Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 720
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
  • По света и у нас
Заминаха тези времена където мъжа беше “майстор”. Сега е майстор по криптокъренсито. Не мисля, че това е лошо обаче - има си хора специалисти, харесва им какво правят и то става супер. Има “поканени” да свършат някаква работа за почерпка, нито му се яде почерпката, нито му се върши работата. Какъв е смисъла да тероризираш хората.

# 226
  • София
Абсолютно. Ще си свърша работата с майсторите, ще платя и ще се почерпя сама едно Лате.

# 227
Наборите ни са дърти вече да носят мебели, боли ги кръста и дископатията ги мъчи. Blush

# 228
  • По света и у нас
Тук една нахална съседка успя с нахалството си да върже внука на приятелката ми да рине някакви камъни пред къщата и за без пари.  Ние с приятелката ми бяхме тръгнали на ресторант и вербуването се разви пред нас. А момчето е на 20 добричко и глупаво още…не можа да откаже.   Като стигнахме в ресторанта му звъннахме по телефона и му заповядахме да се прибира моментално и да и каже, че баба е заръчала нещо спешно. 😉 Възстановихме световния ред!

# 229
PriMadonna, противоречиш си. Ми нали това момченце на 20 години, което една услуга безвъзмездно не може да свърши на някоя бабичка заради вас, ще стане голям мъж и ще бъде научен, че няма такова нещо като кавалерство и мъжкарство. Жена, мъж, баба - или плащай, или хващай пътя.

# 230
На колко приятелки и роднини съм сглобила мебелите, ехееее....
Преди време с мъжа ми (не ми беше мъж още тогава), бяхме помолени да отидем и да помогнем за сглабянето на една спална и гардероб. Половинът на жената и той трябваше да дойде (не живееха заедно), но върза тенекия. После даже звъня няколко пъти, да я пита, ама ние не сме ли готови вече, да ходи да му напазарува за у тях, че е махмурлия от предишния ден и цял ден лежи.
Мъже всякакви.

# 231
  • Paris, France
PriMadonna, противоречиш си. Ми нали това момченце на 20 години, което една услуга безвъзмездно не може да свърши на някоя бабичка заради вас, ще стане голям мъж и ще бъде научен, че няма такова нещо като кавалерство и мъжкарство. Жена, мъж, баба - или плащай, или хващай пътя.

Не си противоречи. В темата визира мъже за връзка. Кавалерството и мъжкарството са за млади, секси мацки. Бабишкерата може сама да си изрине камъните. Тъкмо да бори остеопорозата със силови упражнения. Не е нещо, изискващо специални умения или сила. Помагала съм с носене на мебели, тежки животни, но да ида да чистя двор от съчки или камъни няма да стане. Всъщност и запуснат, обрасъл двор съм чистила, но за близки и приятелки.

# 232
Чудим се след това и ревем, че няма истински мъже, няма съпричастност, няма взаимопомощ и ценностите от миналото са изчезнали. С думи като "бабишкера", с демонстрирано пренебрежение и превъзходство спрямо по-възрастните и по-слабите, сами си постиламе пътя към отчуждение и егоизъм.
20 годишния младеж можеше да се почувства силен, значим, благороден. Мъж. Вместо това отново са го набутали в ъгъла на маминото синче, дето не трябва да се преуморява. Поне не безплатно.
Кавалерството и мъжкарството се възпитават и или си възпитан така и го проявяваш към жени /вкл мацки Wink /, деца, възрастни или изобщо го няма.

# 233
Rockstar, възпитаният мъж никога не прави забележка на жена, неправилно носеща траверса

😄

# 234
  • София
Чак траверса не е. Забелязах, че пакетите от ИКЕА са разчетени така, че да могат да се пренесат и от жена. Монтажът също е максимално улеснен.

# 235
Скрит текст:
Не си противоречи. В темата визира мъже за връзка. Кавалерството и мъжкарството са за млади, секси мацки.
Скрит текст:
Бабишкерата може сама да си изрине камъните. Тъкмо да бори остеопорозата със силови упражнения. Не е нещо, изискващо специални умения или сила. Помагала съм с носене на мебели, тежки животни, но да ида да чистя двор от съчки или камъни няма да стане. Всъщност и запуснат, обрасъл двор съм чистила, но за близки и приятелки.
Аз съм останала с впечатление, че PriMadonna не е млада, за секси не знам. Тогава да затваряме темата - наборите й кавалерстват, ама на по-млади, секси мацки.

# 236
  • Out of the Mix
Невена, за мен лично кавалерството и мъжкарството или си го носи човек, или не, възпитан, свикнал да е такъв, или не към всички.

# 237
  • Paris, France
Аз съм останала с впечатление, че PriMadonna не е млада, за секси не знам. Тогава да затваряме темата - наборите й кавалерстват, ама на по-млади, секси мацки.

Тогава да не и искат подаръци!

Revoker, пошегувах се. В случая бабата изнудила момчето да и рине камъните. Кавалерство щеше да е ако беше я видял да ги рине и беше предложил да я отмени. В случая е нейно нахалство.

# 238
Супер грозно ми е ако видя мъж дето се сеща че е мъж само пред жени към които има интерес... Той и тогава толкова е мъж де, ами така чувал, че ще се покаже по-вървежен Grinning
Имах такъв колега, няма такова падение просто - хем става дума и на работа че беше същият, а тръгнал клиенти да посреща... То дори не беше смешно как се лензеше на млади жени и как сумтеше ако има "бабички" насреща му. За коментарите по-добре да не разказвам че май ще подлежи на модериране. И после седнал да ми твърди как не можел той да работи с жени. Е как ще можеш, ти още само като влезеш някъде където има жени, вече си ги обидил...
За въпросната съседка в случая съм съгласна че това си е нахалство. Никой не е длъжен и е редно като иска услуга, поне от кумова срама да предложи заплащане.

# 239
Скрит текст:
Не си противоречи. В темата визира мъже за връзка. Кавалерството и мъжкарството са за млади, секси мацки.
Скрит текст:
Бабишкерата може сама да си изрине камъните. Тъкмо да бори остеопорозата със силови упражнения. Не е нещо, изискващо специални умения или сила. Помагала съм с носене на мебели, тежки животни, но да ида да чистя двор от съчки или камъни няма да стане. Всъщност и запуснат, обрасъл двор съм чистила, но за близки и приятелки.

Добре си изглежда тя, с по-друг подход (и характер може би) симпатична жена като нея има да избира между доста ухажори на 45+.

Общи условия

Активация на акаунт