Хигиената на българина

• 45 927
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 765
  • Glasgow
Дами, да върна малко на парфюмите, имаше тук, които харесват опиум и пойзън, Alien бихте ли харесали за подарък? Искам да взема за майка ми нещо, което не е ползвала, black orchid знам, че ще хареса, но не мога да го причиня на баща ми🙈

# 766
Някой виждал ли е парфюм "Егоист" на Шанел? Любим ми беше. Питах във Фантастико,но нямаше,което ме учуди. Преди години се продаваше навсякъде.

# 767
Шанел във Фантастико!? Flushed Ти направо ме утрепà!

# 768
  • Glasgow
Да, в Лидл:)))Деф, откъде ги измисляш Simple Smile Искаш ли да ти взема?

# 769
  • Mediterraneo
В кварталната бакалия на ъгъла  продават Шанел. На щанда до газта за горене и спрея против хлебарки са парфюмите. Виж там, кво питаш във Фантастико.

# 770
Трябва да видя дали и в нашата бакалия не са пусни насипно, по-евтинко излизат. Joy
Тарталета, вземи една Мадмуазелка, ако при вас вече са ги заредили. Joy

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 09:29 от Sysly

# 771
Имах предвид парфюмният щанд извън самият хипермаркет Фантастико,до ескалаторите.

# 772
Дами, да върна малко на парфюмите, имаше тук, които харесват опиум и пойзън, Alien бихте ли харесали за подарък? Искам да взема за майка ми нещо, което не е ползвала, black orchid знам, че ще хареса, но не мога да го причиня на баща ми🙈

На мен лично ми е адски силен. Напръскан на друг човек ми допада, но веднъж след като аз се напръсках, бързах да се изкъпя възможно най-бързо.
Може да подарите просто ваучер за парфюмерия, ако държите да е парфюм.

# 773
  • Glasgow
В град в провинцията е, няма опция, освен за онлайн, с което няма да се справи Sad Ще измисля нещо друго

# 774
  • Paris, France

Poison харесвам, Opium не. Не харесвам Alien. На майка ми един от любимите и е Angel, но и тя не харесва Alien.

Chanel Égoïste го има навсякъде. Оня ден го гледах в Sephora. Само погледнете дали не е Platinum или някакъв друг вариант, че са доста различни като аромат!. И в Marionnaud съм го виждала наскоро.

# 775
  • Пловдив
Ама във Фантастико го няма.

# 776

Елиън на Тиери Мюлер ли?  Пробвай Ейнджъл. За мен е най-добрият му.
https://parfium.bg/thierry-mugler-angel-parfium-za-jeni-edp#/37- … D0%B5%D1%80-50_ml

# 777
  • Paris, France
Angel много ми хареса като излезе и веднага си го купих, обаче не мога да фо нося сам. Намесвам с други. Пачули + компота почва да не ми харесва след час. Явно ми отива, защото съм получавала комплименти като съм с него, но така и не можех да го нося.

# 778
  • Glasgow
Него го е ползвала, бях взела за мен, но не ми отива, харесва и също ❤️
Имаше парфюмен сайт, дето под ревю за парфюми излизаше "ако харесвате този би ви харесал този и този", някой сеща ли се?

# 779

Общи условия

Активация на акаунт