Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И аз мисля, че Ивайло доста го бяхме надценили в началото. Той целенасочено нищо не прави, за да не се изложи случайно и оттам изглежда, че е уж читав, ама...скептична съм.
Комичен ми е той от началото още. Много му личи, че играе роля и много се старае да не излезе от нея.

# 616
Е, то при Ивайло нещата са на живот и смърт.

# 617
  • София
Аз пък не мисля, че е влязъл в образа на доброто момче. Просто е семпъл и добродушен. Сега се насади на пачите яйца на Николета и се чуди как да се измъкне.

# 618
Аз мъж, който иска някоя жена, ама не само да му пали само и единствено нагона, без да я целува, не съм срещала. Те нямат една целувчица ей така за цвят, някаква нежност да се види.
Предполагам, че е заради камерите. Вие ще се целувате ли пред завряни камери в лицето?
Хората са различни просто. Не всички се отпускат.

Ще.
Големи хора, знаят къде влизат..

# 619
А какво мислите - дали до края на предаването ще намерят горнище, което да е по мярка на Ивка?

# 620
  • София
Такова горнище е технологично невъзможно да бъде произведено!

# 621
  • България
Епизод 23

1час и 29 минути - пак се оляха

# 622
Ники ми разби сърцето днес! Бил имал малко над 30 сексуални партньорки. Той не е ли много малък? Аз прекалено задръстена ли съм? Scream Broken Heart

# 623
Бил имал малко над 30 сексуални партньорки.
Блажени са верующите Wink

# 624
Бил имал малко над 30 сексуални партньорки.
Блажени са верующите Wink
е, то не е трудно, отива на 3 морета и е готов, не е нещо показателно, освен, че хваща окото като тяло и дотам.

# 625
Не се знае какво се случва с палавите майки по детските партита!

# 626
Ледената кралица дава шанс на Властелинът на къщата  отвън и той вече пърха.

# 627
Ех, точно преди гласуването на публиката. Колко романтично!

# 628
Йордан с пресечена вежда. А с новата прическа и без брада.. е смъкнал няколко години.
Симона влезе рязко на Николета, хаха.. накефи ме!
хваща окото като тяло и дотам.
Ами, баш като тяло е зле Никито. Нетрениран. Бицепсче колкото женска китка. Като телосложение само Йоан и Йордан. Донякъде и Коцето.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:35 от diziler

# 629
Йордан с пресечена вежда. А с новата прическа и без брада.. е смъкнал няколко години.
Ина влезе рязко на Николета, хаха.. накефи ме!
хваща окото като тяло и дотам.
Ами, баш като тяло е зле Никито. Нетрениран. Бицепсче колкото женска китка. Като телосложение само Йоан и Йордан. Донякъде и Коцето.
Ми за мен като жена, ако бях на 20 щеше доста да ме привлече, очи, поглед, тялото е много лежер, такива като Йордан и Йоан са ми в друга категория, не  съм ги харесвала такива нацепени освен да се загледам в тях и дотам. Не и за нещо повече. Ина например иска вече чехльо, не ще нацепен батка да я конролира, може да е препатила с алфите..

Общи условия

Активация на акаунт