Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
@BobbyDyl, "Май някой завижда", хахаха... ти сериозно ли? Опазил Господ.

Гледам въпросния NAYcast с Мия Косата. Интересни неща казва. Били скарани с Неделчо 3 седмици. Май тогава мамите тук бяха забелязали, че са се отследвали в ИГ и са махнали общите си снимки. Връзката им пречела на Подкаста на Диви и Красиви.  Решават Мишо и Неделчо да останат водещи.  Тя не можела да каже защо Туджаров се е махнал (или са го махнали), водещият я попита, но тя не каза. Иначе казала на Неделчо веднага да махне Теа от предаването, било жесток удар в топките на Симеон, направо садизъм. Било много по-сериозно, отколкото ни е представено в предаването. Е да, то оставаше и да не махнат Теа след тази изцепка.

# 646
  • София
Николета и Ивайло се дискредитираха малко преди финалите...
Какви бяха тези пиянски излияния не знам, ама според мен не малко хора са си казали, че няма смисъл да гласуват за тях. Изплискаха легена дет се вика баш накрая. 😮😀

Йордан се държа адски неадекватно с Ина. Ина, бягай надалеч от този прикрит насилник.

Симона много ми хареса как влезе рязко на контра на Николета и Ивайло. Абе демонстрира една класа вътре в къщата. От всички жени в къщата този сезон тя най-много ме респектира някак си, освен че е толкова шармантно сексапилна, ммм.
Иначе и тя и Ники рязко се отличават като двойка спрямо останалите, жалко че няма да им се получи в реала, но ей така за илюзията бих пуснал един глас за тях, защото стоят добре в сериала...

Не вярвам на бройката на Ники (+30), освен ако не включва и татковци... 😋😉
Симона се подразни обаче и после вика, че имала повече от на Ники. Да бе, добрее, хаха. Много малко са жените с толкова много сексуални връзки, изключвам труженичките.
Бройките на Ивайло и Николета (7 и 6 ако не се лъжа) според мен са правдиви.

Хах, Николета би правила тройка със Симона и Ина, а пък Ина би правила секс с жена. Йордан правил тройка с две жени и какво ли още нямаше. Както бяха пийнали и загорели всичките ако нямаше камери сигурно щяха да си спретнат един групов суинг. 😀😉

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 02:21 от Diavolo

# 647
Този подкаст видяхте ли го?
Ния казва, че са я махнали като водещ на диви и красиви както и смятахме в началото, когато изчезна. https://m.youtube.com/watch?v=U5bbMHU9osI
Жал ми стана, дано това им е била последната раздяла.

Този епизод беше интересен, но не разбрах много от драмата на Ина накрая. Нещо заради бащата на детето, но какво - не чух ясно.
Истината или пиеш ми хареса, откровени бяха, към края се усещаше, че бяха пияни.

Николета няма да я коментирам повече, само ще кажа, че няма никакъв шанс мнозинството от публиката да ги подкрепи с нейните истерии.

# 648
Жал ми стана, дано това им е била последната раздяла.
Ами...  май са се събрали пак, защото се е разбрало, че е бременна.  Но това.. само те си знаят. Важното е да се роди здраво хлапенце и да си го отгледат нормално.

# 649
  • София
Николета няма да я коментирам повече, само ще кажа, че няма никакъв шанс мнозинството от публиката да ги подкрепи с нейните истерии.

Май, май натам отиват нещата. Вече и аз се замислям сериозно. Въпреки, че хейта към Ина и Йордан да продължава ама той е все по-насочен към Йордан, не толкова към Ина, при нея леко утихнаха нещата.
Николета по-скоро не я коментират много, много, но това също не е добър знак, защото безразличието е още по-лошо...

# 650
Абе, неадекватник, успокой я малко, кажи й, че всичко ще бъде наред...
Е той не прави ли това?

# 651
Ами нещата, които й каза, не бяха изобщо успокояващи, поне мен не би ме успокоил, ако съм в такова състояние. Искаше пак да изпъкне на неин гръб.

# 652
Николета се напи и си каза нещата такива, каквито и ние ги виждаме.
И на мен ми стана мъчно за Ина. Тя самата си е дете, а трябва да поеме тежестта на живота на възрастен човек.

# 653
@diziler Не, tease- вам те.

Не съм изгледала до край епизода, но до тук виждам, че като премахнаха общият враг -всички други участници, на които се дразниха заедно, започнаха да се нападат един друг.

# 654
Ами нещата, които й каза, не бяха изобщо успокояващи, поне мен не би ме успокоил, ако съм в такова състояние. Искаше пак да изпъкне на неин гръб.
И аз така го видях (доколкото можах), а обвини Симона в същото.
Пак напомням, че в епизод 1 се смееше на Ники, че е симп (ходи по д-то на жена, за да го хареса).

# 655
Йордан според мен няма момент, в който да е бил искрен.

# 656
Никой ли не забелязва колко тъпо лъже Николета за връзките си? Четири броя по 4 години плюс една 4 години и половина, и от 2 години и половина сама била, не допускала никого до себе си. Ако ги е карала на конвейр една след друга, без да губи и ден празен - това са общо 23 години. Начи е почнала любовния живот на 9 години, а ако се е съвземала по някой месец между всичките, възрастта пада до 8 -годишна. Бегай Ивайло, беж да бегаш...

# 657
Така, имам някои неща да казвам. Към продуцентите - това да не излагате участниците би било хубаво да означава да не ни показвате  най-уязвимите им моменти като скръб по близък или болката на самотна майка. Не ви допринася за драматургията и за изграждането на по-плътни образи, ми си печелите рейтинг на гърба на нещастието на хората, което е жалкарска история.

Ина - казала съм някои неща за теб, като цяло не те харесвам, но нито си толкова лош човек, нито не заслужаваш любов, нито дъщеря ти ще израстне без мъжка фигура. Има безброй много позитивни примери в реалния живот, особено за млади жени като теб. Пожелавам ти много любов и здраве и шастливо детство на дъщеря ти, защото със сигурност заслужавате. От Данчо Синят Безбрада по-добре беж. Ако са ти били истински думите за това, че ще му даваш шанс навън, по-добре прочети приказката, която визирам. Подозирам все пак, че си играеш играта конкретно за въпросния шанс.

Данчо, глигане, няма как да си позитивен пример в живота на дете като обиждаш баща му. Как ще влезеш евентуално в дома им и ще го играеш мъжка фигура като нямаш уважение, обиждаш бащата, а по този начин и детето. А ти тази жена не я харесаваш, не знаеш да проявил съчувствие, гледаш само как да й го начукаш още повече и да й обясниш как е виновна и за туй, че не ти се връзва на грухенското поведение на чакал в размножителен период. Пуууу!

Николето, зряла жена си, но без никакво реално възприятие за себе си. Не знам Теа дали е за психолог, ама ти имаш нужда да посетиш спешно.

Към Симона имах някои забележки преди, но наистина в някои случаи се държи много на място, показва класа и говори точно. Даже бих казала, че искам да притежавам такова качество в общуването ми с хората.

Иначе мен би ме хванало гнус да ме пипа някой с 30 партньорки, партньорите разбрахме, че не ги броим. (Но все още ми е фаворит Ники). Ивайло се муди кк да издържи последните критични дни…

# 658
Така, имам някои неща да казвам. Към продуцентите - това да не излагате участниците би било хубаво да означава да не ни показвате  най-уязвимите им моменти като скръб по близък или болката на самотна майка. Не ви допринася за драматургията и за изграждането на по-плътни образи, ми си печелите рейтинг на гърба на нещастието на хората, което е жалкарска история.
А, то не стана ли ясно продуцентите на какво са способни още от втория епизод, когато монтираха плача на Арина след кадрите на Теа и Симеон от тоалетната?
И малко по-рано днес това ми се затвърди, когато гледах един подкаст:
Скрит текст:
При гостуването на Тодор Азов в Надкаст, стана въпрос дали синхроните в "Къщата на инфлуенсърите" понякога ги лепят за други хора. Примерно ти даваш синхрон с мнение за един, но го лепват за друг и така правят интрига. И Тодор каза "е ако този, който дава синхрон борави с имена, няма как да стане", Неделчо му каза "е става въпрос, ако не споменава имена, може да се разменят синхрони", Тодор изяви съмнение, каза "не вярвам, че продуцентите ще позволят такова нещо. Защо, ти би ли го направил в твоето предаване, да монтираш такива кадри?" И Неделчо си каза "Защо не? Аз съм си брутален, знаеш". И се изсмя. Цитирам по памет, но горе долу това беше. Тоест наш Нидиелчу си призна, че е склонен да лепва синхрони дадени за един човек...  всъщост да изглежда, че са като за друг. И да става интрига. Да има шоу и рейтинг!
Интересни изводи може да си направи човек. За мен това е много ниска топка!

# 659
  • Варна
Мизерник.

Общи условия

Активация на акаунт