Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 706
  • 375
  •   1
Отговори
# 240
  • По света и у нас
PriMadonna, противоречиш си. Ми нали това момченце на 20 години, което една услуга безвъзмездно не може да свърши на някоя бабичка заради вас, ще стане голям мъж и ще бъде научен, че няма такова нещо като кавалерство и мъжкарство. Жена, мъж, баба - или плащай, или хващай пътя.

Бабичка… млада беше на около 30 и беше хванала още един балък (ай ти специалист) да и прехвърля камъните в един контейнер. При положение че тук децата бейбиситват срещу заплащане, а тийнейджуруте момчетата лятото поставят огради и леят цимент пак срещу заплащане няма какво да ми експлоатира АйТа-тата за тежък физически труд. Ай сиктир. Ако аз не го науча момчето да си цени труда , кой!?

# 241
Аха... Значи сигурно е била българка, може и аз да съм била. Smiley

# 242
Ужас! Как не я е било срам! Вие да не й завидяхте, че й минава номера безплатно, пък вас все за подаръци и пари ви крънкат?
Темата става все по-забавна.

# 243
  • Melmak
Мъжете са нежни души вече. И доста пасивни. Жените много се научихме да сме мъже и не провокираме мъжете да бъдат такива.

На мен тая ситуация не ми допада. Мисля, че една жена трябва да е кралица в дома си. И това нека не се асоциира с домакиня или държанка.

Мисля, че е много важно жените да работим и да се развиваме. Но не да вършим всичко. Мъжете обичат действието и с лесни и прости изречения вършат чудеса.

И подобни намеци може да не схванат, ако са вейки. Аз бих поискала помощ. В случая като на рокстар. После ще го черпя нещо и така.
Абе къде ги намирате тези смотани мъже?

Или във вашите очи мъжете са си такива?

О, аз не търся отдавна, не съм на пазара. Обаче гледам съседи, познати.

# 244
PriMadonna, противоречиш си. Ми нали това момченце на 20 години, което една услуга безвъзмездно не може да свърши на някоя бабичка заради вас, ще стане голям мъж и ще бъде научен, че няма такова нещо като кавалерство и мъжкарство. Жена, мъж, баба - или плащай, или хващай пътя.

Бабичка… млада беше на около 30 и беше хванала още един балък (ай ти специалист) да и прехвърля камъните в един контейнер. При положение че тук децата бейбиситват срещу заплащане, а тийнейджуруте момчетата лятото поставят огради и леят цимент пак срещу заплащане няма какво да ми експлоатира АйТа-тата за тежък физически труд. Ай сиктир. Ако аз не го науча момчето да си цени труда , кой!?
Е ако не копаеш не е труд.
Scream

# 245
  • Paris, France
Ужас! Как не я е било срам! Вие да не й завидяхте, че й минава номера безплатно, пък вас все за подаръци и пари ви крънкат?
Темата става все по-забавна.

Едва ли и завиждат. Тя и Примадона ако почне да крънка, все ще получи нещичко. Примадона я дразни крънкането, било то от жена. Наистина е досадно.

# 246
Предполагам жената в нейното подсъзнание от пещерно време търси мъж който да прави нещо с ръцете.
Да коси да зида да слага плочки.
Аз не мисля, че има смисъл да правя такива неща, като за това време ще изкарам 3Х повече пари.
Не става и даже въпрос за парите а за логиката.
Няма логика.
Кой за каквото е учил и в каквото е ефективен.

# 247
  • По света и у нас
Deni, не и завидяхме. Тя видя възможност да се възползва от момчето ни, и ние и резнахме крилцата. Днес ще е тая, утре ще е друга. Научи си децата да виждат използвачите отдалече.

# 248
Примадона индиректно отговори на оплакването на Рокстар. Като си научен, че всичко извън мама е използвачество, ще предложиш помощ на кукуво лято.

# 249
Айти-то не се е хванал да пренася камъни вместо да работи, че да му броим колко му е часовата ставка и колко губи от пренасянето на камъни. Пренасял е камъни, защото е бил свободен в този момент. И ако седи 8 часа пред компа (а повечето и извън работата го правят), само може да му е от полза, че е свършил нещо физическо.

Пък и как може да сме сигурни, че 30-годишната съседка не му е предложила приемлива компенсация, а някой загрижен да е развалил работата.

# 250
Айти-то не се е хванал да пренася камъни вместо да работи, че да му броим колко му е часовата ставка и колко губи от пренасянето на камъни. Пренасял е камъни, защото е бил свободен в този момент. И ако седи 8 часа пред компа (а повечето и извън работата го правят), само може да му е от полза, че е свършил нещо физическо.

Пък и как може да сме сигурни, че 30-годишната съседка не му е предложила приемлива компенсация, а някой загрижен да е развалил работата.
Куко,
Съчинение по картинка.
Къде си виждала ай ти,
Представи си от 19 години седи на стол да прехвърля камъни.
Що има прешлени ще изхвърчат.
Ще скъса сухожилие.
Ако беше така нямаше да се тренира по 10 години. Отиваш и дигаш 100 от лежанка.
Ако това ви пали? Да дига камъни.... минете покрай някой строеж. Има бая общи работници.
И да те питам. Ти ако нямаш работа след работа. На съседа ли му чистиш къщата?

# 251
Нали за млад човек става дума? Щом съседските деца са били в състояние да пренесат камъните, явно не става дума за кой знае какво физическо усилие, изискващо тренировки във фитнеса.

# 252
Нали за млад човек става дума? Щом съседските деца са били в състояние да пренесат камъните, явно не става дума за кой знае какво физическо усилие, изискващо тренировки във фитнеса.
Ми не. По-скоро на разходка ще отида. На рибка на близката река.
Като искам да си тренирам физиката си има спортни зали. Там катерене, плуване, фитнес и др.някакви нужди.
То и мъжа е човек има нужда  от почивка разнообразие нови преживявания.
Направо как не го е срам нали ?
Как смеееее трябва да е "багер"

# 253
Лелеее, Ронин, по-полека бе, човек. Ще рече, всеки ден съседка те моли да багерстваш.

Пристигам на работа преди време и още по пътя усетих, че имам проблем. Паркирам - спъхната гума. Не мога да сменям гуми, ами сега?! Първа оферта от колега: ще ти я сменя срещу 20 лв. Изложи се тотално, а какви коментари имаше след това за него ...
Сетих се, че имам компресорче в багажника, друг колега ми помогна малко с него, закрепихме гумата да стигна до гумаджийница. Малките неща от живота, които проверяват колко човеци са останали.

# 254
  • София
Може пък 30-годишната съседка да си заслужава малко усилията на младежа.

Общи условия

Активация на акаунт