Проблем с Yettel, моля за съвет.

• 3 394
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинете че пиша тук,но не намирам къде другаде, е по-подходящо ,Моля ако някой знае,ако сега примерно подпиша с йеттел за домашен интернет,на тях забраниха ли им да индексират цените,и ако се абонирам дали ще ми видгат поетапно цената или да съм спокоен ?
Не вярвам да са им забранили индексациите. Ако евентуално е така внимавайте втората година цената да не е по-висока.

# 16
  • FMSTEREO
Извинете че пиша тук,но не намирам къде другаде, е по-подходящо ,Моля ако някой знае,ако сега примерно подпиша с йеттел за домашен интернет,на тях забраниха ли им да индексират цените,и ако се абонирам дали ще ми видгат поетапно цената или да съм спокоен ?
Не вярвам да са им забранили индексациите. Ако евентуално е така внимавайте втората година цената да не е по-висока.

Това е най-малкия проблем,най опасно е цената като изтече втората година,че като гледам ,а1 колко става за най ниския пакет интернет и тв,тия мобилни оператори са за лечение,страдат от мания по финикийските знаци Simple Smile

# 17
Е, аз не съм виждала договор в който да предлагат хубави условия и след втората година, обикновено дават някаква промоционална цена за 2 години и после вече не е такава. Но и никой не ви кара да оставате с този договор след като изтече промоцията.
Това няма нищо общо с индексиране, камо ли с някакви неизвестности - пише си от самото начало колко ще е.

# 18
ако индексират вече ще можете да се откажете без неустойки, но само ако не сте закупили устройство на намалена цена

# 19
Не се доверявайте на Yettel. Пишете предварително уведомление. Не бях доволен от Yettel в Мол Грийн Парк Център до хотел Хемус и се прехвърлих към друг оператор само с устно уведомление. Дадоха ме на съдия изпълнител и ми искат 600 лв. А нали уж прехвърлянето е разрешено!?

# 20
Още един не чел и не разбрал.
Безплатно е след изтичане на срока на текущ договор. Плаща се неустойка ако е преди изтичане на срока.
За разрешено....разрешено е..ето, не са ви спряли и вас.

# 21
Ако ставаше така... всички щяха по този начин да се оттърват от договори които не ги устройват вече - хоп при друг оператор и шапка на тояга Grinning
Ама не става, договорът е задължения и за двете страни.
То прехвърлянето си е разрешено, те не са ви спрели да се прехвърлите. Но си търсят това което сте поел като задължение по договора с тях.

# 22
А не получихте ли уведомление като заявихте преноса? Йетел пращат смс. това вече предполагам ви е накарало да се доверявате само на писмената договорка. Както казват някои хора: няма ли го черно на бяло...

# 23
  • FMSTEREO
А не получихте ли уведомление като заявихте преноса? Йетел пращат смс. това вече предполагам ви е накарало да се доверявате само на писмената договорка. Както казват някои хора: няма ли го черно на бяло...

В сегашнато световно положение,което доста допринесе вдигането на цените,човек не може да вярва дори ,на договорен подписан хартиен договор,и те пак си правят каквото си искат ?

# 24
Че са маскари всичките - маскари са. Но в случая как това да си търсят неустойката вписана в договора е правене на каквото си искат? Grinning

# 25
  • FMSTEREO
Сега само аз ли си мисля,че един ден както махнаха,ученическите бележки от доктора,да са на електронни бележки,и други такива махнаха,един ден като мобилните оператори прекратят ползването на хартия ,и всичко стане само в електронен вид,ще могат да си манипулират написаното както им е изгодно.

# 26
Могат да ти го изпратят по имейл, където и да искат, повече не могат да го манипулират.
Съвет, добронамерено, към всички - четете, образовайте се, осмислете статуквото и чак тогава мислете за бъдещето.

# 27
всеки анекс или договор към А1 получавам веднага подписан на имейла си. Мога да го разпечатвам по всяко време. Та затова се повтарям или на хартия или подписано на имейла. Още повече казах, че Йетел пращат неустойка веднага на момента, в който заявите пренос. И можете да откажете преноса , ако не можете да платите неустойката.

# 28
Здрасти на всички,на скоро понеже трябваше,да вземем интернет от йеттела,но не можеше пак на мое име,го писаха договора на името на майка ми,моят вече прекратен договор,си го имам на пдф фаил от приложението,но ми направи неприятно впечетление,че като влязох в акаунта на майка ми в приложението,там нямаше неийния договор на пдф ? дали е станала някаква грешка или ,нито го имаме на хартиен носител,нито на пдф какво да предприема в случая ?! мерси !

# 29
винаги си взимайте на хартиен носител( или проверявайте веднага дали сте получили документите по имейл, в приложение и т.н..).  Аз също нямам в приложението. явно не са го отметнали при сключване на договора. по-добре посетете наново офиса за да ви го разпечатат

Общи условия

Активация на акаунт