Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 717
  • 375
  •   1
Отговори
# 195
Как' Сийка, те в Щатите и миски взеха да си избират май и по-големи от тая кака даже, та и за там е съмнителен съветът щом са им такива стандартите Grinning Признавам си, след като видях миската на снимка, рязко ми мина желанието да видя някой техен Мистър, спечелил конкурс Grinning

Ха! Оплаквах се веднъж на моя съученичка, живееща в САЩ, от ЕГН-то и килограмите, а тя ме посъветва да се преместя да живея в Калифорния, че там си падали по по-закръглените жени. Помислих си, че ме бъзика нещо, ама май е била сериозна. Simple Smile

Знаех си аз, че нямам проблем с килограмите, ами с местожителството...

Няма нужда, како, не се притеснявай, те нашите стандартите се изравниха с тамошните.

# 196
  • По света и у нас
То и в Бразилия са като в Америка. Да ме мислиш, че там са като Жизел Бюнчин и Адриана Лима 😂. Най голямата заблуда.  Към 1-2 % от мацките са слабички като българки, другите нарочно правят баджаци във фитнеса като чудовища.

# 197
То и в Бразилия са като в Америка. Да ме мислиш, че там са като Жизел Бюнчин и Адриана Лима 😂. Най голямата заблуда.  Към 1-2 % от мацките са слабички като българки, другите нарочно правят баджаци във фитнеса като чудовища.
Каква е тая мода?
Баси и грозното с тея дупета. Супер неестествено. На мен ми изглеждат дебели.
На мен най-много ми харесват танцьорки.
Много грация.
Жалко че аз съм дърво.

# 198
Бре, баджаците вече във фитнеса ли се правят?! Не беше ли в баничарниците? Или в Макдоналдс?

...А пък не видях на някого да му пречи че не изглежда като манекен/манекенка, освен дето повече се задъхват ако повървят пеша или по стълби.
Затова само в коли, по движещи се пътечки и в инвалидни колички. Със самочувствие! Trollface
Пази Боже да стигнем американците!

# 199
  • По света и у нас
Не е мода, това си харесват от край време - такива точно като балерината. Защото всеки харесва такава като майка си и повечето майки приличат на тази.

Само че модата в момента е да е откровено мускулеста… мъжете го искат. Убий ме не разбирам и аз. А жените и те са феминистки, не очаквай български покорни женици.

# 200
Ми при нас мъжете масово са дребни, високите здрави мъже са рядкост, нормално нашия средиземноморски, черничък и нисък тип господа да не могат да се справят с една по-висока или по-пищна дама.

Да идват викингите!

# 201
Не е мода, това си харесват от край време - такива точно като балерината. Защото всеки харесва такава като майка си и повечето майки приличат на тази.

Само че модата в момента е да е откровено мускулеста… мъжете го искат. Убий ме не разбирам и аз. А жените и те са феминистки, не очаквай български покорни женици.
Аз съм мъж. Не харесвам мускулести жени.
Обичам грациозни жени.

# 202
Е, ти като не харесваш, какво от това... 😀

Май muscle mommies им викат, виждала съм 20-годишни момчета в Тиндър да си търсят такава.

В Бразилия открай време харесват задници и големи гърди, там кльощавите мадами не вървят.

И Туиги, и Мерилин Монро са били "на мода". Преди 20 години бяха модерни големите гърди, преди 10 навлязоха големите задници. Голям праз. Не може да се очаква всяко десетилетие да си сменяме целия фасон, само за да угодим на някого. 🫶

# 203
  • Out of the Mix
Персона, нещо много ни порязваш Pensiveот известно време.
Допреди това ни се усмихваше, това-онова? Rolling Eyes
Между другото какъв е този Аватар, ти ли си това?

Mускулести жени?
По-скоро не.
Стегната от упражнения, пилатеси, гъвкава, да, в нормални кг. за ръста си, секси и приятна, релефна не ми допада, без плочки на корема, но стегнат и не стърчащ, а плосък, както и да не е кожа и кости.

# 204
Персона, нещо много ни порязваш Pensiveот известно време.
Допреди това ни се усмихваше, това-онова? Rolling Eyes
Между другото какъв е този Аватар, ти ли си това?

Mускулести жени?
По-скоро не.
Стегната от упражнения, пилатеси, гъвкава, да, в нормални кг. за ръста си, секси и приятна, релефна не ми допада, без плочки на корема, но стегнат и не сърчащ, а плосък, както и да не е кожа и кости.
Явно жените имат доста бегла представа, какво харесват мъжете.
Даже настояват.... какво ние харесваме.
Хахахахх

# 205
Къде видя порязване?

Хората харесват различни типове, макар че на повечето яко им влияят масовите медии. Единственото важно е човек да се чувства добре в кожата си и да е здрав. Като не те хареса някой, ще дойде следващият и тъй. Примерно - има мъже, които си падат по готик мацки, с много татуировки и така нататък. Аз нито съм такава, нито имам интерес да бъда, така че няма да се обидя, че такъв няма да ме хареса.

Не знам защо в този форум толкова се генерализират двата пола.

PS. Естествено, че не съм аз.

# 206
Къде видя порязване?

Хората харесват различни типове, макар че на повечето яко им влияят масовите медии. Единственото важно е човек да се чувства добре в кожата си и да е здрав. Като не те хареса някой, ще дойде следващият и тъй. Примерно - има мъже, които си падат по готик мацки, с много татуировки и така нататък. Аз нито съм такава, нито имам интерес да бъда, така че няма да се обидя, че такъв няма да ме хареса.

Не знам защо в този форум толкова се генерализират двата пола.

PS. Естествено, че не съм аз.
Как защо.
Блестим с мозък тук.
Дъра бъра чадъра.
Да има екшън.

# 207
  • Out of the Mix
Окей, Персона, благодаря за отговора.
Навярно съм се объркал нещо. Simple Smile

Не е "естествено", има доста дами са си с техни снимки, няма да посочвам, само адмирирам. Simple Smile

# 208
В този раздел не съм засичала да има. То тука малко да те е страх да споделиш, че после ще те разнасят по темите, камо ли снимка да си сложиш... 😀

# 209
И аз не харесвам някакви мускулести мъже с голи глави преминаващи във огромен врат и бичи поглед, добре че поотмина тази мода. Но кой ли ни пита нас жените?

Общи условия

Активация на акаунт