Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 714
  • 375
  •   1
Отговори
# 210
Е те при тях голите глави не винаги са по избор, някой път просто няма много коса останала. Та решават дето ще е половината глава гола, я по-добре дюс... и те така. Това да им е.

# 211
И при 20-годишните ли?

И на мен са ми противни, ама са вървежни сред немалко жени. 🤷

# 212
Рядко но всъщност има и рано започват с голямото чело... също както някои побеляват рано. Имах такива колеги в университета, хем не са били от тия дето ще се назобят с каквото им падне че да стават големи мъже, съвсем нормални младежи си бяха, по него време 20 годишни примерно.
Вече който придобива такъв вид умишлено, то си е за него. Щом има кой да кълве на това, значи има защо да го правят, ще се намерят двете групи.

# 213
Да, и аз познавам мъже, които на 16 започнаха да оплешивяват. Но мисля, че Poni69 имаше предвид един друг контингент... като онзи изрод, който наряза Дебора миналото лято например. И мисля, че все още е много на мода такъв външен вид.

# 214
Не е нещо масово, за щастие. Минаха те "мутренските" години, когато такъв вид се асоциираше с определена тежест и членство в групировки които имат влияние, тя от там тръгна тая мода тогава.

# 215

Тази снимка, ако не е манипулирана много, е доста стегната жената. Какъв крак вади, с тънък глезен, колената не са дебели, нищо не виси над тях и няма вид на меко и подпухнало.

# 216
  • София
Гледам темата е завила в друга посока. Я да се оплача аз. То хубаво никой нищо не ми иска, но и никой мъж не се сети какво му намеквам като казвам "отивам да получавам мебели".
Не че някой ми е длъжен, не че не се научих сама да си бутам кашоните, ама все пак... Нещо измряха "мъжете".

# 217
  • Melmak
Мъжете са нежни души вече. И доста пасивни. Жените много се научихме да сме мъже и не провокираме мъжете да бъдат такива.

На мен тая ситуация не ми допада. Мисля, че една жена трябва да е кралица в дома си. И това нека не се асоциира с домакиня или държанка.

Мисля, че е много важно жените да работим и да се развиваме. Но не да вършим всичко. Мъжете обичат действието и с лесни и прости изречения вършат чудеса.

И подобни намеци може да не схванат, ако са вейки. Аз бих поискала помощ. В случая като на рокстар. После ще го черпя нещо и така.

# 218
  • Out of the Mix
Рокстар, така описано не знам какво очакваш.
Това с какви мъже си го "измрънкала"?
На първа среща, някакъв 5-дневен чат?
Той може да предполага, че просто споделяш, и има кой - доставчик, платила си за "транспорт и качване".
Аз не обичам да се занимавам с нищо. Всичко плащам с доставка, качване и монтаж на място пред мен.
Ако е към някой, с който имаш някакви отношения, и зависи от казването, ако не ти помогне, тогава да се заключи, че е "незагрижен".
Оставам с впечатление, че става дума за далечени познати.
Е така някой да ти дойде нещо да ти прави, не очаквай.
Аз го правя и нищо не искам в замяна, но само към близки познати и приятели.
Но хората си казват: "Братле, това и това се случва, ще удариш ли едно рамо еди си кога към еди си колко".
По същия начин и аз мога да разчитам.

# 219
Гледам темата е завила в друга посока. Я да се оплача аз. То хубаво никой нищо не ми иска, но и никой мъж не се сети какво му намеквам като казвам "отивам да получавам мебели".
Не че някой ми е длъжен, не че не се научих сама да си бутам кашоните, ама все пак... Нещо измряха "мъжете".

Ами моят започна да сглобява един бебешки шкаф, като бях бременна във втория месец. Бяха няколко шкафа и детско креватче, но той закъса още на първия. В осмия месец, като бях, баща му дойде и ги сглоби за няколко часа. "Мъжка" работа не е пипнал, женска също. Аз, като се запуши мивка или нещо подобно, оправям, което не мога, викам някого.

# 220
  • Out of the Mix
Е, някакви дреболии, като отпушване и т.н., не се брои, нещо да се затегне, залепи, това е прекалено вече.
Течащо кранче и т.н.
Въпреки че сега, ако нещо ми стане по инсталацията, нищо не мога да направя, и ще се вика я водопроводчик, я електротехник. Но поне имам хора. Хубаво е човек да има хора, майстори, познати всякакви. Simple Smile

# 221
Права си.
И аз така.
През ден чистя в нас и си викам.
Няма жени вече.
А какви жени имаше.
Ще скочи, ще замеси пита, ще изчисти, ще изпере.
Ама не. Няма ги вече.
Такова е времето.

# 222
...ще нахрани хайванчетата, ще донесе вода с кофите от селската чешма...

# 223
Мъжете са нежни души вече. И доста пасивни. Жените много се научихме да сме мъже и не провокираме мъжете да бъдат такива.

На мен тая ситуация не ми допада. Мисля, че една жена трябва да е кралица в дома си. И това нека не се асоциира с домакиня или държанка.

Мисля, че е много важно жените да работим и да се развиваме. Но не да вършим всичко. Мъжете обичат действието и с лесни и прости изречения вършат чудеса.

И подобни намеци може да не схванат, ако са вейки. Аз бих поискала помощ. В случая като на рокстар. После ще го черпя нещо и така.
Абе къде ги намирате тези смотани мъже?

Или във вашите очи мъжете са си такива?

# 224
  • Paris, France
Как няма да са дебели, като нагъват бургери и джънк и това им е "еталонът" за храна. 95% им е ГМО и отрова.

Не съм съгласна. Бразилската балерина едва ли яде junk. В Бразилия има много дебели хора, но се хранят сравнително здравословно. Има го и това, че окръглени и откровено дебели жени се харесват и нямат социален натиск да слабеят.

Има и много елегантни американки. Има и болезнено слаби.

В Ню Йорк рядко ще видиш дебел ултрарелигиозен евреин. Даже и сред жените им е рядкост. Те в САЩ ядат същата храна, макар и без junk. В техните квартали дебела е тук там някоя доста стара жена. Виждат се майки на по 9-10 деца и са слаби като вейки. Същото в Лондон и Gateshead в Нюкасъл. Може би ходят пеша повече или не си дояждат.

Общи условия

Активация на акаунт