🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 28 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Рейтинга

Новият сериал започва доста ударно

# 721
Привет.
Вече нямам търпение за новия епизод  в неделя.
Динамиката в действието, плюс жестоката игра на каста, няма  как да не те приковат пред екрана.
Разцеплението на  феновете е много вълнуващо.
Не зная какъв е замисъла на сценаристите за бъдещето на Девран в любовен  план.
Но искрено се надявам да не дълбаят много в тези драми, триъгълници, сълзи и со**ли.
Мъчно ми е за Есме, но тя доста драматизира и е твърде жестока с Девран.   Не видя това което видяхме и ние. Девран не се одръпна, когато го целуна друга жена. Точно заради тази наивност и детинщина, харесвам повече ИмДев.  Първо в живата все някоя друга ще хареса твоя приятел. Ако случайно тя му налети, може би трябва да му повярваш и да оцениш смелостта му да ти признае.  Това което ми направи впечатление е,че чисто интуитивно Есме  прозря това което и аз.  Девран от първия момент не остана безразличен към Имре.  Сякаш вижда жена за пръв път в живата си, отнемя, езика си глътна..Може би си въобразявам, но привличането му към Имре е голямо.След това при всяка среща Есме  беше нащрек, защото усети заплахата. Може би затова й реакцията й беше толкова емоционална или е твърде млада. ЕсДев са твърде сладникав, идеалистичен и детски тандем.
Ще е хубаво  ако  бързо решат тази  казус и не зациклят на любовните драми .
Аз съм в голямо раздвоение, но връзката на Девран и Есме има нужда да премине в едно друго ниво, да стане по сериозна и реалистична.

# 722
Нинче, и аз не искам много да задълбават в тая насока.
Да видим какво са решили сценаристите.

Нерон най-накрая пусна превода

ГЕНИЙ, ЕПИЗОДИ С БГ ПРЕВОД /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/09/neron-angelov-nov_95.html

# 723
Deha Епизод 14 1. Фрагмент
"Никой не ме вдигна, когато паднах!"

# 724
Deha Епизод 14 1. Фрагмент
"Никой не ме вдигна, когато паднах!"

Аз не съм добър човек.
През целия ми живот, нищо не съм направил безплатно.

От седем годишна възраст?

Не си забравила...

Имаш много тежка история.  Не съм забравила, да.

И ти ли мислиш като Имре?
Там го чу.
Каза ли си, да беше умрял?

Не, не си го казах.
Да, точно сега мисля, че си виновен, трябва да бъдеш наказан.
Но за  едно седемгодишно дете, което чака майка си ,не мога да кажа,  да беше умрял. Никой не трябва да го казва.

Аз не съм познавал до сега човек като теб, знаеш ли. Когато паднах никой не ме вдигна.

Аз не го направих заради теб.
Не прави грешка, моля те!

# 725
За мен е хем логично, хем изтъркано да влюбят Имре  и Джесур в Есме и Девран. Може би след този натъртен и показен момент с подадената ръка, Джесур ще се влюби наистина. Ако имаме такъв завой, дано този многоъгълник  бъде  със споделени в бъдещето  чувства. Не ми се гледа война  между кръвни братя за едно момиче. Нито задълбаването в четириъгълник, а вятъра духа на там...

# 726
Deha Епизод 14 фраг 2  - „Днес съвестта ми няма да мълчи, докато не изплати тази сметка!“

# 727
Deha Епизод 14 фраг 2  - „Днес съвестта ми няма да мълчи, докато не изплати тази сметка!“

Къде е Джесур? Къде е Джесур!!!

Не мога да направя толкова много! Защо? Не мога да направя толкова.

Казвал си ми, че приличам на теб. Помисли. Всъщност кое от децата ти прилича на теб?

Как така?

Няма с кой да се сбогувам, само дрехата ти.
Ти си различна.

Ще се тревожиш ли за собствените си проблеми и ще направиш ли грешка ,която всеки би направил, за да получиш Джесур.
Или ще намериш справедлив начин и ще се освободиш от този проблем.

Днес моята съвест няма да замълчи, докато не разчисти тази сметка.

# 728
Деха Епизод 14 Епизод 3 - "Да останем живи сега!"

Деха Епизод 14 Снимки Част 1 📸

# 729
Привет.
Официално  съм от отбора на Имре и Девран. Всеки избира различна позиция по темата.
При мен тази игра, химия и взаимодействие между Арас и Мелиса  просто ме зомбира.
Мелиса надмина себе си в тази роля. Има някакво статично електричество. Ако не им напишат горещи сцени и любовна история, ще пропилеят таланта им. Имам чувството,че наистина бошуват чувства помежду им.:rolling_eyes
Харесвам реакциите на Имре. И аз бих извадила очите на всеки, които посегне на майка ми.  
Срещам негодувание  относно реакциите й, а моите са абсолютно  същите.
Джесур е виновен, заслужава законно наказание, а ми се струва,че Девран  не съзря дупката и самотата в която е изпаднал брат му.  Общо взето всички деца на Искендер от добро и зло, вървят към него и допускат грешки. Нямам търпение да видя какво ще стане, но не искам Джесур  да лежи на съвестта на Девран.  

Може би отмъщението трябва да има известни граници.  В противен случай Девран  променя напълно фокуса на своя морален компас. Очаквам  в определен  момент най-голямата му борба да е със самия себе си. Първо заради всички грешки и път по който поема заради баща си. Второ-бягайки от чувствата и емоциите си спрямо Имре..
Може би не ги осъзнава, но те са факт и трудно ще ги признае и приеме.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 15:34 от Nina_Richi

# 730
Деха Епизод 14 Снимки Част 2

# 731
Забравила съм да сложа рейтинга.

и на конкуренцията

Седмичната класация

# 732
Deha Епизод 15 / фраг 1 - "Никой не трябва да умира, без да изпита това, което ти ме накара да живея!"

Ето и превода на Нерон на 14 епизод
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/12/14-neron-angelov-nov_3.html

# 733
Деха Епизод 15 / 2 фраг - "Назови ме Баба веднъж!"

Епизод 15 резюме:
Изправяйки се срещу Есме, Девран й казва истината за Джезур. Това, което Есме крие от него, предизвиква раздор между двамата. Девран, който научава, че Хаким е жив, когато Карга влиза, този път не оставя отмъщението си на случайността. Когато тя и Искендер отново се събират за обща цел, този път Девран е този, който я мами. Освен това Ферман и Яман също участваха в играта. Усилието на Чесур да спечели място за себе си го кара да се привърже повече към Девран и той поставя Ихсан в контрола както над Девран, така и над Искендер. Този път Ихсан е решен да удари и двамата там, където ще ги боли най-много. 

Деха Епизод 15 Снимки Част 1 📸

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:26 от jackie.

# 734
Deha Епизод 15 Епизод 3 Фраг
"Какво направих?"

Общи условия

Активация на акаунт