Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Никой нямаше да коментира образованието й, ако не беше зла и нямаше несъоветствие между това, което е и високите й претенции и самочувствие.

# 556
Данчо и Ина - перфектната двойка, той не може да избута Технически Университет, тя учила журналистика до втори курс 😂 Иначе и двамата са жестоко интелигентни и с бистър ум, а Ина даже мислела два хода напред. 😂 А това, че била красива и можела да пее, вече сериозно ме разсмя.
Ина е прекъснала заради бременността.
Не е оправдание! Аз завърших университет в чужда държава на чужд език, сама и с дете. Моята приятелка, за която езикът също беше чужд, забременя и роди и не само не прекъсна, но и болнични почти не ползва. И не е имала нито една баба да помага.
А на Данчо какво му е оправданието? И той ли е забременял. И между другото, IT специалист изобщо вече не е толкова търсена и перспективна професия. Не знам какъв му е частния бизнес, но щом е тръгнал по реалитита, много сериозен ще да е.
Децата са различни и изискват различна енергия да се гледат. Аз съм била много кротко дете и бебе и по цял ден съм спала и съм стояла в кошарата, мълчейки и усмихвайки се. Брат ми от друга страна не се е спирал. Имало е добър шанс мен да ме няма, защото майка ми в един момент не е искала още едно дете. Толкова ѝ е било трудно с него като бебе и малко дете. Така че не в хубаво да се правят такива генерални заключения.
Когато човек не желае да учи, винаги ще се намерят оправдания, но когато иска - никой и нищо не може да го спре. Виждаме, че Ина не е като да си е клекнала вкъщи да се мъчи и да си гледа детето. Значи, има енергия да се прави на певица и да участва с месеци в реалити, а няма енергия да седне да учи? Така че, не е хубаво да се правят генерални заключения и да се нахвърляш срещу другите потребители, само защото мнението им не съвпада с твоето.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 07:30 от Анонимен

# 557
Може да се променили обстоятелствата при нея и сега да може да си позволи да влезе в такова предаване. Само си предполагаме.

Ти беше човекът, който започна да дава себе си като пример. Аз продължих в твоя дух. Wink

# 558
Данчо нали беше колега на Коцето-музиканта? Работели в една фирма, но не знаели. След формата се виждали.

# 559
Може да се променили обстоятелствата при нея и сега да може да си позволи да влезе в такова предаване. Само си предполагаме.

Ти беше човекът, който започна да дава себе си като пример. Аз продължих в твоя дух. Wink
Но аз изказвам собствено мнение, а ти се нахвърляш срещу мен. И не е като да ти е за първи път 😂
Трудно се понася май, когато обектът ти на обожание е недолюбван от мнозинството 😂

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 08:45 от Анонимен

# 560
Да ви кажа честно, аз Ина не мога да я понасям, но наистина децата изискват различна енергия. Докато не пратих моето на градина, никакво образование не можах да погледна. (Завършила съм си, когато е било времето, но исках нещо ново през майчинството.)
 Освен това не е нужно всички млади хора да завършват висше, нито в грях да прекъснат. Това масово изискване, че всички трябват да учат, всъщност обезценява образованието.
Драмата при нея наистина е, че е зла, с голямо самочувствие и твърди, че е умна, което не отговаря на истината.
Иначе не искам да давам наклон на форума, но аз предпочитам лично за себе си да не й коментирам майчинството, а поведението в предаването.

# 561
Не съм коменрирала майчинството и, коментирах претенциите на една потребителка, че Ина е изключително умна и хладнокръвна. Ако човек наистина е много умен, той няма да си зареже образованието, независимо от обстоятелствата. Обаче, както винаги, фокусът се измести върху детето (колко удобно), за да е по-лесно на някои хора да обвиняват и размахват показалката. Освен това, видно е Ина в какво си хвърля енергията. И естествено, не е нужно всички да имат образоване, просто е нелепо да имаш претенции без никакво покритие.

# 562
Ина е на 23 с дъщеря на 2 г., не го е зарязала завинаги това образование. Разбирам, че ви дразни, аз също не съм ѝ фенка, но защо се впускате в такива обяснения не разбирам. Малко обективност не е излишна.

# 563
Ина има качества за брутален журналист, но явно е решила, че има хляб в женския рап.

# 564
Никой нямаше да коментира образованието й, ако не беше зла и нямаше несъоветствие между това, което е и високите й претенции и самочувствие.
Много точно казано.  Не бих я нарекъл "зла" точно ... но със сигурност е доста надменна.  Красива и надменна.

А майчинството си е нейна работа. Коментираме поведението й в предаването.

# 565
Има хора, които са постигнали много повече неща от тези, които са с три дипломи.
Не е нужно да имаш образование за да си умен и природно интелигентен.

Ако искайте ми казвайте, че съм платен ПР и тн. Честно казано ми е все тая....
Това е мнението ми от началото, което няма да се промени до финала, че и след това. Или казано с други думи, аз стоя с името си зад всичко, което казвам и не ме интересува дали Ина има образование, каква майка е, как й казват във Враца (разбирайте комплексираните й съграждани, които искат да блеснат за 2 минути слава на нейн гръб), или пък с колко мъже е спала...
В рамките на формата ми харесват с Йордан.
Коментарите в социалните мрежи звучат сякаш, че ние коментиращите сме с ореоли, а пък реалити участниците са дъното и по-специално Ина и Йордан.

# 566
Ами просто може да допуснеш, че действително има хора, които са постигнали повече от Ина, защото летвата не е много високо. И някои хора просто си избираме други кумири. Ина ми е типаж, който по-скоро би предизвикал възхищение за някой тийн, без да искам да обидя феновете й.

# 567
Ина има качества за брутален журналист, но явно е решила, че има хляб в женския рап.
Ако под "брутален журналист" трябва да се разбира страхотен, не съм съгласна. Нахалство не ѝ липсва, но обща култура - определено.
Нямам нищо против Ина, дори защитавах правото ѝ да отхвърли агресивните свалки на Йордан, но хайде да не търсим под вола теле и да приписваме на Ина интелект. Нищо в поведението ѝ не подсказва подобна наличност, просто средностатистическа млада жена с посредствено поведение и ограничени интереси.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 11:18 от usmihni_mi_se

# 568
Аз лично съм скорпион и змия по китайския хороскоп – такива като Ина ги хрускам на закуска но, в ролята на защитник на онеправданите на тази земя, съм длъжна да  критикувам арогантното ѝ поведение, а на Данчо прекаленото му самочувствие за човек на неговото интелектуално ниво.

P.S. Ина има потенциал да се развие. Никой не твърди, че на този етап е голяма работа. Просто е абсолютно перде и окото ѝ не мига, когато напада някого. Ако започне да чете, може и да постигне нещо в живота.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 11:00 от LadyCharming

# 569
  • София
Без да засягам качествата на майка на Ина ще кажа само, че за мен е странно да имаш малко дете и да го оставиш за месеци, за да влезеш в реалити. Не го намирам за нормално. В този етап от живота на детето е най-важно майка му да е до него. Като е решила да го роди, трябва да поеме и съответните отговорности. Разбирам, че е млада, иска да се развива, майчинството не е лесна задача, понякога е трудно, скучно и еднообразно, но детето няма вина за това.
Коментирам го, само защото показва определени личностни качества - егоцентризъм, незрялост, студенина. А това няма как да не се забележи.
Йордан пък ми е напълно неадекватен - колкото и да си привлечен към една жена, ако тя е студена и постоянно те мачка, все някога изстиваш. Според мен той играе роля и е в договорка с нея да делят пари на финала. Затова и все говори за любов, но реално не мисля, че изпитва такава. Дори и тръпка няма - един равен и сух ми е, повтаря едно и също като латерна.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 14:00 от jasmin tisane

Общи условия

Активация на акаунт