Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Симона по време на разговора си с Ивайло нали каза, че от самото начало Йордан се държи гадно към нея, разбира се, защото не прояви интерес към него.
Мечешка услуга му е направила приятелката на Ицака, като го е накарала да участва. Вече трудно ще излъже някоя жена да му се върже.

# 661
От разговора с шотовете, интересно беше кой на кого задаваше въпроси, интересен на жените беше Иво, а от жените Симона. Ама какво беше това жижене и хихикане като дрца на 13 години на 2 водки бяха. Първо, че са постоянно там вече седмици, нормално е да говорят за с@@с и без да е на игра, да си споделят неща от живота им отвън. Симона много готина в тоя епизод, все по- секси и зряла като държание. За мен тя има примера отвън с някой улегнал стабилен мъж, семейния, който спомена или друг, но е било в дългосрочие или в семейството й го е видяла, но има си класа на фона на останалите.
Ивайло не видяхме от кое, но беше яко ядосан на чикалета, все едно слушах двама мъже напили се и се изясняват. Той си го каза, отблъскваш ме и навън ще си останем приятели. Френдзонна я отвсякъде. И като почне като Слави Трифонов, как заслужавала супер готиното отношение, пък била си такава, съжалих я. Готина мацка е, дано поработи със себе си.
Ивайло що така с тва его, то се оказа и той с крехко его, но пък явно тя доста пъти го е обидила, без да се е и усетила. Намекна й, че вижда и мисли само за себе си. За мен той е инат и е хлъзгав, затова и тя не е стабилна. Тя не си е стабилна и не е уверена като жена, че е желана явно по принцип и тук си го призна. Сам й каза, че тя като не е спокойна,и той не е. Ами това е основната роля на мъжа, да е стабилен въпреки нестабилността на жената до него! Ми застани и кажи това така, онова иначе, питат го за бившата, пие шот. Еми пич като виждаш, че ще изперка, значи си й връщаш по тоя начин на чикито.
Ина се разпадна, имаше нужда, дано си открие подходящия за нея човек, ако иска чехльо, ако иска батка, само да си прости глупостите, с които е " известна".
Йордан е опериран от чувства, там има само едни думи, думи, празни от съдържание, така я успокои като обиждаше мъжа й, че още повече я закопа. Четях по физиономията му как се почувства силен, най- накрая Ина в подчинена ситуация, което си е най- очакваното нещо, и той триумфиращ. Вече може да каже, не ми е интересна, разтопихме ледената кралица..
Изобщо нямаше да пускат унижаващо и компрометиращо съдържание от ДиК аха...
В шоуто ми липсват Йоан и Симеон, с техните постоянни филми и физиономии и популизми, не успяха да ги използват и наполовина да ги видим цялостни.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 00:58 от passionbiojuniper

# 662
Много е тегава атмосферата последните епизоди. Отделно, провокациите са само чрез наливане с алкохол, друго не успяха да измислят. И аз не разбрах защо на съвсем (по мое мнение) безобидни въпроси, пиеха шотове.

# 663
Гледам подкаста с Нийчето, аз това момиче винаги аха да я харесам и като й чуя монотонния изказ малко ми идвс да я хвана за раменете и да я разтреса да вкара малко живец или емоция, или нз какво, ама да се раздвижи нещо в нея. Хубаво е,че е млада, амбициозна, уверена, но не е премерена изобщо в изказа си. Може да изпляска явно всичко. Колкото и да хейтя Мишо, има някои граници момчето дето тя ги преминава без да се и усети.
Дано има лека бременност, да й е леко и раждането и да имат здрава бебка. Като цяло обаче винаги ми се разминават с Неделчо, нз дали е с него по любов или от интерес, но някак си не ми стои безкористно до него. Пък и тя си каза, търсила е начини да стане популярна и са работи нещо в областта и ей ти го Неделчо насреща й, как да не го захапе. Все пак мисля, че е душичка и имаме нужда от такива искрени хора и директни, като нея, за баланс на цялата лицемерщина и показен живот на инфлуенсъри и известни.

# 664
  • София
Отворили са кастинга за сезон 2, в описанието на последните видеа има линк. Ако сме коментирали, сори че съм изпуснала.

# 665
Е щом ще има втори сезон, това е много добра новина. Ще задобряват всеки следващ сезон и ще си взимат поуки от грешките в първия.  Ния Косара разказа, че всъщност идеята за Диви и красиви била на Ивка и Мишето, поканили са Неделчо, понеже му било мечта да се занимава със собствено риалити и така Мишо и Неделчо започнали да действат по въпроса.  Подкаста с Ния го изгледах до 15 мин.
Първо, че са постоянно там вече седмици, нормално е да говорят за с@@с и без да е на игра, да си споделят неща от живота им отвън.
Чак пък да е нормално.. Това са лични неща и не са за обсъждане, камо ли когато са ти навряли камери пред лицето. Кой с кого преспал и кой къде си заврял играчка, не смятам, че е нормална тема за обсъждане и "в живота отвън". Има хиляди теми, които могат да се коментират, а не "възвишени" теми като тази.

Не забравяйте, че това предаване го гледат и деца. Да ми говори Николета за скуърт, за тройки и т.н. ... малко не е съобразено от страна на продуцентите. Знаят си аудиторията. Далеч не са само БГ мами, а има и дечурлига, основно те пишат в ютюб коментарите.

# 666
Тя не можела да каже защо Туджаров се е махнал (или са го махнали), водещият я попита, но тя не каза.

Днес, Alper Chochev качи много интересен подкаст с Неделчо. Туджаров е отсъствал 2 месеца, когато са изготвяли проекта, и постепенно е бил премахнат. Дали по свое желание, или е имало натиск..кой знае.

# 667
  • София
Този проект основно си е на Мишо доколкото знам. Идеята и парите (най-важното) са негови, а не на Неделчо, още по-малко пък на Туджаров. Но в случая Неделчо е известното лице покрай Игри на волята и Надкаст, така че се е получила много добра спойка. Има много неща за надграждане обаче и дано се вслушат в конструктивната критика за сезон 2.

# 668
На Николета грозната , несресана коса нейна ли е според Вас или е екстеншън?
Симона изглежда хубава и разумна на фона на другите моми.

# 669
Аз от този епизод съм в потрес, че има хора, които искат да се сношават с Николета! Много ми хареса Николай, че не я включи в списъка си. Мисля, че беше най-честен.

# 670
Николета не е мръднала от тийн годините си и това е наистина много тъжно. Самочувствието и е напълно фалшиво, неуверена е в себе си, несигурна, но не иска да дава задна и натъртва на другите как тя е много добра. Даже сама си го каза, при разговора с Ивайло, ама той знаел ли колко я харесват другите...ми, това ти е отговорът, Николетче. Подход кс мъжете нямаш, приемат те за приятелче и мъже, и жени. Не трябва да си тъси мъж, а да работи върху себе си, защото да вдигаш скандали за някакви погледи и думички никога няма си намери мъжът, който си мисли, е иска.

Йордан ми е много гнусен. Брадата подобряваше нещата. С това месесто лице, с тоя кушечки влажен от алкохола поглед...ще повърна. Съвсем искрено се надявам никоя жена да не попада на такова токсично посмешище, няма нищо мъжко в него. Първо ходи като куче зад жените, те му казват, че НЕ СТАВА, той продължава, после започва да се ядосва, да им набира, да им отмъщава...жалка картинка. Надявам се да си остане сам. Злобар.

В края и на мен Симона и Ники са ми фаворити, другите не стават. Ивайло си го наби много лошо да играе с Николета.

# 671
От последния епизод ми се вряза образът на Николета. Какъв е този ужас... Наистина личи, че когато човек не е решил собствените си проблеми, няма как да създаде хармонична връзка с друг. Колко трябва да си зле, че да се мислиш за толкова велик, че само ти даваш шанс на другия, а фактът, че другия ти дава също шанс, те обижда,..без думи съм.

# 672
Страхотен епизод беше снощи.Играта с истините  много ми хареса.Николета обаче много ревнива и властна жена.Напиха се всички ,почнаха да се заяждат ,да ревът.Ивайло май още не е прежалил бившата си и затова изпи шота Joy ,Николета се подразни от това.Също и от това ,че бил палил цигара на Ина .Тя наистина много е хлътнала по Иво ,явно дълго време е била без любов и това затворена пространство  предразполага ....А Ивайло му е като гръм ,е до секс ще се стигне отвън ,мисля.Но за дълготрайна връзка...тя и приятелите му взе да намесва ,пийнала Николета кофти стана.Накрая Ина ревеше ,заради бившият и че и изневерил и тя го зарязала.Сега мисли,че никой няма да я обича вече с детето и ,че тя била лоша Head Band  Данчо я успокояваше добре ,мила двойка .Накрая Ина пожела някой от продукцията ,по скоро Неделчо да дойде  явно за някаква сигурност ,да и каже че никой не ги гледа.

Николета е с екстейшъни ,то си личи ,нейната коса е до раменете.

# 673
Не знам къде точно е истината при Ина. В предни епизоди обясняваше, че несправедливо се е държала много зле с мъжа си. Едва ли ще смята, че е незаслужено, ако й е изневерил. Доста си противоречи тя.
Аз, ако съм мъж, дори секс не бих правила с Николета, много е рисковано. После ще дойде да търси сметка как е дала най-милото си, пък си я използвал.

# 674
Нищо не може да успокои една пияна самосъжаляваща се жена. Как да е адекватен, като тя ревеше за бившия си мъж пред потенциално новият си приятел. Това адекватно ли е?
Отвратителни бяха Николета и Ина днес. Не харесвам пияни жени. И мъже.
Май и Ивайло беше "на черешата" Smile

Йордан беше скандално неадекватен с Ина. Тя пияна, реве, в криза, а оня й говори някакви тъпотии, с които я разстройва още повече - ти сега плачеш, защото мислиш, че никой никога няма да те обича, никой не се е държал с теб така??? Абе, неадекватник, успокой я малко, кажи й, че всичко ще бъде наред...

Общи условия

Активация на акаунт