Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 697
  • 375
  •   1
Отговори
# 270
Значи съседски ДЕЦА не е имало в картинката, всички бяха пълнолетни. Съседката беше нахалница и 3 пъти заповяда на 21годишния внук на приятелката ми да грабвал лопатата. А втория мъж беше на около 30-40 и се похвали че и той бил Ай ти като внука. Това беше картинката. Само че ако бяхте видяли ефективността с която айтито преместваше камъните (по две камъчета в лопатата) щяхте да прецените че тоя не е създаден за такъв тип работа. А 30 годишната стоеше отстрани и го надзираваше като някаква шефка - тя беше по-яка от него можеше и тя една лопата да вземе, но не реши да набута внука… дали дъртото айти е сексуално свързано с нея, нямам представа. Но внука сигурно нямаше да бъде, защото е някак си залупен. 😄

Ами залупен е! Веднъж му се отворил парашутът да оправи секси съседката само срещу преместването на няколко камъка, а баба му и приятелката ѝ са го спрели и той ги послушал.
Ми... Да си седи девствен пък! Баба ще чака правнуци на върба.

# 271
  • Paris, France
Какви правнуци ще прави като си губи времето с мързелана, която едни камънаци не може да си изрине от градината?

# 272
  • София
Ако си оправяме  всичко - мъжкарани, ако се направим на жени - мързелани.....

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:16 от Rockstar

# 273
Ако си оправяме - всичко - мъжкарани, ако се направим на жени - мързелани.....
Damned if you do, damned if you don't е работата, пък после на нас не можело да ни се угоди... Grinning

# 274
Лелеее, Ронин, по-полека бе, човек. Ще рече, всеки ден съседка те моли да багерстваш.

Пристигам на работа преди време и още по пътя усетих, че имам проблем. Паркирам - спъхната гума. Не мога да сменям гуми, ами сега?! Първа оферта от колега: ще ти я сменя срещу 20 лв. Изложи се тотално, а какви коментари имаше след това за него ...
Сетих се, че имам компресорче в багажника, друг колега ми помогна малко с него, закрепихме гумата да стигна до гумаджийница. Малките неща от живота, които проверяват колко човеци са останали.
Едно е спукана гума. Друго е да местиш камъните на неква лелка щот така е решила.

Аз помагам на всички.
Ама хората прекалява.

Ти като си толкова добринамерена що не ми направиш една мусака?
Имам нужда?

Не е същото като да ми изтича кръвта и да ми сложиш марля с бинт.

# 275
Щом не си намерил някоя да ти направи мусака, значи не помагаш чак толкова много, колкото си мислиш.

# 276
Хммм па на мене все ми се врът да ми "помагат" с разни работи...
Купих си едни столове, ама съседа вика асансьора не работел, да ми ги качал той. Аааа, не,  не мерси, викам, аз ще си отворя кашона и ще си кача на части. Ай мерси съм за такива мн помагащи, после все нещо ще искат.... Не,  не,  не. Сама мога всичко!

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:00 от maiathebee

# 277
И аз едно време не се е случвало да си нося пътническия сак сама, а пък тежеше към 50 кила, като помъкнех буркани от вкъщи. Сега, като съм стара и дебела, сама си нося куфара. Добре, че е на колелца.

# 278
  • France
Имаше една разведена съседка- новодомка, която звънеше на нашата врата да иска помощ от мъжа ми за това или онова. Такъв скандал и вдигнах, че сигурно ме е помислила за луда. Аз едвам го хващах да свърши нещо по дома, тя решила, че съседът й може да си го ползва тя! А и той трудно отказва на чужди хора, възпитан ли, не знам, но много му се дразнех.
Тоест си си изкарала върху нея гнева, който таиш срещу мъжа ти. Ми браво Rolling Eyes

# 279
Мъжа първо го спасява мама/баба, след това жената.

Скрит текст:
Лелеее, Ронин, по-полека бе, човек. Ще рече, всеки ден съседка те моли да багерстваш.

Пристигам на работа преди време и още по пътя усетих, че имам проблем. Паркирам - спъхната гума. Не мога да сменям гуми, ами сега?! Първа оферта от колега: ще ти я сменя срещу 20 лв. Изложи се тотално, а какви коментари имаше след това за него ...
Сетих се, че имам компресорче в багажника, друг колега ми помогна малко с него, закрепихме гумата да стигна до гумаджийница. Малките неща от живота, които проверяват колко човеци са останали.
Едно е спукана гума. Друго е да местиш камъните на неква лелка щот така е решила.

Аз помагам на всички.
Ама хората прекалява.
Ти като си толкова добринамерена що не ми направиш една мусака?
Имам нужда?

Не е същото като да ми изтича кръвта и да ми сложиш марля с бинт.
Joy Нямаш проблеми нито с мусаката, нито с марлята. Фасулска работа.
Ти зарадвай жената и след това гледай на какво е способна доволна жена.

# 280
  • По света и у нас
Еми и аз се възхищавам на  20 годишни оправни мъжаги, но не виждам много такива, повечето си въобразяват че много знаят и все още се мислят за супермени а други са плахи. Не са опитни това е. И аз като бях на 20 бях толкова състрадателна, толкова раздаваща се , идеалистка - нямаше кой да ме научи да се щадя. Мама се опита на няколко пъти да ми каже да съм по егоистична, да не се перча колко мога, но аз я игнорирах. После си сърбах попарката. Сега помагам на младежите - еднократно съм склонна да ги измъкна от някоя греда, нищо не ми коства да врътна един телефон и да му отворя очите. Но втория път си е за негова сметка.
Която от вас иска да се бие у гърдите че работи без пари, да дойде да поизчисти у нас за удоволствие, докато аз си чатя в бг мамата. Нямам нищо против.
Колкото до мусаката и там живота ме научи да не се правя на велика - готвих, правих, сервирах и кво - родиха се децата, не щат да близнат нищо от готвеното ми, бившето ми даже, което си обичах имаше някакъв специален стомах който само определени продукти търпеше та той беше по-склонен да готви. Като сготвя и аз ям, качвам като за световно, така че разбрах съобщението от Господ, да не се напъвам много много и да кротувам.

# 281
Имаше една разведена съседка- новодомка, която звънеше на нашата врата да иска помощ от мъжа ми за това или онова. Такъв скандал и вдигнах, че сигурно ме е помислила за луда. Аз едвам го хващах да свърши нещо по дома, тя решила, че съседът й може да си го ползва тя! А и той трудно отказва на чужди хора, възпитан ли, не знам, но много му се дразнех.
Кое те накара да вдигнеш скандал на външен човек, вместо на добре възпитания си съпруг?

# 282
Когато е проявена доброта да проявиш внимание , помогнеш  с услуга , винаги равновесието  се възстановява и получавам  обратно .
Разбира се  може да не е от същия човек , но все ще се намери някой друг да прояви внимание и да помогне .
За това живеем в общество  .

# 283
Кое те накара да вдигнеш скандал на външен човек, вместо на добре възпитания си съпруг?
Не е ли ясно ? Звъни на моята врата по всяко време, все да й се помогне...нахлството не го понасям.
Или вие разбрахте, че аз звъня на нейната и за разкош и вдигна един скандал?! Ами, четете, де, не е трудно.
А на съпруга ми скандали не вдигам 🙂

# 284
Не на твоята, на неговата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт