Отговори
# 390
Сега очаквам АфРам да ги издебнат някъде заедно, за да се отвлече вниманието от СейФер и прекрасният сценарий.

Няма шанс да поправят непоправимото, дори и на калъп да ги хванат. 😄 Според мен и двамата емоционално са приключили със сериала, особено Афра сигурно е бясна заради образът на Сейран, който съсипаха. Има коментари в Х, че може Афра да е в Париж с Мерт, защото Нагито е оставена при майката на Неслихан, а обикновено Афра я оставяла, когато била в чужбина.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 17:54 от Lilia*

# 391
  • Яко в Матрицата...
Джем е споделил рейтинга. Радва ли му се, горд ли е? Thinking Много интересно...

Лилия Hands Plus1 Още на интервюто си пролича, че Афра и Мерт не са много въодушевени.

# 392
И нещо друго ми направи силно впечатление.Не съм изгледала цялата серия,но "сватбата" я изгледах,въпреки "лигавенето" на Сейран със Синан.Как възприехте сцената,когато Синан "благородно" отстъпи мястото си на "кум" на Ферит?Защото,според мен,това беше някакъв безуспешен и смешен опит от страна на сценаристката да ни накара да харесаме Синан.Също и сцените със Ферит и Дияр.Особено носенето на папката .Нещо като "моля,харесайте ги защото смятаме да имат повече екранно време от Мерт и Афра взети заедно."Да,няма да се учудя ако ни поднесат и първата брачна нощ на Сейран и Синан,как тя му казва,че не е готова да бъде с друг мъж и той "благородно" се оттегля в стаята за гости или на диванчето.Е,по-абсурдно и смешно не може да бъде.

# 393
  • Манчестър

Сейран не се била интересувала от Феро ?! Защо тогава цяла нощ рисува за него и омразните `и Корханови? Едва ли чака признание , че са нейни скиците.

Аз разбрах само (от тук афкорс)че има интерес да си взема наема,за това е помогнала😉

# 394
Сега гледах нови спойлери от преди един час.
Скрит текст:
Появата на сестрата на Синан не е просто така.Ще се окаже,че Сейран и Ферит не са разведени,а това е било спекулация от страна на Синан и Суна.Суна е участвала в това,не защото е искала да раздели Ферит и Сейран,а защото е смятала,че това ще помогне на сестра и да се възстанови.Сейран ще скочи и избяга от "сватбата" си със Синан,той ще се опита да я спре,но тя ще му каже "Остави ме на мира"!После Ферит и Сейран ще се срещнат и двамата ще разберат истинската причина за тяхната раздяла.

# 395
Сега гледах нови спойлери от преди един час.
Скрит текст:
Появата на сестрата на Синан не е просто така.Ще се окаже,че Сейран и Ферит не са разведени,а това е било спекулация от страна на Синан и Суна.Суна е участвала в това,не защото е искала да раздели Ферит и Сейран,а защото е смятала,че това ще помогне на сестра и да се възстанови.Сейран ще скочи и избяга от "сватбата" си със Синан,той ще се опита да я спре,но тя ще му каже "Остави ме на мира"!После Ферит и Сейран ще се срещнат и двамата ще разберат истинската причина за тяхната раздяла.

Мими,не ми давай напразни надежди,че ще вдигна кръвно в петък....Head Band
Това не може да е вярно,защото Ферит каза на Гюлгюн че Сейран ще се жени.Ако не са разведени,как ще го каже?

# 396
Много ви бодат очите тези пари... Защо да не взема наем, ако може... И съм убедена, че не ги харчи ей така тия пари. Суна ѝ е сестра, видя се, че все още ѝ вярва безрезервно. Защо да пита Абидин?
И на мен ми е странно защо всички така са зациклили на този наем и тези пари. Имението е най-малкото, което можеха да й дадат след всичко, което й причиниха (в частност леля й). И не знам защо въобще ги търпи, а не изгони цялата тази паплач от хрантутници и безделници. На Орхан много ще му отива да живее в един двустаен с Бетюл. Давам му двустаен, само защото е решил да се размножава.Иначе Ифакат си я представям в една мизерна гарсониерка, с опърпано халатче, протрити пантофки и ролки в косите (пари за костюмчета и фризьор - йок). За Ферит няма защо да се тревожим. Той ще се настани при любимата си, нали все пак тя е неговото семейство?! Ох, добре, че има добро сърце тази Сейран, иначе пак ще си прибира наема и няма да й се налага да има вземане-даване с Корханите.
 А Суна изришно помоли Сейран да не казва на Абидин за парите. И не виждам защо да не помогне на сестра си при започването на новия й живот.

# 397
  • София
Тези спойлери са от вчера. Финалът на серията не е това, което пишеше дори в озета. Всячески се опитаха да накарат хората да гледат. Аз за първи път виждам такъв спад на зрителите в ютуб, който не е по време на рекламите. Режат сценита на онзи смотльо от фраговете, както беше с Буче. Не ги знам какви са им договорките и колко пари са им дали от чуждестранни продажби. Няма как да финишират внезапно при всички случаи.

Не знам къде е Афра, аз не вярвам на тези теории, че е в Париж. Но и не вярвам да са ги хванали умишлено миналата седмица. Първоначално си помислих, че е ПР, но всъщност са били 4 журналиста, които са чакали 10 часа (може и да е преувеличена цифрата, но е минимум 4-5 часа). Не вярвам да се появят някъде заедно. На всички стана ясно каква е причината за "раздялата". Ако не ги бяха издебнали дали нямаше сега Афра да е виновна, че не иска сцени с Мерт, а горкия Мерт, чрез образа на Ферит да изживява раздялата с Афра.

# 398

Сейран не се била интересувала от Феро ?! Защо тогава цяла нощ рисува за него и омразните `и Корханови? Едва ли чака признание , че са нейни скиците.

Аз разбрах само (от тук афкорс)че има интерес да си взема наема,за това е помогнала😉
Понеже усещам леека ирония искам да поясня моя пост.Явно съм го написала неразбрано..
Исках да кажа,че е много арогантно да взимаш наем от любимия си мъж за неговия роден дом
Нищо не си направила,за да го харчиш този наем за охолен живот
Ако някой дължи нещо на Сейран,това е леля и,не Ферит
Леля и да и беше подарила нещо нейно,не къщата на чуждите хора
В момента Ферит издържа цялото имение и живеещите в него
Съответно той плаща наема
Значи,ако не бяха скиците на Сейран,марката Корхан фалира и те няма да имат възможност да плащат наема на имението
Та,в тази връзка,Ферит ще има възможност да плаща на Сейран за собствения си роден дом,Сейран ще получава наема от Ферит/не знам дали да го нарека любовта на живота и,че не се знае кой ще е това/
Аз по щях да приема,ако Сейран ги беше изгонила и живееше тя в имението,след като искат да я променят толкова много,отколкото да плаща собствения си наем с подаянията си
Помощ ли?Ти убий един човек емоционално и духовно,после му помагай
Да го побъркаш още повече
В тази връзка ще цитирам от турската група,фенове на Стар ТВ.Хубаво е написано
"Виждайки любовта на живота си след 2 години, 1 месец и 11 дни, след като нямаше друг избор, освен да я напусне без вина, донесе цялата любов, копнеж и самота, които беше избутал в един ъгъл на своето сърце (но НИКОГА не забравено) се залива обратно в един силен момент, когато той я видя в мола. Душата му отново беше залята от огромната му любов към нея и това е като дишане. Нямаше начин Ферит да го спре. Сейран се чувства по същия начин и го осъзнава, но тя не си позволява да признае, че Ферит все още е и винаги ще бъде човекът, когото обича повече от всеки друг. Мисля, че тя бърка чувствата си на благодарност към този човек с любов. Може би тя го обича, но това НИКОГА няма да замени или да бъде голямата любов, която изпитва към Ферит!! Така че НЯМА НАЧИН Ферит НЯКОГА да "пребори" Сейран, нито тя него!!!"
И за пейката да напиша-ами кой караше Сейран да гони Ферит?
Поне за сега виждаме,че сама си е виновна
Не мога да изпитам съжаление
Оправила се е,оздравяла и сега танцува и флиртува пред очита му
Защо?

# 399
FI79 Завиждам на ентусиазма ти да защитаваш Сейран и принизяваш Ферит,дори и след тоталното сриване на образа на Сейран.Ако сценаристката можеше да те прочете,повярвай щеше да "убие" Ферит с камъни и щеше да напише "щастлива"Сейран,със съпруг по-готин и от " английски джентълмен."Не обичам да се повтарям,но ще го направя,не защото искам да наложа собственото си мнение,а да покажа как Бонче се "изгаври" тотално с образа на Сейран,образ,който аз много обичах и сега ме боли.Да,тя има пълно право да получава "наем" от Корханите и леля си,тук не оспорвам нито на йота.Даже им е малко този наем.Да,и на мен ми се иска да ги изгони всички,да продаде това имение и да му вземе парите.Но...има но..както казах старата Сейран щеше да вложи тези пари за по-добра цел.Да ги вложи в обучението си или както каза ти,"че не и трябва обучение защото е безспорен талант",да си направи собствена марка,фирма,магазини за бижута и влага труда и таланта си.Когато беше на "улицата с дрехите на гърба си" не почувства срам да изкарва сама парите си даже като клоун в МОЛ-а.Не почувства нужда да търси нов мъж,за да забрави Ферит,ами се съсредоточи точно върху ученето си,въпреки таланта.При първия развод подписа без колебание,че няма да иска обезщетение от Корханите,въпреки боя който изяде от Кязъм.Да,нищо против да помогне на сестра си,нищо против доверието което има в нея,въпреки,че Суна я излъга в конкретния случай.Но,след като вече сестра и има човек до себе си и се предполага,че в едно семейство трябва да има вземане на решения,дори и финансови,от двете страни,не е ли редно Сейран да се поинтересува и от решението на Абидин?Или той и за двете си е безгласна буква и Суна си взема самостоятелно решения за техния общ живот?Един от разочарованите фенове беше написал,че Сейран която познаваме,никога няма да се "унижи" и застане на вратата на мъж,който не и вдига телефона и я игнорира.Направо била заприличала на Пелин.И да,в тази сцена ми беше по-близка до образа на Пелин,която направи скандал на Ферит в МОЛ-а,а не Сейран,която само тя имаше право да направи този скандал,защото му беше единствената законна жена и въпреки болката си и правата си,не го направи.Още повече,когато всички са наясно,че тя все още не се е освободила от любовта към Ферит и лъже всички,че обича Синан.Най-вече,когато се сви в ъгъла на колата,когато Синан я отблъсна.Направи го,защото се почувства "виновна" пред него ли?За какво се почувства виновна?Че обича,макар не и него,че го лъже,макар той да е наясно с това,че му изневери,макар че това не се е случило.И веднага направих асоциацията със сцените,когато яростно се бранеше пред Ферит,че с Юсуф всичко е приключило и как се ядосваше,че той е "зациклил" на тема Юсуф.Нищо подобно!Не само,че не реагира ами го последва като "жертвен агнец на заколение".

# 400
Привет, момичета!🌷
На мен епизода ми хареса, като цяло- изключвам Бетюл и майка й. Невероятна игра от Мерт и Афра ❤️🧿. Явно много са ми липсвали..
Продължавам да гледам през призмата на теорията за комата, сънищата и т.н.  За мен това което гледаме не е реалност...Това са страховете на Ферит, донякъде и на Сейран...
Да питам къде е Халис? След като Четин ще бъде в този сезон 🤷‍♀️..Халис е умрял в момента...
Просто ще се появи, когато се върнем в реалността...
Това е моето мнение, разбира се 🤗
А и нали всички искаха нов мъж за Сейран. Внимавай какво си пожелаваш, особено когато Шнура е продуцент 😁😁😵‍💫

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:42 от Dichkata

# 401
Здравейте!  Kissing Heart
Серията не беше лоша ,но финала и затова пък беше брутален и сценаристите дано да имат добро обяснение за него.
Целия епизод си вървеше горе долу добре ,имаше красиви сцени със СейФер, е двете бяха реални ,а другите две фантазия ,нооооо всичките бяха наситени с много емоции, имаше  горе долу забавни сцени като тези с Ферит и Мемо особено като бяха в колата и после в пицарията Ферит като го беше прегърнал за подкрепа ,но тази последната сцена направо разби всички фенски мечти.Cry Все се надявам ,че майката на Синан нещо беше измислила, защото тя строи цялото фемили като бяха у дома след срещата със Сейран и ги ги инструктира кой какво да прави по-отношение на нежеланата кандидат снаха.Освен това не дадоха реално как Сейран и Синан казват да ,а само се чуваха думите докато им даваха лицата ,но пък на края Синан целуна Сейран по челото все едно вече са съпруг и съпруга така че не знам дали да залагам на тази идея ,че или нищо не се  е случило или има нещо гнило в цялата работа. Thinking
Синан обаче постави Сейран в трудно положение с това  предложение за внезапна сватба. Тя или трябваше да го обиди като не приема или да се съгласи както и постъпи спомняйки си болницата и разговора им.
И ето тук идва и още една празнина от миналото която ние все още не знаем и която ще ни помогне да си допълним картината и да разберем може би вече съвсем окончателно защо Сейран постъпва така.С предишните трейлъри останахме с убеждение ,че Суна е виновна за всичко ,а всъщност се оказа ,че Сейран я е помолила да постъпи така ,та  и сега ще видим надявам се другия епизод останалата част от историята.
Синан е доста подзрителен ,на майка си казва едно на Сейран друго та ще видим на там дали това което говори на майка си е просто ,за да успокои и наистина обича Сейран или има някакви скрити подбуди  за които  ще научим на там.Чичото и той е подозрителен абе там в Синановото семейство никой не ми е читав на мен и това си е . Simple Smile
За Дияр обаче не  мога да кажа лоша дума.Жената помага на Ферит от цяло сърце и душа ,влюбена е в него и то много ,ноооо и тя си има тайни които сигурно съвсем скоро ще изскочат и те на повърхността.
Новата жена на Орхан и  майка и как им пролича какво преследват ама вече са закъснели за него.И майката какви ги плещи само, тя виждате ли се загрижила за доброто име на щерка си Angry Жено ,дъщеря ти беше любовница на женен мъж ,който може да и е баща и е  забременяла от него без да са женени за какви добродетели ми приказваш  Angry
А и като говоря за добродетели не мога да не спомена за Кязъм ,който беше силно възмутен от поведението на Сейран ,нооооо и самия той си имаше любовница докато беше женен и после тази любовница му взе всичко и затова той сега спи където намери таааааа хайде нема нужда и от неговите нравоучения.  Angry
За сега към Ферит нямам никакви забележки.Предните два сезона той е имал доста  провинения но сега няма такива и сякаш съдбата го кара да си плаща за всяка една сълза която е накарал Сейран да изплаче заради него.Мдааааа твърде висока цена плаща и ще продължи да плаща ,но и Сейран също плаща  и страда много въпреки ,че уж е направила избора си да е със Синан.Ще видим на там какво ще се случи ,ноооооо моята надежда за това ,че СейФер ще са заедно не е умряла ,просто за сега малко е полята с вряла вода ,но нищо те въпреки всичко ще се съберат отново заедно .  Heart

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 18:03 от Eny87

# 402
Мими,ако ми позволиш,ще продължа твоята мисъл
Когато Синан я попита дали в действителност нищо не е почувствала,когато видя отново Ферит и,дали сърцето и е искало да изхвръкне от гърдите с бързите си удари-е точно тогава с отговора си "НЕ,НИЩО ТАКОВА", за мен Сейран прекрачи границата

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:58 от VAL*

# 403
Филм написан по моите очаквания и сюжет досега не бях гледала и не вярвам, че ще гледам.
Сюжета, историята си ги има преди сценаристите да започнат да пишат. Да не забравяме (както пише в един анализ), че филма е създаден по история на психолог. Това е изкривеното мислене и грешните действия на героите изхождайки от средата, в която са живяли и са били отглеждани.
Къде видяхте "ролите" на майка и баща, как ги видяхте- Гюлгюн много пъти "отсъстваше", като майка, Орхан- безволеви, безгласен и унижаван неспособен баща, малтретираната Есме- тя повече проявяваше загриженост, затова и Сейран е "оцеляла" и злодея Кязъм и деде в това число.
 Не са расли в нормална среда. Нали казват, че първите 7 г. са важни, психиката на човек също се формира през детството, не напразно ни се дават ретроспекции.
Четейки в тази сфера стават ясни много неща.

# 404
Момичета, какво прави Дияр всъщност....Вече два епизода тя лекува Ферит...Замислете се над техните сцени и диалози...Дияр е неговият лекар! В реалността!
Надявам се развръзката да дойде след 1-2 епизода, че фандома се изнерви и е много сърдит на Сейран.. А няма за какво.. И двамата се борят...За живота си и СейФер ❤️🧿❤️🧿❤️🧿

Общи условия

Активация на акаунт