Хигиената на българина

• 44 681
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 930
Наистина ли някой може да си позволи да коментира дори тоалетите на друг, който е в траур?! Не искам да повярвам, но не се съмнявам в написаното.

# 931
Нали не са му подарили тениска

Да бе ...

В момента и аз съм на подобна вълна но не мога да хвана опитното зайче ...

Дали човек ако работи на открито има силна миризма? На какво мирише?

# 932
  • Пловдив
Всякакви идиоти има, но е възможно и да не са зацепили, че дъщерята иска да носи пълен траур. Повечето хора носят само шал или лентичка, ако носят нещо специално.

# 933
  • BG
Така го почувствах, така направих. Идиотското беше за некъпането и непрането за определен период , щото едно време на село е било така.

Нещата си имат предистория, за мен трагикомична към днешна дата. Първата реакция на съсед е била" Ужас, учителката почина! Сега кой ще ги гледа?!В настоящата година  2018 бях на възраст 54 години с 27 годишен син с Даун. Та се наложи да показвам официални документи за ползване на социална услуга Дневен център. Отделно  бяха впечатлени, че съм си простирала чаршафите рано сутринта в събота. Започнаха да ме гледат с респект, виждайки ме по работно облекло, изхвърляйки празна кофичка от латекс./ на 2-3 години съм и мазач /. Също бяха впечатлени, че си вземам отпуск да си пера пътеките и килимчетата. И като разбраха, че не живеем в мизерия и разруха, престанаха да се занимават.Това, разбира се беше за период от няколко месеца. Парадоксалното беше, че коментарите бяха от мърлячи. Та толкова за хигиената на българина...

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 21:16 от Вивиана Енева 634968

# 934
  • Пловдив
Не съм казала, че не е трябвало така да правиш, а че може да не са се сетили. Разбира се, че е по твоя преценка.
За некъпането ми звучи малко като да се намира съседката на приказка (глупаво е, да), или като някоя изкукуригала бабка. Flushed

# 935
Едно е да си вмирисан, друго е да носиш еднакви дрехи.
Аз имам 10 еднакви панталона. Пера всеки панталон след всеки работен ден и блуза след работа.
Пет  пари не давам, че ходя всеки ден с един и същи панталон. Може и да са ме обсъждали, не знам, не ме вълнува.
Случвало се понякога и с дънки да отида, чак са били втрещени Grinning
Така ми харесва.
Имах и колега преди време имаше също 5 еднакви панталона и 5 еднакви ризи.
Забелязах, че е с еднакви, но никога не е миришел. Седяла съм и до него, миришел е на сапун и лек парфюм.
Веднъж си изцапа ризата с храна и само вметна, а много важно, имам още няколко такива ризи.
Иначе си  каза, че така му е удобно и не мисли какво да облече.

# 936
  • Melmak
И Цукърбърг така. Има не знам си колко сини еднакви тениски и си ги носи тях.

# 937
  • BG
Не съм казала, че не е трябвало така да правиш, а че може да не са се сетили. Разбира се, че е по твоя преценка.
За некъпането ми звучи малко като да се намира съседката на приказка (глупаво е, да), или като някоя изкукуригала бабка. Flushed

Не, не са изкукуригали, просто са си / ще използвам благозвучната турска дума/ писюри. Това бяха бели кахъри. Просто се сетих след шест години.

# 938
И Цукърбърг така. Има не знам си колко сини еднакви тениски и си ги носи тях.

И аз така мисля да правя и дори съм започнала. Купувам си сутиен, който се оказва изключително удобен. Ами, купих си още три, да си имам. Започнах вече и с с други части от облеклото. Обувки. Чудесни, изключително удобни. Поръчах си още два чифта от същите, в други цветове. Дънки също си взех еднакви два чифта. Предстои и с останалите дрехи. Като съм ги харесала и са ми удобни, какво има да се чудя?

# 939
  • Пловдив
Ааа, да, особено за сутиените и обувките това си е много важно. Sunglasses

# 940
  • Melmak
Със сутиените го правя, след като си купих един, не го бях слагала и го бях забутала в гардероба. После осъзнах колко е удобен, но магазинът закрит! Вече не се лъжа, удобни ли са- купувам 2-3. 😁😁😁

# 941
И за всичко друго трябва! Вчера кучето ми раздърпа любимото пуловерче. Да бях си купила още 2-3-5! През 2-3 дни си го нося, защото ми е любимо. Взела съм си бележка. Ще стана и аз някой ден Марк Зукърбърг. Пък който каквото иска да си мисли. Негова грижа Simple Smile

# 942
Чак пък 10, мъжът ми все си купува по 2 от удобните неща, но 10 ми идва много.

# 943
  • BG
Да пооспамя и аз за сутиените. Не знам дали модераторите ще го сметнат за реклама  / в подфорум Красота споменават марки/, но на Лиска и СиеЛей са върховни! Няма такова удобство. Открих ги преди няколко години и за първи път телешката ми душа не се възмути от цената.
Четете бързо, че може да ни налази метлата.

# 944
Да пооспамя и аз за сутиените. Не знам дали модераторите ще го сметнат за реклама  / в подфорум Красота споменават марки/, но на Лиска и СиеЛей са върховни! Няма такова удобство.
Сутиените марка "Лиска" се произвеждат в родния град на Мелания Тръмп.

Общи условия

Активация на акаунт