Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 720
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
  • Paris, France
Жените директно си тръгваме ако мъжът не ни снабдява по нашия вкус.
Joy Невена, ти пак подкара с голямата баданарка. С какво е трябвало да те снабдяват? Дизайнерски дрехи? Джими Чу обувки? Диаманти?

От всичко, от всичко и по повече 🌞🤩🐸. Jimmy Choo не ща. Не са ми удобни и като млада също не ми бяха удобни. Сега на подобни чудеса няма да се покатеря и пари да ми дават. Имам от масовите му серии. По поръчка може би е различно.

Всяка жена има собствени изисквания. Една иска покрив над главата и пълен хладилник, друга дизайнерски дрехи и обувки, трета частни училища за децата. 50% от разводите са заради това, че жената не е доволна от доставките. Може да иска време заедно или помощ с деца и домакинство.

Не съм видяла мъж, който да тръгне да се развежда, защото жена му не му купила кола, не го водела по Бали и Мавриций или подобно. Жени да.

# 106
  • По света и у нас
Аз вече казах - че не ми е до 2те шишета вино и пастата за зъби. Тая паста ми седи заредена в чантата цяла година защото винаги я нося. Даже и сега имам 3 пакета приготвени за другото лято, знам също че той раздава на неговите приятели за да се прави на ларж пред тях.

Разбирам приятелката ми да ми мрънка и да иска помощ, защото до сега в живяла с родителите си/ мъжа си и все някой и е оправял бъкиите вместо нея.

Не разбирам как може мъж да си и да не те е срам да си поръчваш подаръци все едно съм ти майка. Че да поръчваш и на децата си. Бившия ми като почина баща му искаше майка му да му купи Ауди р8 с част от наследството. Представи си за какво говорим тук.

# 107
Раздава паста за зъби, за да се прави на баровец?? Паста?? За зъби??

😂😂😂
С глас се смея, хора. Колко е специална тая паста?

# 108
Започни да отказваш и спри да се срещаш с такива хора. Съжалявам, че по-рано не си ги разбрала. Но сега ги видиш, така че ограничи контактите.

# 109
Жените директно си тръгваме ако мъжът не ни снабдява по нашия вкус.
Joy Невена, ти пак подкара с голямата баданарка. С какво е трябвало да те снабдяват? Дизайнерски дрехи? Джими Чу обувки? Диаманти?

От всичко, от всичко и по повече 🌞🤩🐸. Jimmy Choo не ща. Не са ми удобни и като млада също не ми бяха удобни. Сега на подобни чудеса няма да се покатеря и пари да ми дават. Имам от масовите му серии. По поръчка може би е различно.

Всяка жена има собствени изисквания. Една иска покрив над главата и пълен хладилник, друга дизайнерски дрехи и обувки, трета частни училища за децата. 50% от разводите са заради това, че жената не е доволна от доставките. Може да иска време заедно или помощ с деца и домакинство.

Не съм видяла мъж, който да тръгне да се развежда, защото жена му не му купила кола, не го водела по Бали и Мавриций или подобно. Жени да.
Еее, ти сега направи миш-маш. Къде е време заедно, къде Мавриций. И двете в категория "доставки"????
Има зададен от авторката контекст, 'материални придобивки/подаръци'. Даже се връзва логично с 'доставки'.

# 110
  • Най-красивата страна
Купувала съм подарък за гаджето си,да-но по някакъв повод.Рожден ден,имен ден,Коледа...
Но не ми се е случвало мъж да си проси разни неща от мен.
След като се омъжих се случва съпруга ми да каже да му купя нещо.В повечето случаи обаче ми купува той.

Когато работата ми беше свързана с пътуване и често пътувах в чужбина се е случвало приятели,роднини или мъжа ми да искат нещо.Приемах го нормално.

Но мъж да иска от мен постоянно разни материални неща-ами не,не мога да бъда с такъв.Защото това не е мъж според мен.

Между другото аз също никога не съм си просила подаръци.

# 111
Аз вече казах - че не ми е до 2те шишета вино и пастата за зъби. Тая паста ми седи заредена в чантата цяла година защото винаги я нося. Даже и сега имам 3 пакета приготвени за другото лято, знам също че той раздава на неговите приятели за да се прави на ларж пред тях.

Разбирам приятелката ми да ми мрънка и да иска помощ, защото до сега в живяла с родителите си/ мъжа си и все някой и е оправял бъкиите вместо нея.

Не разбирам как може мъж да си и да не те е срам да си поръчваш подаръци все едно съм ти майка. Че да поръчваш и на децата си. Бившия ми като почина баща му искаше майка му да му купи Ауди р8 с част от наследството. Представи си за какво говорим тук.
Нахалници има всякакви. В България обикновено се искат пари, а не предмети, защото хората масово са индивидуалисти. Вече е казано - просто отрежи такова поведение. Муфтаджийството не е от вчера, а "подаръци" политкоректният начин да се назове.

# 112
Малко странно бих казала, не съм и чувала нещо подобно до сега..
Но според мен
Трябва да смениш градът 🤣
И успех

# 113
Между другото, това за картините е все едно ти да си водопроводчик и за едно посещение да взимаш към $300, и понеже сега сме се запознали да му кажа - хей правя ремонт и ще ми трябва някой да ми свърже трабите в новата баня. Хайде да дойдеш за без пари - нали много ме харесваш.

Хайде да намесим и зодиите Simple Smile Лъв ли е?
На мен един лъв още на пръв разговор си правеше сметката, че щом аз обичам да рисувам, а той пее, ще му правя корици за албумите Simple Smile
Друг лъв - ти обичаш мотори, аз имам, значи си идеална за мое гадже, да се возим заедно.
Някак веднага през тяхната призма дали нещо ги устройва и имат полза. Не само материална.

# 114
Моля, пренеси си глупостите в тази тема, за да не цапотим тук.

# 115
  • Швейцария
Аз те разбирам, Примадона. И на мен преди са ми искали разни неща като ходя в България. Отдавна съм казала, че нямам място в багажа и нося само и единствено лекарства. А колкото до професията ми, също не бих работила за без пари, само защото някой ме сваля. Учудват ме някои коментари, че 300 долара са малко пари...Аз ако взема на всеки да му подарявам 300 кинта, няма да има какво да ям. Мога да направя услуга веднъж-два пъти. Но само ако аз реша. Ако ми я поискат, просто ще кажа цена или ще предложа да си намерят друг. За приятелки правя по-добра цена, но пак си плащат, пък да не говорим за някой сваляч, на него директно ще му шибна най-скъпата.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 05:10 от JennyBG

# 116
Да, какви подаръци точно?

Иначе за моя опит. В нас виси един плик с една скъпа блуза за един мъж, роден в началото на август... Той не я иска.
Това за блузата не го рабрах.
Ако на мене ще ми стане я взимам Simple Smile
Да не заема място не за друго Simple Smile
Ти не си роден август....

Каква ти е драмата?
Няма драма. Шегувам се.

# 117
По цял куфар с лекарства ли пренасяш?

# 118
PriMadonna, явно вдъхваш някаква стабилност и сигурност и привличаш разни инфантили. Като момиче имах един брутален случай с може би първата ми любов, който във абсолютно всичко гледаше далаверата. А на всичкото отгоре беше и лентяй. Изнудвал ме е да му купувам алкохол и цигари, като най-фрапиращия случай, с който изби рибата и угаси всякакви чувства в мен, беше когато реши да направи великата саможертва да ме вземе от летището с кола на приятел и беше изнудвал баща ми да му даде двойно повече пари от необходимото. А най-бруталното беше, че го разбрах от самия него, когато изкоментира, че даже още повече трябвало да му поиска. Ноо...как да кажа - такива хора са своего рода уайт траш, където и да се намират.
Иначе за подарък от пътуване бих си затворила очите, ако е нещо, което не може да се купи в родината или освен ако не е по моя инициатива. На майтап се е случвало ММ да каже (или пък аз на него) " трябва да ми купиш ей такава кола, къща и т.н", посочвайки нещо мноого-много над възможностите ни и за двамата е ясно, че е закачка това искане.

# 119
  • Out of the Mix
Рошличка, аз съм горд, мъдър и справедлив екземпляр от въпросната зодия, августовски и слънчев, здравей. Animal Lion Smirk
Това, което описваш изобщо не кореспондира с разбиранията и поведението ми.

От една страна човек не трябва да позволява да го правят на глупак, но и другото не е ок.
А сигурна ли си, че правилно си ги разбирала, като са ти "предлагали" - "аз имам, ти харесваш, хайде".
Не смятам, че е лошо, по-скоро намек за съвместно прекарване на времето.

Общи условия

Активация на акаунт