Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Николай говори каквото мисли, не е интрига щом им го казва в лицето.На всичко отгоре каквото казва е вярно.

# 466
  • България
Бай Ники разби адшаката си Николета. Много се зарадвах как тя реагира като нажилена от оса (себе си) след като Николай й е казал, че Ивайло ще се връща при бившата си. Николай не храни илюзии, че ще ги бъде със Симона. Абсолютен крал, който разбутва змиярника на трите змии.

# 467
Как ще я е разбил, какво говориш? Ти знаеш ли в какви среди се движи, ти знаеш ли с какви хора контактува?? JoyJoy

# 468
На средата на епизода съм, но ще кажа, че Йордан мноооого ми хареса в разговора си с Николета - правилните неща по правилния начин. Сметнете колко нелепо се е държала, след като Ина и Йордан, които също имаха проблем с директността на Николай, не заеха нейната страна.
За нея съм коментирала многократно колко е незряла въпреки годините си, това също го показа. Чак ми е жал за Ивайло.

# 469
За мен Йордан ги провокира и ги настрои срещу Николай и Симона. Николета изобщо не чува какво й говори Ивайло. Освен това тя много ревнува Стиляна. Не изпуска да я спомене.Какво толкова направи Стиляна на Ивайло, освен да го остави в шоуто. Николета не усеща, че унижава Ивайло.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 22:45 от Zara73

# 470
  • София
Йордан изпи една бутилка вино с Ина без тя да го нарита, махна си брадата (сигурно тя го е накарала Simple Smile ), сложи очила с висулка и много се наду. Тонът, който държа на Симона и Ники беше нелеп. За какъв се взе изведнъж?

Николета и Ивайло няма да ги бъде в реалния живот. Твърдо. Ивайло даже няма да опита, така ми се струва.

# 471
Хахах, кой на кого какво казал, кое събитие след кое е било... луда работа.
Николай - едва ли има дим без огън при него. Преди няколко епизода на басейна Елена като го подпитваше как са нещата със Симона и дали според него тя го харесва и иска да опита с него и навън - не му се отговаряше и бързаше да смени темата - да пранкват Йоан как Елена на него щяла да дава гривна уж и тн. Но иначе си му харесва да "бърка в раните" на другите и да похапва невинен 😇 отстрани, докато се наслаждава на цирка...
Гледам в коментарите са наредили Гош като тотален гаслайтър - йъп, и аз така мисля.
Ивайло в чудо се видя - втори семеен скандал. Запазва хладнокръвие, но на моменти доста ясно си личи, че май вече си съставя план за бягство с възможно най-малко поражения.
Йордан как пък е бил много влюбен и привързан малко преди да влезе и сега отново. Как им минават на хората толкова бързо нещата...
М/д, докато ги гледах Гош, Елена и Йордан на едно място да си говорят, се замислих какво ли щеше да се случи, ако Йордан и Елена се бяха мачнали на някакъв етап.

# 472
Николета се държи така, че да унижи Ивайло, но реално не го унижи, защото радко някой може да бъде унижен от толкова глупава жена. По-скоро изложи и унижи себе си.
Да, и на мен ми направи впечатление, че постоянно споменава Стилияна и се опитва да изкара, че той в началото не е имал матч.

Николай много хубаво си ги движи нещата и според мен в с благословията на Симона Прекрасна, ама тя се прави на ощипана.

Йордан Синята Безбрада какво да го коментирам въобще, него и неговата любима. Гласува за някакви хора, че не са двойка, а те всъщност са, а той всъщност не е. Логична мисъл трябва малко за ТУ, дори и сега.

Гош, ако не беше сметкаджия, нямаше да му излезе крива сметката.

# 473
  • България
Чух Ина да пее на синхрон - не ми допадна. Препоръчвам ѝ да се преориентира от този бизнес и да си намери нещо, в което ще е по-успешна. Има нужда от много уроци по пеене.

# 474
  • Варна
Че то аз пея по-добре от тая 🤣🤣🤣🤣🤣

# 475
  • София
Симона и Ники определено са най-стабилни като двойка. Ако имат желание, имат шанс и навън според мен. Харесаха ми разсъжденията на Симона защо днес хората не успяват да задържат трайни връзки, доста зряло мисли, но дали ще осъзнае така и да действа….
Николай има страхотно хладнокръвие, аз лично като темперамент съм като Николета и направо му се възхищавам.
Йордан без брада не ми харесва, да я пуска обратно. Какъв бизнес имал, някой знае ли? Аз бях останала с впечатлението, че е служител във фирма.

# 476
  • България
"Това не може да ме нарани, но аз съм унижена"
Съвет към Николета: Розовото не ти отива. Камерата не те обича, не си фотогенична, ветрилото ти над очите е отврат.
Скрит текст:

И тук бай Ники продължава да седи и да гледа индийския сериал на Николета:
Скрит текст:

# 477
  • Варна
И аз гледам като Никито 🤣🤣

# 478
Тъкмо похвалих Йордан и се изложи... много надменно се държа на церемонията. Определено Ина ми е по-симпатичната в недвойката им.
Аз се изложих - хем знаех, че Елена отпада преди финала, хем до последно треперих да не изхвърчат Симона и Ники. Да видим как ще се определят двете двойки на финала, че още са под риск.

Да кажа още веднъж - за мен трябва да преосмислят регламента за отпадане. В евентуален сезон 2 ще знаят да не се "мачват" от началото, защото за мен това ограничи доста от играта, трябваше да се опознават по-дълго. Игрите според мен трябва да носят предимства (срещи например е супер), но не и да водят до изгонване. Или поне да не са толкова физически, а например опознавателни тези за отпадане.

# 479
Това май беше най-интересната серия, на глас съм се смяла с глупостите на Николета. Ники в началото ми беше странен, но страшно ми хареса как ги сготви всичките. Николета се фърляше и си дереше гърлото само и поради една единствена причина - осъзна, че Ники е прав и Ивайло няма никакво влечение към нея. Мъчно ми е за Гошката и Елена - много ми бяха сладки двамата, но още в миналата серия се разбра, че той не е влюбен в нея.

Общи условия

Активация на акаунт