Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 696
  • 375
  •   1
Отговори
# 120
Един шушумига преди време ми беше искал 5 бона, които според неговите думи нямало нужда да ми връща, защото ние ставаме едно цяло. Естествено, беше отсвирен безкомпромисно.

# 121
  • По света и у нас
Ужас, пази Боже. Мерси за всичките коментари. Получих успокоение,  че не се побърквам и че трябва да си подновя средата. Работя върху това. Ако искате затваряйте темата.

# 122
  • Швейцария
Аз пък имах едно гадже, не беше някой прошляк, а ченге. Кара ме до летището и почва да мрънка ехеее, той паркингът 2 лв. Викам ми да ти ги дам, той вика добре. После кока колата ехеее 3 лв. Дадох му ги и тях. В едно кафе като бяхме, като дойде сметката на него рязко му се приходи до тоалетната. После му вдигнах луд скандал и повече нищо не съм платила.

# 123
  • Out of the Mix
Не, че нещо, но всички ченгета, или айде 98% са точно такива, каквито не искаш да са. Ти каза какви.

# 124
  • По света и у нас
Чуя ли мъж да ми пресмята чисълца и да ми се цигани за каквото и да е, включително за време, за планове, за самолетни билети, за класата на почивката ни, да бил карал до Еди къде си за да хване някакво намаление от там, получавам такава скомина, ако имах калашник тялото ми само щеше да го зареди и възпламени, като рефлекс. Тия цигании вече не мога да ги толерирам. Незнам ти как си го изтърпяла това. Малките момичета са много по- толерантни и се нагаждат по-лесно, но това е нож с две остриета. Мъжете почват да те мачкат все повече и повече… докато съвсем те смажат. На моята възраст има само едно - “да скъпа” или секира.

# 125
  • Швейцария
Е, млада съм била. Той имаше други "качества" Laughing

# 126
  • Out of the Mix
ДонаПрима, и мен ме дразнят такива неща, издребняването, което описваш. Смешно е, факт.
Но не винаги ще има "да, скъпа"; няма да има и секира; не съм краен, като теб. Много дразни крайността. Зависи, но повечето ситуации далеч не са да се държиш крайно с думите и отношението.
В които няма "да, скъпа", от теб ще има "да, мило", или darling, може и honey.

# 127
Да, виждала съм такива за моя голяма изненада. И то последните няколко години. Преди знаех, че мъжете използват жените за секс. Сега ми се струва, че целите им са други. По-хитрите и мързеливи от тях гледат да се прилепят към някоя по-успяла жена с кариера. Уви, някои от тези жени въпреки интелекта си и нивото си, когато са самотни и уязвими, се поддават на мили думи и подмазване и се съгласяват да хрантутят такъв.
Други сметкаджии, които не са достатъчно манипулативни и хитри, не се целят толкова високо, но са доволни да се присламчат към жена, от която имат някаква дребна изгода - било то кола (ако те самите нямат или са им взели книжката) или жилище, където да се настанят. Нещата наистина много са се променили. Буквално съм чувала мъж да си казва съвсем безсрамно, че му трябва някоя да му помогне да си изплати ипотеката...

# 128
Чуя ли мъж да ми пресмята чисълца и да ми се цигани за каквото и да е, включително за време, за планове, за самолетни билети, за класата на почивката ни, да бил карал до Еди къде си за да хване някакво намаление от там, получавам такава скомина, ако имах калашник тялото ми само щеше да го зареди и възпламени, като рефлекс. Тия цигании вече не мога да ги толерирам. Незнам ти как си го изтърпяла това. Малките момичета са много по- толерантни и се нагаждат по-лесно, но това е нож с две остриета. Мъжете почват да те мачкат все повече и повече… докато съвсем те смажат. На моята възраст има само едно - “да скъпа” или секира.
Аз винаги си правя сметката. Няма нужда да наливам на разни хотели и самолетни компании пари.
Винаги гледам оптмалния маршрут и смислена цена. Така правя повече неща с едни и същи пари.
Не мислиш ли че бизнес класата е супер безмислено харчене ? Или парите не мъжа ти не се общи.
Тоест той харчи, не че вие харчите.
Мен такива жени са ми глупави.

Чух една жена в Била.
Изхарчила цялата заплата на мъжа си за да си купи Фурла.
Много щастлива. Говори с приятелка " ....... направо му треснах цялата заплата ....."
Предполагам че като нямат, какво да ядат след 3 дена мъжа ще е виновен.

# 129
  • Швейцария
Тя заплатата му ако е колкото една Фурла....малееее. Поне да беше Гучи, макар че пак е малко.

# 130
Прочетох заглавието на темата 3 пъти, да не е объркано, че жените искат материални неща от мъжете! Не съм попадала на такива.

# 131
Тя заплатата му ако е колкото една Фурла....малееее. Поне да беше Гучи, макар че пак е малко.
Фурлата ясно, ама Гучи не бих казал че е малко, поне за България.

# 132
Фурлата ясно, ама Гучи не бих казал че е малко, поне за България.
Малко е. Виж разни мулти милиардери как се развеждат.
Жените недоволни Simple Smile

# 133
  • Швейцария
Гучи може да се намери за 2000 лв в Ибей. Сега не говорим за най-новата колекция.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:23 от JennyBG

# 134
Гучи може да се намери за 2000 лв в Ебей. Сега не говорим за най-новата колекция.
Гучи мучи.
Купивам същата чанта Мучи за 200 лв и за 1800 лв отивам в Египет да се гмуркм  с детето за 5-6 дена.
Спомените които ще си образувам ще ме топлят цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт