Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Забравяте в какви среди се движи Николета и какво е обкръжението й. Ще видите като впрегне всички работещи и трениращи в Pulse в цялата страна.

# 586
Аз наистина не знам кой искам да спечели и още по- малко по какъв критерий да го определя...Ако ще е кой ни е най-симпатичен,...тогава защо са по двойки,...ако е за най влюбена двойка...то няма влюбени двойки..Да не говорим, че и трите жени гледат на тези мъже като към една идея по-нисши и недостойни от тях същества...

# 587
Аз пък искам Николета и Ивайло да спечелят, за да лъсне истината. Колкото и да ми е противна тази жена, аз съм категорично против поведението на Ивайло. Подведе я, че има нещо между тях, тя вече се вижда в сериозна връзка с него, после ще избяга от нея.

# 588
Да раздадат на зрителите 10те К  на гивауей Joy
За компенсация, че изтърпяхме сезона Sunglasses

# 589
Аз съм Team Ники. Много ми е миличък, даже Симона мога да преглътна покрай него. Joy
Мишо само набляга в подкаста на това как били спестили излъчването на неща, които да компрометират участниците. Одобрявам, това, което видяхме, беше достатъчно компрометиращо.

# 590
Гледам подкаста, Мишо и Елена щяха да са супер матч, чудесни са заедно Simple Smile

# 591
Хахаха, по принцип ми е все тая кой какво и дали ще спечели нещо... Но, хипотетично, ако ми опрат пистолет в челото и трябва да избера една от трите двойки, то определено ще са Николета и Ивайло. Не че ги харесвам като двойка, просто другите две са ми много по-неистински.
Иначе си мисля, че които и да спечелят, ако по някакво чудо са избрали и двамата пътешествието и отидат на него заедно - сигурно ще има големи драми. Йордан най-вероятно пак би се въодушевил да печели Ина и ще й стъжни живота (и тя неговия). Николета като се напие, може и наистина да ступа Ивайло след някоя негова "неуважителна" фраза. А Николай направо си го представям как удушава Симона в съня й, след като цял ден му е правила забележки за шапки, бански, гащи, тениски и тн.

# 592
  • София
От трите останали фалшиви двойки най-фалшивата е Ина и Йордан.
Ако те спечелят това ще е грандиозен 'флоп' на целия сезон.

# 593
Забравяте в какви среди се движи Николета и какво е обкръжението й. Ще видите като впрегне всички работещи и трениращи в Pulse в цялата страна.
Николета има външен вид на човек работещ на ниска длъжност Joy, определено не  прилича на човек на ръководна роля. Не знам как ще оправя живота на Ивайло. Joy

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 07:39 от Serene__

# 594
Май просто изпитва носталгия към стила на поп фолк певиците от 90-те.

# 595
На мен най-неестествената двойка са ми Николета и Ивайло. В реала той не би отишъл на кафе с нея, камо ли на околосветско пътешествие. От всички останали и аз симпатизирам само на Ники. В началото и Ивайло ми харесваше, но вече ми е неприятен, защото позволи на Николета да го прилапа.

# 596
А Николета с какво се занимава ,че непрекъснато го изтъква?

# 597
Някаква мениджърка във фитнес Pulse.

# 598
Николета, имам чувството, че ще ме набие, ако правя нещо не по нейните правила. Представям си околосветско пътешествие с нея и да не действам по програмата й или "да не се отчета в леглото", хахаха... е тогава вече ще ям шамари. Не виждате ли, че то са истерии всеки път когато Ивайло каже или направи нещо, което не е, според нейните разбирания. Страшна работа.. След пътешествието ще се върнат скарани и той с посинено око. Тя има повече мъжка енергия от всички мъже в това предаване.
Гледам подкаста, Мишо и Елена щяха да са супер матч, чудесни са заедно Simple Smile
Хаха, Мишо едва ли има интерес към Елена. По-скоро Мишо и Николай ще са супер матч Wink

А защо последният подкаст е толкова кратък? Че и 40 мин. няма...

# 599
Някаква мениджърка във фитнес Pulse.
Сигурни ли сме, че е Пулс, не видях да ги следва?
Дано да е мениджър на фитнеса, в който е и Ричард “Липовона” Величков. Cupid

Общи условия

Активация на акаунт