Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Интересен епизод.

Ники беше главното действащо лице в него. Невероятно самообладание и хладнокръвие има тоз човек. Огън и жупел срещу него се хвърля, а той спокооойнооо с негоовияяя лекооо провлачен глас ги матираше с две изречения. На моменти на глас съм се смял. Голям образ е. 😀

Все пак прави чест на Гош, че си е признал, че няма 'мач' с Елена. Явно и за него (поне това сочат фактите) победата не е на всяка цена (за разлика от двама други индивида, няма да ги посочвам, мисля че се сещате кои са...). Ако беше актьорче докрай сега Симона и Ники щяха да са изгонени, защото вярвам, че празния кравешки поглед е напълно способен да сътвори подобна глупост. Като стана въпрос за анабола, изключително агресивно, грозно и жалко поведение на финала на епизода. Толкова години гледам най-различни риалити предавания, но толкова меко казано антипатичен образ не съм имал или са броят на пръстите на едната ръка.

Надявам се, че Симона и Ники ще са на финал. Само ако те евентуално спечелят би имало някаква логика и един що годе нормален завършек на сезона. Въпреки, че и според мен истинска/реална двойка няма и няма и да има. Теа и Симеон ги изключвам, а и тяхното е по-различно.

За сезон 2 трябва много промени, най-вече в правилата и концепцията. Но първо на първо им трябват повече хора. 14 са малко. И най-важното, да не се познават.
Твърде много неща са сбъркани и ние тук сме ги описали. Като приключи сезона можем да щрихираме най-важните забележки. Дано ни четат и вземат предвид конструктивната ни критика ако наистина искат да правят стойностно любовно шоу, а не поредната панаирджийница.

# 481
  • София
Единствената истинска двойка са Теа и Симеон. Малък шанс има и между Симона и Ники да се получи.

# 482
Аз още не мога да смеля защо Ивайло е абсолютно неспособен да нарани Николета,..що за глупост...тя с какви хора била се движела...тази жена е толкова нелогична и натоварваща...Горкият Ивайло...

# 483
Представям си Николета как ще мачка Ивайло някой ден. Ако тя го издържа, докато той започне да пчечели, ще има още по-неприятни скандали. Тя сега си позволи да го унижава в условия на равнопоставеност, а какво ли ще бъде, ако реши, че е неин? На всичкото отгоре  е от хората, които като подпалят моторетката не могат да се спрат. Не харесвам хора, които очакват да бъдат успокоявани с часове и през ум не им минава, че натоварват околните с емоционалните си изблици. И, Ивайло нямало как да я нарани – това може да го твърди, ако той е нейна собственост и тя не изпитва нищо към него.

Ще ми липсват Елена и Гош.

# 484
Колко жалко нарочиха Николай. Не смятам, че е долен интригант, просто като дете си казва всичко, говори му се и иска да бъде приет от всички. Но е честен, явно те обичат лъжата.
Николета какво се разфуча, коли и беси, все повече се убеждавам, че не е зряла изобщо, само едно колосално его и мутреене!
Елена и Гош сами направиха интригата, тя е нестабилна, за него си знаех - всичко за слава и победа. Самият той беше по едно време интригант и лъжльо, а говори същото за Николай. Поне имаше достойнството да си каже обаче навреме.
Йордан тъкмо да му направя евала, че правилно направи забележка на Николета и умно се изказа, накрая пак се посра. Какво му е крив Ники, че и Симона? Наистина беше враждебен и Симона хубаво му се опълчи, не е той човекът, който да определя кои какви. Явно още в началото затова не се бори за Симона, която чисто визуално най-много му допадна - защото щеше да има властна опозиция, а и той налага своето.
Не че с Ина нещо би станало в тоя живот, но със Симона щеше да има постоянна битка за надмощие и той го е усетил. Просто се сетих.
В момента всички малко или много са ми неприятни освен Николай. Убеждавам се, че нямат угодия. Антипатични образи.

# 485
Хванах малко от странните стойки на Данчо. Grinning

# 486
Тонът, който Йордан държа на Симона и Ники беше нелеп. За какъв се взе изведнъж?
А защо не? Нещо невярно ли каза? "Аз печеля и битки обаче. Печелете и вие битки и после претендирайте" (цитирам по памет). Всичко, което им каза, е вярно.
Чух Ина да пее на синхрон - не ми допадна. Препоръчвам ѝ да се преориентира от този бизнес и да си намери нещо, в което ще е по-успешна. Има нужда от много уроци по пеене.
Пълен потрес беше, така е.

# 487
Тонът, който Йордан държа на Симона и Ники беше нелеп. За какъв се взе изведнъж?
А защо не? Нещо невярно ли каза? "Аз печеля и битки обаче. Печелете и вие битки и после претендирайте" (цитирам по памет). Всичко, което им каза, е вярно.
Чух Ина да пее на синхрон - не ми допадна. Препоръчвам ѝ да се преориентира от този бизнес и да си намери нещо, в което ще е по-успешна. Има нужда от много уроци по пеене.
Пълен потрес беше, така е.

Защото има много интелигентни начини да кажеш нещо, което смяташ за истина и не с такъв тон и такива задливи и високомерни думи.

# 488
  • София
Жалко за Елена и Гош. Сладки бяха, подхождат си.
Хареса ми как анализират отношенията си, той добре напипва нещата, казва си какво иска, без да я натиска или обижда. Тя много го харесва, но трябва да порасне малко, да не е толкова плашлива и ревлива.
В къщата остана само талаш, никой не харесвам и на никого не симпатизирам. И трите двойки са схемаджии.
Симпатизирам на Николай индивидуално, заради смелостта да каже истината на смешната двойка Николета и Ивайло - агресивна истеричка и човек без мнение.

# 489
.
Защото има много интелигентни начини да кажеш нещо, което смяташ за истина и не с такъв тон и такива задливи и високомерни думи.
И това е така. Но в случая беше провокиран.  Ледената убавица Симона не спря да се надува цял сезон и да хапе наляво и надясно. Очевидно трябва да й се отговори с по-остър тон. Да, той няма "матч", но печели игри. Тя какво спечели? Просто се задържа в предаването, само защото Николайчо й слугува, а тя редовно и него го унижава пред другите (освен и пред зрителите).

# 490
  • България
Хареса ми как анализират отношенията си, той добре напипва нещата, казва си какво иска, без да я натиска или обижда. Тя много го харесва, но трябва да порасне малко, да не е толкова плашлива и ревлива.
В къщата остана само талаш, никой не харесвам и на никого не симпатизирам. И трите двойки са схемаджии.
Симпатизирам на Николай индивидуално, заради смелостта да каже истината на смешната двойка Николета и Ивайло - агресивна истеричка и човек без мнение.
Гош е по-ниско ниво от Елена. Елена ще си намери нормален мъж, който не е известен с "10 от 10" и че е излизал с онлифенсърки като Анджела. И на вид не си подхождат - Елена е ангелче, а Гош е целият в татуировки. Елена има нужда от по-одухотворена, романтична и морална връзка от това, което Гош може да предложи.

Симпатизирах им единствено заради Елена. Гош в последно време само я гаслайтваше както някой колега каза по-рано. Очевидно не я харесваше. Радвам се, че никой от тях не е с разбито сърце.

За другите двойки нямам какво да кажа - пълен фалш.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:24 от ferencliszt

# 491
Гош не нацели правилната стратегия. Трябваше да натисне малко повече към Ина и щяха да са power fake couple.

# 492
  • България
Ако беше се хванал с Ина нямаше как да си пере образа, а той използва Елена за това.

# 493
  • София
Скрит текст:
Гош е по-ниско ниво от Елена. Елена ще си намери нормален мъж, който не е известен с "10 от 10" и че е излизал с онлифенсърки като Анджела. И на вид не си подхождат - Елена е ангелче, а Гош е целият в татуировки. Елена има нужда от по-одухотворена, романтична и морална връзка от това, което Гош може да предложи.
Не му знам предисторията на Гош, от години това е първото реалити, което следя. Вярно е, че на вид е по-отракан, но и той е млад и наивен, личи му по разсъжденията. Освен това ми изглежда добронамерен.
Подхождащи си или не, тя ми се струва доста увлечена по него, дано го е преодоляла.
Детенце е тя, трябва да порасне, въобще не и беше мястото в този формат.

# 494
Йордан милият реши, че има шанс с Ина и се наду. Взе да се хвали, че печели игри, а реално е спечелил една. JoyВсе повече съм за Симона и Николай, и двамата знаят, че няма да са заедно извън предаването, но гледат да си прекарат добре вътре. Николета е тотал щета, държи се като мъж, а всъщност е страшно неуверена. Ивайло не можел да я нарани, защото тя била с еди си какви мъже. Joy Да се хвали пред мъжа, които харесва, че е била с еди какви си мъже е напълно неадекватно.

Общи условия

Активация на акаунт