Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Симона влиза рязко на Николета ,не Ина.

# 631
  • България
Ники е красиво момче, на мен много ми харесва външно. От ден 1 ми е любимец.

На финала съм за Ники и Симона с много угоровки.

Йордан въобще не ме кефи на вид, не харесвам анаболни. Йоан ми е твърде тъмен и пак не е мой тип. Гош без татуировките и като се абстрахираме от характера и възпитанието също е симпатичен.

Ивайло хич го няма в лицето и без брада е още по-зле.

# 632
Ее, Ники има лека преса, как смее някой да каже, че няма хубаво тяло. И аз не харесвам някакви химици.

# 633
Ники е красиво момче, на мен много ми харесва външно. От ден 1 ми е любимец.

На финала съм за Ники и Симона с много угоровки.

Йордан въобще не ме кефи на вид, не харесвам анаболни. Йоан ми е твърде тъмен и пак не е мой тип. Гош без татуировките и като се абстрахираме от характера и възпитанието също е симпатичен.

Ивайло хич го няма в лицето и без брада е още по-зле.
И аз съм така, не харесвм анаболни, за мен са ходещ червен флаг, тъмни като Йоан изобщо не харесвам. Тип Гош високи, лежерни и тип Ники светли очи и слаби са ми били най- често връзките. Но и двамата са за малки мацки и не са за сериозни отношения.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:10 от passionbiojuniper

# 634
  • България
Николай след това предаване няма да бъде канен за аниматор от бащите на празнуващите.

# 635
Николай след това предаване няма да бъде канен за аниматор от бащите на празнуващите.

Все тая и без това повечето са самотни майки и ще им дойде добре Simple Smile

# 636
  • Paris
Беше ми доста скучен днешният епизод, но малко странно Ники с 30 бройки зад гърба си?🙄 Не ми е логично и ми направи впечатление, че Симона не се изкефи от това изказване.
Иначе ми стана жал за Ина.

# 637
Пияната Николета е още по-отвращаваща ,отколкото в трезвено състояние! 1:10:38, 1:10:49, 1:14:00.....

# 638
"Ау ЖДНБ" 30:45 мин.
Не се знае какво се случва с палавите майки по детските партита!
По-скоро с татковците Grinning Grinning Grinning

# 639
  • Paris
Този подкаст видяхте ли го?
Ния казва, че са я махнали като водещ на диви и красиви както и смятахме в началото, когато изчезна. https://m.youtube.com/watch?v=U5bbMHU9osI

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:42 от Noreli

# 640
Йордан беше скандално неадекватен с Ина. Тя пияна, реве, в криза, а оня й говори някакви тъпотии, с които я разстройва още повече - ти сега плачеш, защото мислиш, че никой никога няма да те обича, никой не се е държал с теб така??? Абе, неадекватник, успокой я малко, кажи й, че всичко ще бъде наред...

# 641
Йордан беше скандално неадекватен с Ина. Тя пияна, реве, в криза, а оня й говори някакви тъпотии, с които я разстройва още повече - ти сега плачеш, защото мислиш, че никой никога няма да те обича, никой не се е държал с теб така??? Абе, неадекватник, успокой я малко, кажи й, че всичко ще бъде наред...
За съжаление така са често мъже, които очакваме да ни дадат подкрепа, да застанат до нас спокойни те самите да са ни опора. А те са незрели, имат самите те нужда ние да сме стабилни, за да не се налага на тях да опираме. Какво по- нормално, да си поплачеш на рамото на мъжа до теб, който твърди, че е влюбен само в теб или те обича.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 00:28 от passionbiojuniper

# 642
Музиката е толкова силна, че не се чува какво казва Ина. Много калпав монтаж. Звукорежисьор явно няма, а са лепнали някаква музика, която гърми.

# 643
"Ау ЖДНБ" 30:45 мин.
Не се знае какво се случва с палавите майки по детските партита!
По-скоро с татковците Grinning Grinning Grinning
Ейй, май някой малко завижда Wink Wink ... с такава работа като на Ники среща и доста самотни жени със сигурност или техните приятелки, не мисля, че трябва много да се мъчи да му се получи..

# 644
Сега пускам. Данчо Синята Безбрада, верно ли? Жените, жертви на насилие, сами си били виновни, защото не ценяли мъже с добро отношение като нвго… Ма ти си точно от тия, дето зорлем ги правят известни и са с двуцифрено IQ, и каквото там каза…

На мен Ники ми харесва много външно. И Ивайло ми допада. Те двамата ми бяха фаворитите визуално от самото начало. Тъмните нацепеняци са ми блякс.

Общи условия

Активация на акаунт