Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 884
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
Задълбително жалба!
Да се научат че не могат да се е*ават с клиентите си!

# 196
Май ще се наложи жалба, при техните нелепи отговори и опити да ми откажат рекламацията. Входираха ми я и после след срока на гаранцията удобно ми казаха, че аз съм некоректна и ще ми я отхвърлят. Пълно безобразие.

# 197
  • пустинята Гоби
Сандалите в България няма как да се носят често така или иначе. Аз нося две-три марки сандали по 3-4 години, накрая ги изхвърлям здрави, защото ми писват. За мен не е нормално да се скъсат за едно лято носене.

# 198
Аз два пъти съм подавала рекламация, не съм имала проблем, но ставаше въпрос за месеци след покупка. Даже при втората ми оставиха и кецовете, не бяха евтини.
Щом сте в срока, трябва да ви я уважат.
В момента чакам развоя на една в ССС, и там ми е втора.
Разбирам да е носено ежедневно, ама за няколко носения да отива в коша, не ми е ОК.
Мисля, че щом имаме права, трябва да си ги търсим , по всички възможни начини.

# 199
  • София
Последната ми поръчка я няма в профилът ми, а трябва да я върна. Имам я на имейл с фактура и с всичко, но когато вляза в профила виждам само предпоследната и предишните.. Някой имал ли е такъв проблем?

# 200
  • Бургас
Здравейте.
Някой знае ли размерите на обувки с марка Gabor на колко см стъпало отговарят. Харесах лоуфъри на марката в сайта обувки.бг, но се колебая с номера.

# 201
Някой знае ли размерите на обувки с марка Gabor на колко см стъпало отговарят.

# 202
Вчера направих нова поръчка за сандали, но за да ги платя с наложен платеж, трябваше да се съглася на платена доставка до офис. Сега си ги поръчах същите от ССС, но с безплатна доставка и наложен платеж. Как да откажа вчерашната поръчка, като няма бутон за такова действие?

# 203
Като получиш съобщение от куриерската фирма за доставка, ги отказваш. Не си спомням кой доставя, ако е Еконт - имаш приложение. Ако е Спиди през линка.

# 204
  • Бургас
здравейте, за пръв път поръчах, но обувките са ми неудобни и твърди и искам да ги върна, някой може ли да ми помогне какво трябва да направя, не виждам в кутията формуляр за връщане, платих с наложен платеж в офис на Спиди, но май не запазих бележката за плащането, т.е. в момента  имам само кутията и обувките- не се носени разбира се

# 205
Влезте си в профила и ще видите "моите връщания" в падащото меню на "Моят профил". От там следвайте стъпките, запишете си номерът, който се генерира и след това просто опаковайте кутията, и върнете обувките в офис на Еконт. Там знаят какво да правят.

# 206
  • Бургас
благодаря много,  попълних на сайта и получих номер на товарителница
сега трябва ли да чакам нещо или просто отивам в офис на Еконт по мой избор

# 207
Отивате в офис по ваш избор. Казвате "връщам към obuvki.bg" и давате пакета и номера, това е всичко.

# 208
Здравейте! Някой може ли да помогне с избора на размер на обувки Steve Madden. Размерът на ходилото е 23.1 см. Според таблицата би следвало да поръчам 37 номер, но се притеснявам да не са големи. Надявам се някоя дама, която има опит с тях, да сподели Simple Smile

# 209
На Стийв Мейдън е идиотска номерацията. Нося между 38 и 39 номер. Бях си поръчала маратонки 38 номер, бяха толкова малки, че едвам обух едната, за да пробвам. Реших, че и 39 ще са малки, взех 40. Нося ги, но са ми големи, а съм сигурна че 39 щяха да ми опират на пръста. Или купете два номера, или се пригответе да връщате и сменяте. Може и да улучите по случайност.

Общи условия

Активация на акаунт