Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 731
  • 375
  •   1
Отговори
# 165
Ахаха - че Креста го писах аз, още на втора страница.
Редовно това ми искат като съм в щатите, вкл лентички за избелване. Леки са, та нося.

Жлъчните примери какво харчели и купували жените са малко смешни, говорят повече за пишещия: представям си го как “подгрява” жена на първа среща с такива възмутени истории с Фурлата, за да има наум, че той не плаща такива работи, а реално явно той не изкарва пари и айде тя му виновна.
Мъжа с коли да вкарва, жената с игли да изкарва. Няма оправия.
Поговорка.

# 166
Хахахаххахаха
Тоя Сашко и милиони да има с тоя анцунг и кофти прическа и тъпо изражение и ОМГ чантичката хахахахахха, няма да го вземем да ни измие колата Joy

# 167
Ма да са живи и здрави Сашетата, все някой правят щастлив 😄

# 168
Хахахаххахаха
Тоя Сашко и милиони да има с тоя анцунг и кофти прическа и тъпо изражение и ОМГ чантичката хахахахахха, няма да го вземем да ни измие колата Joy
Не говори така.
Има всякакви анцузи. За сватба, за опера. По 2000 3000 хилки.

# 169
Сашетата не е нужно да са умни, нито стилно облечени, друго търсят в тях.
А дори и да се снимат пред лъскави коли, кугърките не са прости, като го сменят, ще си вземат и колата. Предполагам. Не е като да не сме виждали обратното.

# 170
Съгласна с последния коментар. Дамата си е купила внимание, кола с шофьор, придружител, жиголо.
Сашко си има часовник обаче 😀.
Приятелката му ще му сложи една униформа и ще го ползва за всичко. Смятам, че Сашко е по- прецакан в случая. Срещу мерак да кара  някаква кола, става роб.
Тези колата ли рекламират, или Сашко 😁

# 171
  • София /Абсурдистан
Чантата диагоналка прави чудеса.

# 172
Какво толкова го мислите тоя Сашко, сякаш не знаете че не са само мъже педофилите... Щото това е келеш, дори не баш и мъж, налЕ.
Разбирам жена с опит, дето знае какво иска, да се хване с по-млад мъж, ама да е мъж все пак, повечето кугърки не са глупави. С такова си е жива педофилия според мен, недейте да го сравнявате с мъжете тоя юноша бледен на снимката Grinning Ще порасне и той, може и да не изглежда все така, ще се понаучи и как да се носи. Ние да не би да сме били все модни икони през пубертета я? Grinning Но и в този случай не е луд тоя дето яде баницата... или каквото там яде Сашко за целите на занятието.

# 173
  • По света и у нас
Ронин, циция си но разбери едно от кака ти: парите са като кръвта. Ако много трупкаш без да ги въртиш ще направиш някой тромб. По-полека със старата кръв че не полезна. Това ми го е казвал дърт капиталист и прав се оказа. Навремето като и аз бях циция като теб, като ме чукна живота и дойде развода знаеш ли как отприщва кръвоносната система. Тогава и аз се отприщих, да не се циганя. Други пък (поколението на родителите ми) цял живот спестявали горките, дойде демокрацията и им обърна хилядите на 5 стотинки. Така, че не се гордей с цицийството си чак толкова.
Икономията е майка на мизерията.  (стара световна поговорка)

# 174
Добре изглеждаща 40 годишна, с кариера и добри доходи не би си спряла погледа върху това подобие на мъж. Виж, някоя 80-годишна би могла да се изкуши евентуално. И изобщо нямам предвид облеклото.

# 175
Ронин, циция си но разбери едно от кака ти: парите са като кръвта. Ако много трупкаш без да ги въртиш ще направиш някой тромб. По-полека със старата кръв че не полезна. Това ми го е казвал дърт капиталист и прав се оказа. Навремето като и аз бях циция като теб, като ме чукна живота и дойде развода знаеш ли как отприщва кръвоносната система. Тогава и аз се отприщих, да не се циганя. Други пък (поколението на родителите ми) цял живот спестявали горките, дойде демокрацията и им обърна хилядите на 5 стотинки. Така, че не се гордей с цицийството си чак толкова.
Икономията е майка на мизерията.  (стара световна поговорка)
Печеля добре и всичко харча.
Но умно. Лукса е за глупавите.
Същото нещо за повече пари.
Карат те да се чувстваш "специален"
Ахахаха игра за слабите мозъци.
Отпроищвай се, щом имаш бол пари за чупене.
Златни кранчета в банята. Ахахах
Няма лошо. Така подпомагат икономиката. Ако не друго.
За моите пари не мисли.
Влагам ги успешно в смислени неща.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 23:00 от RoninBG

# 176
  • Out of the Mix
На финанси и пари ли обърнахте?

Доната донякъде е права, но в действителността не всеки може да го приложи това, което тя визира.
В БГ още по-малко поради много причини.
Сега няма да ги описвам. Евентуално, ако се развие натам дискусията.
Само казвам, че голямата част от хората нямат и 5-10к "спестявания"; пари на разположение.
До определена сума е добре да имаш кеш, за "черни дни", бързоликвиден кеш.
Над друга сума да се държат "на влог" е безумно.

Ронин, не знам, аз това не го разбирам - "всичко харча".
Как да го разбираме? Изкарваш 1000 лв., на 30-то число зануляваш -> 0?

Зависи какво имаш предвид под "лукс".
За някои неща от живота ми не си представям да не е възможно "най-доброто".
За други - не се спирам на най-евтиното, средният клас върши работа.
Всичко според нуждите.

Иначе съм съгласен за изгъзиците и префърцунщината.

Който има пари за "чупене" завърта, инвестира, реинвестира във всякакви инстурменти и активи, бизнеси, ако има две гънки в мозъка. В БГ обстановката е ограничена и трудна. Не им е лесно на тия с парите, то не е просто "имам и съм големият гъзар, показността, колите, къщите, воаяжите". Честно казано в БГ не искам да съм в такава ситуация никога. Постоянно ще съм на тръни за измами и потенциални крадци. Имай, но по-скромничко.

# 177
Да. Харча всичко.
Изкарвам х пари и харча х - 200 лв.
Първо. Инфлацията и разказва играта на парите. Второ няма вече, какво толкова да купува. Там коли апартаменти.
Сега яко екскурзии и пътешествия.
Само отпуската ми е проблем.

# 178
Ronin инвестира в спомени. Добрите спомени пък с годините качват стойността си.

# 179
Защо я  укорявате.
Отива в друга държава и се адаптира да живее по онези закони .
Пресметливост . Ами , добре.

Но тук виждам  някакво противоречие.
Защо  сърбин , перуанец ,  българинът на мама, .. .
Все с манталитет на "Ганьо" услуга за услуга .

Ами намери си американец.
Ще си делите сметките на две и готово .

Да поамериканчването е дошло отдавна тук .
Когато искаш нещо питаш  колко ще ти струва . Ако имаш  възможността  правиш сделката .
Ако не  ,  отказваш .
Когато  не питаш предварително значи си  готов да платиш цената която ще ти кажат в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт