Съвсем чистосърдечно си каза, че се е притеснявала как ще си намери гадже след това участие. Прекрасно разбира негативите. Продължавам да се чудя как родителите и са приели това, най-вероятно са се опитали да я спрат.
На Мишо също му личеше, че и симпатизира.

# 681
  • София
Моята теория защо съжалява Ина в последната сцена е, че и с мъжа си се е държала студено и не му е давала да я пипне. А той хич не е бил лош човек, но накрая му е писнало тихо да си страда и е си е намерил другаде да пипа.

# 682
  • София
Набедиха Стиляна за пияница ама като гледам Ина пие не по-малко.
Много пъти съм я виждал пияна. Доколкото разбрах всички жени си пийват порядъчно, само Елена дори не е близвала. Евала. Браво на момичето.
Николета снощи беше пияна, Ивайло още повече.
От мъжете най-много пие анабола. Което е още по-ужасно за ''трениращ'' човек.
Този индивид е толкова голям въздух под налягане във всяко едно направление, че чак се плаша.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:45 от Diavolo

# 683
Изобщо не харесвам Ина, но не смятам, че мога да я обвиня изцяло за изневярата на мъжа ѝ. За да се съградят/развалят отношения, трябват двама. Сигурно има някаква вина, ама чак пък да го оправдая този бившия ѝ, не бих се наела.

# 684
Николета му дава шанс на Ивайло, той не го иска. Тоя за какъв се мисли? хахах Николета май ми е най-неприятната жена, даже не може да схване колко е арогантна.

# 685
На мен ми беше забавно предния епизод, като коментираха как Ники е влязъл в банята на Ина, за да си говори с нея и я питал дали не се притеснява, че на всеки кадър ще се вижда, че постоянно е с чаша и пие.

# 686
Не знам дали мина незабелязано, ама не беше ли много долно Ина да пита как Стилияна е искала секс от Йордан. И след краткия му отговор да настоява пак и да кажел с подробности...Сякаш му беше малко унижението на момичето. Ина си беше много права за себе си, аз не я смятам за добър човек.

# 687
Ох, този Ники трябва да получи индивидуална награда от продуцентите Sweat Smile
Уникален е! Уникален!

На мен ми беше забавно предния епизод, като коментираха как Ники е влязъл в банята на Ина, за да си говори с нея и я питал дали не се притеснява, че на всеки кадър ще се вижда, че постоянно е с чаша и пие.
:

# 688
  • София
Не знам дали мина незабелязано, ама не беше ли много долно Ина да пита как Стилияна е искала секс от Йордан. И след краткия му отговор да настоява пак и да кажел с подробности...Сякаш му беше малко унижението на момичето. Ина си беше много права за себе си, аз не я смятам за добър човек.

Да, долно беше.
Това показва каква ниска летва са и двамата и защо такива индивиди не трябва да печелят риалити формати, за да им се вдигат още повече акциите. Макар че специално тези двамата са обречени на вечна ''всенародна любов''
Късно е за изчистване на имиджа, особено за Даката.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:43 от Diavolo

# 689
Не мога да се съглася, че поведението на Йордан с плачещата Ина беше много нормално. За мен беше отвратително да гледам как й задава въпроси като " признай си, той е такъв нали? , признай си , кажи истината, истината боли.. кажи как не търси детето от както си влезнала в предаването" wtf .. Защо задава такива въпроси в такъв момент, на нея ли помага или на себе си ? За мен Ина не е инсценирала случката, не мисля, че е възможно да се мъчиш по този начин и да го играеш за публика.
Накрая на разговора поне Йордан й каза неща, които са хубави като това, че ще намери любов,  детето й ще има отново баща и няма защо да се страхува, че няма да намери друг човек, който да я обича.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:59 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт