Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 731
  • 375
  •   1
Отговори
# 135
  • По света и у нас
Ronin, като прелетиш 50 пъти от БГ до САЩ и ЮА с деца и без деца с бебета и без бебета, сама или с мъжа ти/ жената ти и тн.  ще те питам после дали няма да се прежалиш за си платиш за легло в бизнес класата дори и да е само на отиването или на връщането ( на отиване към БГ е по- гадно, защото тогава си тотално скапан от късата нощ) . Този комфорт за който ти говоря е за да не се гърбя и да не се състарявам от стресовата  обстановка че 20 часа съм в седнало положение без възможност да се отпусна или да поспя нормално. Има един момент в живота в който човек има нужда от комфорт повече от всичко, повече от това да съм с маркова чанта, и е готов да си плати само и само за да не се чувства зле. Не е защото искам да излупам парите,  а защото не искам после да търся масажисти, акупунктуристи, хиропрактор и и невролози  да ми отравят болките в гърба които не отшумяват. Разбираш ли - малко инвестиция в началото прави чудеса после. А специално ако си мъж и не си отвориш тъпата уста да се циганиш за двата лева или си пресметнеш нещата на ум, вместо да се правиш на математик пред жена си ,  после такава горда и щастлива жена ще имаш… ще се хвали с теб че си щедър, ще те обича, ще те пази…  Само че вие разсъждавате на дребно. Това е.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:55 от PriMadonna

# 136
Ronin, като прелетиш 50 пъти от БГ до САЩ и ЮА с деца и без деца с бебета и без бебета, сама или с мъжа ти/ жената ти и тн.  ще те питам после дали няма да се прежалиш за си платиш за легло в бизнес класата дори и да е само на отиването или на връщането ( на отиване към БГ е по- гадно, защото тогава си тотално скапан от късата нощ) . Този комфорт за който ти говоря е за да не се гърбя и да не се състарявам от стресовата  обстановка че 20 часа съм в седнало положение без възможност да се отпусна или да поспя нормално. Има един момент в живота в който човек има нужда от комфорт повече от всичко, повече от това да съм с маркова чанта, и е готов да си плати само и само за да не се чувства зле. Не е защото искам да излупам парите,  а защото не искам после да търся масажисти, акупунктуристи, хиропрактор и и невролози  да ми отравят болките в гърба които не отшумяват. Разбираш ли - малко инвестиция в началото прави чудеса после. А специално ако си мъж и не си отвориш тъпата уста да се циганиш за двата лева или си пресметнеш нещата на ум, вместо да се правиш на математик пред жена си ,  после такава горда и щастлива жена ще имаш… ще се хвали с теб че си щедър, ще те обича, ще те пази…  Само че вие разсъждавате на дребно. Това е.
Правя си сметката да. Парите не ги намирам на улицата. Дали е на дребно вече е въпрос на гледна точка.
Ако ти си патуваш в бизнес класа значи моите сметки са на дребно.  Не виждам лошо жената да планира с мъжа разходите. Това показва че мнението и е важно.
Не може всички да се милионери.

# 137
  • По света и у нас
Не съм милионерка, правя си друг тип сметки просто. За едни е важно гучито за други да се чувстват човешки. Честно казано ако бях авиокомпания за всеки щеше да има по едно легло, но уви не съм. А парите няма да ги занесеш в гроба…

# 138
  • Melmak
Е, то за един бизнес класата не е нищо, за друг новата му яхта е важна, за трети имението му в Калифорния.

Някои жени търсят богат мъж и се надскачат, защото искат провайдър.

Други намират себеподобен и не държат на бизнес класата.

# 139
  • Out of the Mix
Прочетох заглавието на темата 3 пъти, да не е объркано, че жените искат материални неща от мъжете! Не съм попадала на такива.
JoySmile
Не не си объркала.
Не четеш ли Примата, аз се заливам да се хиля.
Последните постове са велики, затова влизам - забавата е гарантирана.

Давай, Ронин с теб съм!
JoySmile
Представих си те с Доната. Smile
Противоположностите се привличат.
Представям си ви обяснителните режими - претенцията и елката, математикът.

# 140
Ааа, това е темата с пастата за зъби ли (извинявам се, много теми ми станаха да чета)?

Разбра ли се пастата за зъби каква е, че чак се правят почерпки с нея?

# 141
  • Out of the Mix
Персона, не знам каква е пастата, аз ползвам Apacare и Biorepair. JoySmile
Скъпички са, особено Apacare Liquid.Joy

# 142
  • София
Аз тук се съгласявам с ПримаДона... На мен също комфортът ми е супер важен. Точно от него да пестя, за какво?

# 143
  • Paris, France
Аз не съм стъпвала в бизнес класа откакто се роди сина ни. Повечето авиокомпании не приемат деца там, та си се гъчкахме в economy, дори на презокеанските полети. Веднъж предложиха на ММ upgrade, но като разбраха, че сме с деца, казаха, че не може. И правилно. Като мома ненавиждах малки деца около мене в самолета.

PriMadonna, с коя компания пътувате? Може и други да предложиш ако приемат в BC с деца.

# 144
  • По света и у нас
добре айде ще разкрия МАРКАТА на тази неземна паста за зъби - Не е Gucci… ок! CREST е {Крест} и Хималая. Той обича да му скърцат зъбите от чистота и затова си я харесва Креста , нищо други не е толкова силно почистващо. Абе фетиш му е, ясно ми е. Като наркотик. Хималаята е нова прищявка,  да му отива на професията (йога гуру и рейки терапевт). И аз като някакъв дръг дилър летя с пастите…

Невена, аз децата не ги вкарвам в първа класа. Ако летим тримата има малко повече място да се изтегнеш и аз ги гушкам. Чак такава глезня няма да разреша, като пораснат да си возят където искат. Но тук с Кондор (немските) има сезонни билети, цените са супер и можеш да си поръчаш ъпгрейт само в едната посока.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 00:49 от PriMadonna

# 145
😂😂😂

Благодаря, знам, че не ти е било лесно да разкриеш такава чувствителна информация. 😁 Ще спя спокойно тази нощ.

От рейки терапевт очаквам да иска подаръци и материални неща в интерес на истината. 😀

# 146
  • Melmak
Оня ден я гледам Хималаята я има в ДМ.

# 147
добре айде ще разкрия МАРКАТА на тази неземна паста за зъби - Не е Gucci… ок! CREST е {Крест} и Хималая. Той обича да му скърцат зъбите от чистота и затова си я харесва Креста , нищо други не е толкова силно почистващо. Абе фетиш му е, ясно ми е. Като наркотик. Хималаята е нова прищявка,  да му отива на професията (йога гуру и рейки терапевт). И аз като някакъв дръг дилър летя с пастите…
Това повече звучи като фетиш да разиграва някого...
Тая велика паста като му е зор съм сигурна че има как да си я поръчва, пак със стековете щом му е важна да е много. Ама няма да се почувства важен и специален че някой му я носи на крака Grinning Това за Крест де, Хималая си се продава у нас.
За съжаление, както и сама си констатирала, изобщо не са един или двама така.

# 148
  • Out of the Mix
Крест и Хималая!?Rolling EyesLaughing
Не мога....JoyJoyJoySmileSob

# 149
Чух една жена в Била.
Изхарчила цялата заплата на мъжа си за да си купи Фурла.
Много щастлива. Говори с приятелка " ....... направо му треснах цялата заплата ....."
Предполагам че като нямат, какво да ядат след 3 дена мъжа ще е виновен.
Хайде, сега, горкия... след като  позволява, какъв е проблемът? Нали той си я е избрал жената. Без да знаеш какви са им отношенията, веднага скачаш срещу нея!

Общи условия

Активация на акаунт