ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 468
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Добре дошъл Октомври...
Пожелавам ви Прекрасен и Успешен месец Октомври...
Събрал в себе си усмивки...,любов...,успешни стъпки и много красиви мигове...!
Бъдете здрави и усмихнати...,бъдете просто щастливи!
Нези, успешна кариера на дъщеря ти!
Нека всяко предизвикателство от тук нататък да бъде възможност за растеж и постижение за нея! Пожелавам на тази млада дама да се справи с всичко което идва пред нея с увереност и добро решения!
Колкото до Сайгън и Нехир да имат бъдеще - "Сърцето има свой основания, които разума не познава", после ще допълня още неща.

* Нези, забравих да ти отговоря  - Уча турски език, но нямам твойто ниво. Имам голямо желания, но само със желание не става😉*
Хубав Вторник  момичета !

# 511
Начинът, по който се гледат, сякаш не искат да си кажат сбогом
и дори не си дадоха последна прегръдка.
Вярвам, че не всичко е свършило между тях!

# 512
Благодаря ви, много, момичета!
Имам още малко време и тръгвам. Wink
Нинче, четох книгата, много красиво написана книга.
Гледах и филма, хареса ми.
Разбира се, че човек може да се образова и усъвършенства по всяко време, стига да има желание.
Това, което ми направи впечатление, е, че майката на Сайгън, въпреки че самата тя не полагаше никакви усилия, е настоявала Сайгън да ходи на училище.
Искала е нещо по-добро за сина си.
Но, да не подценямаме силата на личния пример.
Каъв личен пример има той в лицето на майка си? Една жена, която се е отдала на самосъжалението, храната, цигарите и това постоянно гледане на един и същи филм!
Нинче, добра отметка за филма.
Дали наистина има такъв? Трябва да проверим.
Но, така, де, говорех за личния пример.
След това всички знаем, как е протекъл животът му, сблъскал го е с още много жени,  може би от всяка една от тях е научил нещо.
Нали казват,че живота е най-добрия учител.
А и Нехир- тя може да се превърне в пътеводна светлина за него.
Хареса ми отворения финал.
Всеки може да го интерпретира, според собствените си усещания.
Колкото до Кадо и неговата смърт- той беше един очукан от живота и доста слаб човек, но добър по душа.
За мен Кадо е образа на пропиляния живот.
В главата ме постоянно звучи референа "Елегантно пропилян".
Но тука пак опираме до личния пример...
Хайде, изчезвам.
Ще намина пак по-късно.

Ели, не ми е още толкова високо нивото. Имам още много да уча.
Ако знаеш, по колко пъти слушам всичко, докато го преведа! Joy

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 11:40 от NeZ_9

# 513
Хазалка, днес е рожденичка!

Честит рожден ден!
Пожелавам й да бъде щастлива,
да се радва на живота и
да има много лични и професионални успехи!

# 514
Нези.
Родителите трябва  да дават на детето си много повече от любов към храната и призиви за ходене на училище. Последиците от липсата на адекватен родител са лесно предвидими и надхвърлят показаното във филма.
Мога само да поздравя Чаатай за избора на разноообразни герои. Има ще безброй актуални и любопитни теми.

Чеестита да е Хазал. Здрава и много щастлива!

# 515
От италианката: #tambircentilmen Силата на едно чувство, задушено от тъмно минало, което ще види светлината ♥️ Не мога да изляза от този тунел 😅 колкото повече го гледам толкова повече ми харесва,
гледах филма вече 8 пъти.. . ​ ​ ​

Прекрасна двойка
https://www.instagram.com/p/DAk0myiok8g/

# 516
Серенай Саръкая е в Ню Йорк за снимките на третия сезон на телевизионния сериал Kimler Geldi Kimler Geçti, в който тя играе.

# 517
Нехир и Сайгън изпитаха  дълбоки чувства един към друг, любовта която си дадоха е единственият начин да си помогнат един на друг. Затова мисля, че имат бъдеще. След 3 години се срещат и тя му дава билет за концерта си който е следващата година. Това показва, че тя е успяла певица и че, Сайгън не и е безразличен. По този начин тя показва до къде е стигнала в живота. В действителност билетите на известните певци започват да се продават една година по-рано, от опит го казвам като купувам . Може би това са имали впредвид Нетфликс 25 май 2026.
Зад успеха на Нехир сигурно стоят и родителите й, за разлика от Сайгън. Семейството е пример за подържание и затова може би Сайгън е останал без образование. Но, пък любовта която дава ще компенсира всичко друго и двамата ще стигнат до заключението, че ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. И това ще стане с отиването на Сайгън на концерта й.
Дано да има втори сезон и нещо такова да се получи.

# 518
Джентълмена продължава да е на първо място 4-ти пореден ден с 480 точки
В 8 държави е на първо място, а в 64 - в топ 10!

Списък на страните в топ 10

Джентълмен се класира на трето място
при неанглоезичните филми на Нетфликс за периода 23 - 29 септември

# 519
Момичета, извинете,че се включвам късно, но днес беше ден пълен с емоции!
Не мога да ви опиша чувството да чуеш как детето ти произнася Хипократовата клетва,(за пръв път я чувам и признавам си, звучи доста архаично) заедно с колегите си и после го наричат доктор, докато му връчват дипломата!
Дай Боже всекиму да изпитва радост и гордост от детето си, независимо от повода!
И по този повод

"Чаатай наистина е един от актьорите, на които сме се радвали най-много сред актьорите, с които сме работили досега.
Той е много талантлив актьор, той е роден да върши тази работа, той е красив, трудолюбив, талантлив, скромен и дисциплиниран. Следвахме го от разстояние. Опитва се да създаде различна позиция и разлика в този сектор и в страната. Това е много възхитително нещо в страна като Турция. Тъй като общата тенденция в Турция е "оттук ще вървим пеша..."
Чаатай наистина поема рискове, а тази роля е рискована. Беше по-добре, отколкото очаквахме, Чаатай допринесе много за нас. Като човек той се оказа по-добър, отколкото очаквахме, характерът му се оказа по-добър. Нуждаете се и от структура на характера, за да действате. Например, старанието е много важно нещо, идването навреме на снимачната площадка всяка сутрин е много важно нещо. Чаатай е човек, който умее много добре да държи личността си отделна от собствения си характер. Има свой специален свят. Например, има технически екип и има играчи. Вие сте на този комплект със сто процента представяне, но следващото нещо, което знаете, не е сто процента за някого, това е шестдесет или седемдесет процента. Това е много тъжно нещо. Най-важното нещо в режисурата е да увеличиш максимално представянето на всички. Режисьорът не кара актьора да действа, актьорът действа. Режисьорът създава среда за действие на актьора. Това, което трябва да направите като директор, е да осветите пътя му и да му помогнете да намери своя път."

# 520
Той е роден да бъде актьор

# 521
IG duygu_sarisin: Сивото обича лилаво🩶💜

# 522
Добро утро! Coffee

Хазалка с мъжа си Heart Eyes
https://x.com/home?lang=bg

П.П. Нези, прекрасни емоции си изпитала!
Пожелавам ти и занапред да ги изпитваш от гордост при постигането на големите й успехи!
Попътен вятър на дъщеря ти!

# 523
Добро утро, момичета!
"Tam bir centilmen " продължава да завладява публиката!

В групата на най-добрите неанглоезични филми през периода:
 23 септември (Tam Bir Centilmen дори не беше излъчен) - 29 септември,  е на място 3.
 Да не забравяме, че нашият филм излезе на 26 септември.  Тази класация е от 23-29 септември... Така се позиционира само  след 3 дни излизане.  Следващата седмица той ще бъде на 1-во място, тъй като ще има 7 дни за оценка.Сигурна съм!  Това е изключително добро място след 3 дни!  В първия ден той дори не беше в топ, на втория ден беше в топ 6, след това все още е на 1-во място.

Жаки, благодаря ти! Hug

# 524
Здравейте!

-Това е моят план да стана вокалист..
- Би било много несправедливо към солиста.

Общи условия

Активация на акаунт