Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 706
  • 375
  •   1
Отговори
# 255
Че вече няма кой да ти хамалува за без пари е ясно, такива неща като услуги много-много рядко - може би в по-бедни населени места. В провинцията (моята провинция, че и районите са различни) все още си леят бетон по съседски. Ама поне от сексуално-флиртаджийска гледна точка бабата можеше да не звъни на 20-годишния "прибирай се, чадо, стига си й работил на тая паряс..." Smiley

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 13:20 от Mandy Bo

# 256
  • По света и у нас
Значи съседски ДЕЦА не е имало в картинката, всички бяха пълнолетни. Съседката беше нахалница и 3 пъти заповяда на 21годишния внук на приятелката ми да грабвал лопатата. А втория мъж беше на около 30-40 и се похвали че и той бил Ай ти като внука. Това беше картинката. Само че ако бяхте видяли ефективността с която айтито преместваше камъните (по две камъчета в лопатата) щяхте да прецените че тоя не е създаден за такъв тип работа. А 30 годишната стоеше отстрани и го надзираваше като някаква шефка - тя беше по-яка от него можеше и тя една лопата да вземе, но не реши да набута внука… дали дъртото айти е сексуално свързано с нея, нямам представа. Но внука сигурно нямаше да бъде, защото е някак си залупен. 😄

# 257
Много е полезно умението да можеш да отказваш, мило и с усмивка. А не да откликваш на всеки, и в същото време вътрешно да те е яд, че те използват.

# 258
Значи съседски ДЕЦА не е имало в картинката, всички бяха пълнолетни. Съседката беше нахалница и 3 пъти заповяда на 21годишния внук на приятелката ми да грабвал лопатата. А втория мъж беше на около 30-40 и се похвали че и той бил Ай ти като внука. Това беше картинката. Само че ако бяхте видяли ефективността с която айтито преместваше камъните (по две камъчета в лопатата) щяхте да прецените че тоя не е създаден за такъв тип работа. А 30 годишната стоеше отстрани и го надзираваше като някаква шефка - тя беше по-яка от него можеше и тя една лопата да вземе, но не реши да набута внука… дали дъртото айти е сексуално свързано с нея, нямам представа. Но внука сигурно нямаше да бъде, защото е някак си залупен. 😄

Писала си:
"Бабичка… млада беше на около 30 и беше хванала още един балък (ай ти специалист) да и прехвърля камъните в един контейнер. При положение че тук децата бейбиситват срещу заплащане, а тийнейджуруте момчетата лятото поставят огради и леят цимент пак срещу заплащане няма какво да ми експлоатира АйТа-тата за тежък физически труд.

На мен това ми говори, че сравняваш пренасянето на въпросните камъни с тинейджърски труд, който и тинейджъри могат да свършат, защото ако е нещо по силите само на участниците в Стронгмен, нямаше да се споменават децата. Ами, залупен ще е внукът, не е изненадващо, след като на тази възраст още движи с бабата орлица. Не е трябвало да го викате. Добре ще му се отрази да пообщува с жени, които не са наборки на баба му, на живо. И физическата активност ще му се отрази добре, голяма работа, че щял да пренесе малко камъни. И аз често пренасям с ръчната количка, като разчиствам нещо, не съм се счупила.

# 259
  • София
Като я няма мама/баба да му води битките, какво ще прави горкото мУмче Smile

# 260
Е, ще се научи де, млад е още.

# 261
  • Пловдив
Е, ще се научи де, млад е още.
На 20 ако не се е научил - няма надежда особена. Бабинка и маминка (и приятелки на бабинка) ще му казват какво да прави цял живот.

# 262
Познавате ли такива? Безсрамни мъжлета, които си искат подаръчета, натякват ви за тях честичко, като че ли с нещо са заслужили.
Защо мъжлета - по-правилно звучи гейове. Такива си ги намирате и после оплаквания.

# 263
  • Paris, France
Скрит текст:

Писала си:
"Бабичка… млада беше на около 30 и беше хванала още един балък (ай ти специалист) да и прехвърля камъните в един контейнер. При положение че тук децата бейбиситват срещу заплащане, а тийнейджуруте момчетата лятото поставят огради и леят цимент пак срещу заплащане няма какво да ми експлоатира АйТа-тата за тежък физически труд.

На мен това ми говори, че сравняваш пренасянето на въпросните камъни с тинейджърски труд, който и тинейджъри могат да свършат, защото ако е нещо по силите само на участниците в Стронгмен, нямаше да се споменават децата. Ами, залупен ще е внукът, не е изненадващо, след като на тази възраст още движи с бабата орлица. Не е трябвало да го викате. Добре ще му се отрази да пообщува с жени, които не са наборки на баба му, на живо. И физическата активност ще му се отрази добре, голяма работа, че щял да пренесе малко камъни. И аз често пренасям с ръчната количка, като разчиствам нещо, не съм се счупила.

Може да е залупен, а може да няма опит с хора като въпросната.

Ти пренасяш и разчистваш собствените ти камъни, от което имаш полза. Въпросното момче върши безполезна за него работа.

Не е прието да се манипулират деца и младежи с цел безплатно извършване на работа.

Може да е учен да не отказва директно и да не иска заплащане. На Балканите и в арабския свят сме научени да лъжем, че сме болни/заети/неспособни итн. Англичаните и американците са по-директни.

И аз като млада трудно се измъквах от подобни ситуации.

Майка ми, например, предпочита да стисне зъби и да извърши услугата, дори на не много близък човек или човек, който с нищо не и е полезен. Аз не мога. Ако мене въпросната съседка ме помоли подобно нещо, ще и връча телефона на агенция, която се занимава с почистване на дворове с голяма, мазна, холивудска усмивка.

# 264
Ами дори и за да се научи да се измъква от подобни ситуации и да придобие опит с подобни хора, е нужно да ги преживее тези неща, а не баба му да го спасява.

# 265
Имаше една разведена съседка- новодомка, която звънеше на нашата врата да иска помощ от мъжа ми за това или онова. Такъв скандал и вдигнах, че сигурно ме е помислила за луда. Аз едвам го хващах да свърши нещо по дома, тя решила, че съседът й може да си го ползва тя! А и той трудно отказва на чужди хора, възпитан ли, не знам, но много му се дразнех.

# 266
  • София
Ей, пак ме подсетихте за бившия. Цял ремонт вися при едни приятел и съсед.
У нас - 10 години го молех да обновим детската. Тц.

# 267
Ми комшии нямаш ли?

# 268
"А момчето е на 20 добричко и глупаво още…не можа да откаже"

Ами ако такова ви е мтението за " момчето", и на 40-ет ще е добричко и глупаво. После, защо нямало мъже.

# 269
  • София
Бях така "възпитана", че не пипах нищо без негово разрешение. В смисъл - мога да почистя и да сложа нови покривала на леглата. Но да купя гардероб и да сменя тапетите - не е разрешено.

Общи условия

Активация на акаунт