💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 595
  • 961
  •   1
Отговори
# 240
Ами скучно е, а тази драмична музика не допринася да се почувства възвисена от човешкото усилие... Изобщо не си спомням в други години да е имало "музикален съпровод". Скумно ми е, а Димо прекалява с преувеличенията- "истинска моторница" бил Раду, той едвам се обръща...

# 241
Във всяка игра ли този сезон ще присъстват дрънчащите варели Rolling Eyes

# 242
Не съм аз това ,просто скрих името на някаква дама.
Хаха, бъзгам се.
Радо сбърка, че употреби думата "казарма", тоест каза "казармен ред". Но ако беше Гатьо, да ги беше побъркал. Помня как мрънкаше "тия жени нито готвят, нито чистят, пълни мърлячи", хахаха.

# 243
Зелените наистина са силни обаче.

# 244
Димитър само стърчи отзад и зяпа другите

# 245
Тази вечер темата не лети. Което ме радва. Може да се насмогне с четенето Grinning Grinning Grinning Сега пък се засили темата с Гривните.

# 246
Много,много харесвам зеленият отбор.След тях са сините.Най малко харесвам жълтият отбор

# 247
Много,много харесвам зеленият отбор.След тях са сините.Най малко харесвам жълтият отбор

От жълтите харесвам Добрин, Благо и Крамарска. Никой друг.

# 248
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На част от варелите пише MI amante Joy.
Зелената стоножка ме кефи, жълтия Кралев е егати агресивния нервак. 30-те яйца доста ги позакопа отначало сините.

# 249
Аман от тези варели, хамалска игра.

# 250
А от червения отбор не харесваш ли Венци? Flushed

# 251
Много трудна игра.Особено сега накрая с тази пързалка.

# 252
  • Някъде в Матрицата
Детето ме пита защо влачат толкова варела? И аз това се питам.

# 253
А от червения отбор не харесваш ли Венци? Flushed
Да,харесвам го.Френският легион

# 254
Гледам и аз, назад съм с няколко минути, но минавам да кажа, че Павел много приятно ме изненада. Като видях, че ще влиза си мислих, че ще го носят под мишничка съотборниците му по трасето, а той за момента се справя много добре. При все, че не е “професионален” спортист за каквито се пишат повечето вътре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт