Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Чикалета и Ричи Рич Heart

# 601
Май някой беше споделил профила й в linkedin, но не ми се търси.

# 602
Добре, де, ми тез двойки сега, които остават, са се мачнали преди няколко месеца. Как сега ще ги питаме какво избират. То колко вода е изтекло, разделили са се по три пъти.

# 603
Те вече са отговорили в края на снимките.

# 604
Георгиус Сърбинов /Тарзан/ от ИВ 1 също е някакъв мениджър на фитнес залата "Пулс" Joy

# 605
Колко епизода има, според вас.. преди големия финал в НДК? Реално трябва само една двойка още да отпадне. Аз го виждам като ... още 2-3 епизода.
Скрит текст:
Елпида, тоз Йоргос поне отряза ли си дългата коса? Или още ходи като Тарзан?

# 606
С дългата коса си е Йоргос и прави и силно разголени фотосесии Sunglasses

# 607
Защото е влюбен. Тя също, но не търси този тип мъж. Данчо само една хубост има Satisfied

Не защитавам Данчо-хулиганчо, но кой знае как продължава да го залъгва и му пуска кукички Ина, иначе защо ще продължава да й се натиска и да се надява?

# 608
Ивайло му се кефех до средата някъде, оттам като почнаха да се правят на привлечени с чикалета, го отписах. И аз си представях няколко пъти тя като му се дуеше бетер петел, как поглежда някоя сервитьорка и е отишла работата, карамбол. И няклоко пъти изпада тя в тия истерии за дребни неща, но преувеличавала, за да се научел още в началото. Ще се научи, да, всеки ще се научи да бяга с такива методи. Неслучайно всеки от тях беше пас още в началото. И тя анализ уж си направи, да не била агресивна, после вземи тоя среден пръст Иво, да си знаеш отся.. Трагичен образ е тя. А той е като приклещен сякаш и се опитва и да си повярва сам, че много я иска.
Аз мъж, който иска някоя жена, ама не само да му пали само и единствено нагона, без да я целува, не съм срещала. Те нямат една целувчица ей така за цвят, някаква нежност да се види.
Дано отвън все пак са се разбрали и да са умерени нещата, ако са си заедно..

# 609
Аз мъж, който иска някоя жена, ама не само да му пали само и единствено нагона, без да я целува, не съм срещала. Те нямат една целувчица ей така за цвят, някаква нежност да се види.
Предполагам, че е заради камерите. Вие ще се целувате ли пред завряни камери в лицето?
Хората са различни просто. Не всички се отпускат.

# 610
И аз мисля, че Ивайло доста го бяхме надценили в началото. Той целенасочено нищо не прави, за да не се изложи случайно и оттам изглежда, че е уж читав, ама...скептична съм.

# 611
Би трябвало да има 5 или 6 епизода. Измислила съм ги Sunglasses

1- Уъркшоп със срещичка на кея, малко пейкинг и диван чапраз.
2- Игра, изненада от М@карон беГе + вечеря в Далян Чайка и сервитьорът, който не знае какво е bro code!
3- Сбирка с Ивка и отпадане на бронз носещите. Останалите да си кажат кой какво би избрал, на лисчЕ!
4- Някаква среща за оставащите на финал двойки.
5- Последна сбирка на всички участници, преди финала в НДК.

Колко епизода има, според вас.. преди големия финал в НДК? Реално трябва само една двойка още да отпадне. Аз го виждам като ... още 2-3 епизода.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:15 от Baraka

# 612
Би трябвало да има 5 или 6 епизода. Измислила съм ги Sunglasses

1- Уъркшоп със срещичка на кея, малко пейкинг и диван чепраз.
2- Игра, изненада от М@карон беГе + вечеря в Далян Чайка и сервитьорът, който не знае какво е bro code!
3- Сбирка с Ивка и отпадане на бронз носещите. Останалите да си кажат кой какво би избрал, на лисчЕ!
4- Някаква среща за оставащите на финал двойки.
5- Последна сбирка на всички участници, преди финала в НДК.

Да те взимат в екипа за сезон 2. И аз мисля така. Играта съм/не съм не са я давали още...
Може би довечера Thinking
Нали продукцията обещава, че участниците са казали много пикантни неща на тази игра. Дано не са изрязали много ... та да разберем и ние. Но пък ми харесва, че продукцията ги пази и не ги излага.

# 613
В двойката на Симона и Ники виждам най-големия проблем от гледна точка на възможно съжителство, докато Йордан си проси позицията на тъпака, с когото се гаврят, а Ивайло е в ролята на хитреца, който ще намери начин да се спаси.

Имам наблюдения над двойки, в които жени като Симона са по-оправните и по-харизматични от партньорите си, а те милите са заприличали на сенки в резултат на активността на съпругите им. Ще кажа само, че ако имах син, не бих искала да се превърне в такъв мъж.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 14:14 от LadyCharming

# 614
  • София
Би трябвало да има още 6 епизода, но не виждам с какво могат да ги запълнят.

Според мен с най-големи шансове да спечелят финала са Симона и Ники, следвани от Николета и Ивайло и на последно място са Ина и Йордан.

Макар че то тук реално няма двойка победител, ако тя не избере единодушно екскурзията. Ако единия избере парите или ако и двамата изберат парите, то това не е победа, а провал.

Общи условия

Активация на акаунт