Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 724
  • 375
  •   1
Отговори
# 180
  • Paris, France
Но тук виждам  някакво противоречие.
Защо  сърбин , перуанец ,  българинът на мама, .. .
Все с манталитет на "Ганьо" услуга за услуга .

Ами намери си американец.
Ще си делите сметките на две и готово .

Може да има силни културни и езикови предпочитания и да не мели с брашно с американци. Учех с американци, работила съм с американци. Прекрасни хора, ама като ми е скучно с тях какво да правя?

Тя живее в Bible belt. Ако са и семейно настроени и религиозни и в неделя скачат в 7ч да идат на църква, мани!

Аз също се чувствам по-добре с бразилци и латиноси. Физически рядко са моя тип, особено мексиканците, но с тях не скучая.

# 181
Но тук виждам  някакво противоречие.
Защо  сърбин , перуанец ,  българинът на мама, .. .
Все с манталитет на "Ганьо" услуга за услуга .

Ами намери си американец.
Ще си делите сметките на две и готово .

Може да има силни културни и езикови предпочитания и да не мели с брашно с американци. Учех с американци, работила съм с американци. Прекрасни хора, ама като ми е скучно с тях какво да правя?

Тя живее в Bible belt. Ако са и семейно настроени и религиозни и в неделя скачат в 7ч да идат на църква, мани!

Аз също се чувствам по-добре с бразилци и латиноси. Физически рядко са моя тип, особено мексиканците, но с тях не скучая.
И аз като теб.
Нямам проблем с бразилките.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
Ти проблеми нямаш, ама спомени имаш ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
  • По света и у нас
Е сега защо не бил Американец… накрая може и да се прежаля и да се дам на Американеца 😂. Сега се дърпам.

Не си имал проблеми защото не си виждал такива. Като ти дойдат с партито 24/7 ще видиш проблем. Как ще го субсидираш това парти не зная.

# 184
# 185
Не само слухове.
Не може всичко да е лъжа.

Е пари ще намеря. Незнам колко ще издържа 24/7. Ама ще се мъча кво да се прави.
Американец? Нах...

# 186
Как' Сийка, те в Щатите и миски взеха да си избират май и по-големи от тая кака даже, та и за там е съмнителен съветът щом са им такива стандартите Grinning Признавам си, след като видях миската на снимка, рязко ми мина желанието да видя някой техен Мистър, спечелил конкурс Grinning

# 187
Не само слухове.
Не може всичко да е лъжа.
Аха, имаш надежди Joy Бива.

# 188
Как' Сийка, те в Щатите и миски взеха да си избират май и по-големи от тая кака даже, та и за там е съмнителен съветът щом са им такива стандартите Grinning Признавам си, след като видях миската на снимка, рязко ми мина желанието да видя някой техен Мистър, спечелил конкурс Grinning

Ха! Оплаквах се веднъж на моя съученичка, живееща в САЩ, от ЕГН-то и килограмите, а тя ме посъветва да се преместя да живея в Калифорния, че там си падали по по-закръглените жени. Помислих си, че ме бъзика нещо, ама май е била сериозна. Simple Smile

Знаех си аз, че нямам проблем с килограмите, ами с местожителството...

# 189
  • По света и у нас
Не се шегува жената. В БГ ни пенсионираха на по 24, и разни мазни чичаци на по 55 ти викаха моето гадже е на 23… демек стара си за мен.  Развяваха ни тъпите мерки 90/60/90 като, че ли е еталон за красота. Като се преселих изживях второ детство и супер разцвет - пак тръгнахме по дискотеките. Не съм чула жена да каже - на диета съм. Всички искат да ги водят в пържолнициър. Дженифър Лопес е фина в сравнение с повечето латини тук при мен.
Онзи ден бях на латино танци и там имаше една висока знойна мацка - едра, а големи бомби, с хубаво кръстче и яко дупе. Такава в БГ не можеш да видиш. Нашенките биха се притеснили да са над 75 КГ. Мъжете се тълпяха да гушнат за здравей.

# 190
  • Paris, France
Дженифър Лопес си е слаба и елегантна и с много хубави извивки.

Доста слаби жени видях в Калифорния, но може би зависи и къде. Мексиканките имат грозни тела, независимо слаби или дебели са. Също си слагат много грозни импланти в задниците и на някои им личи контура на импланта. Мъжете им са бляк.

На мене бразилската балерина ми харесва. Гъвкава, танцува. Това им харесвам, че нямат комплексите ни и се забавляват.

# 191

Ха! Оплаквах се веднъж на моя съученичка, живееща в САЩ, от ЕГН-то и килограмите, а тя ме посъветва да се преместя да живея в Калифорния, че там си падали по по-закръглените жени. Помислих си, че ме бъзика нещо, ама май е била сериозна. Simple Smile

Знаех си аз, че нямам проблем с килограмите, ами с местожителството...
Вярно си е, бившият ми е канадец, ама на границата с Щатите и малко хващат и от двете (да се чете като - масово закръглени, ама пък не са грубияни а казват Сори на всяка крачка по 2 пъти Joy ). На мен там ми казваха че съм мъничка (tiny), пък аз съм дет` се казва - "жена и `артисва". Отне време да съумея да не се изхиля с глас че е грубо. А той направо ми казваше хич да не говоря че съм дебела, дебело било като се обърнеш да видиш от какво се тресе земята... такива бил виждал само между американските туристи.
90-60-90 само на филм са виждали там, ама сигурно от по-старите филми че нали вече боди позитивити и незнамсикакво. Не видях някого да го притеснява. У нас какви коментари ще чуя ако изляза навън обута в клин, а там едни каки 2 пъти по-големи трътки от мен само в това се разхождаха, с гордо вдигнати глави при това.

# 192
  • По света и у нас
Невена изказването то за комплексите беше най-хубавото. Да нямаш комплекси е по- важно отколкото да си по стандарта за красота на Еди кой си.

# 193
  • Out of the Mix
Как няма да са дебели, като нагъват бургери и джънк и това им е "еталонът" за храна. 95% им е ГМО и отрова.
Мерси за най-затлъстялата нация.
Ако съм в Щатите сигура ще ми е по-трудно да си харесам някоя, дори да е на 25, нищо че са много милиони. Може би някое "аграрно" момиче, гледащо расови жребци, хранещо се с "био" храна от фермата на мама и тати. JoyAnimal UnicornAnimal Racehorse
Сякаш вече са ми писнали "корпоративни", офисни мацки.

Ронин, изтрили са ти поста, одеве го мернах, ама не можех да отговоря за мотора.
От правилната марка ли е? Хонда? Simple Smile

# 194
Невена изказването то за комплексите беше най-хубавото. Да нямаш комплекси е по- важно отколкото да си по стандарта за красота на Еди кой си.
Вярно си е. То ако ти не си повярваш, няма кой друг да ти повярва. Аз поне това им го признах - както казах, тук не съм виждала и не познавам жена която при такова изобилие на плът като на балерината от снимката примерно, ще тръгне по впит клин или късо горнище, а и да тръгне сигурно ще чуе такива неща че няма да повтори. Там който какъвто е - такъв. А не такава тъжна история дето явно по-едрите се счита че нямат право да носят хубави дрехи, само чул като на кон евентуално... а от това не печели никой. А пък не видях на някого да му пречи че не изглежда като манекен/манекенка, освен дето повече се задъхват ако повървят пеша или по стълби. Няма да го напиша буквално че всеки си знае цената, защото в контекста на темата ще прозвучи като нещо друго. Но самочувствието им не зависи от това колко кила са.

Общи условия

Активация на акаунт