КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден! И аз ви изпращам усмивки и целувки, и прегръдки!
Да ви е хубав денят, изпълнен с приятни и усмихнати хора!
Диди, на патерица, ЧРД на твоя мъж с пожелание за хубави години занапред!

Моите изследвания и снимки са добри, но болката в крака си е още там. Според мен не е ортопедична причината. По-скоро е нещо неврозно или най-добре доплер, за да се установи.
На всички страдащи от малки и по-сериозни болежки пожелавам бързо да им мине!
Приятен и ползотворен ден! До скоро!

# 151
Здравейте!
И слънцето се днес усмихна, да ни зареди с искри. Сещам се за песента
"Усмивката" и отново преоткривам хубавата песен. Слушам БГ радио.
Болните да оздравяват, а на всички - бъдете здрави и по-често се усмихвайте!

# 152
Добър ден и от мен! Няма начин да не се усмихна когато съм тук с вас 😊🥰
КАГ, хубаво е, че изследванията са добри, не е хубаво, че болката все още я има. Дано намерят причината и да минава!
Танитка, не съм пуснала палците 😘
Айша, ти как си, много ли е изгорено!
Пипи, и на теб и твоите съмишленици стискам палци, да се справите и сложите на място мързеливеца.
Ениса, видях нещо и ти предлагам идея. Докато събереш парички за костенура да предложиш на пИятеля един такъв костенур 😀

Изчезвам, че някой ме търси по коридора.
Голяяяма прегръдка за всички ви любими мои момичета 🤗🥰❤️

# 153
Привет на всички! Баба работи здраво за костенура, но идеята на Касс е страхотна. Започва да се покачва напрежението при нас, до изборите ще е така. На 11/13 октомври ще съм във Велинград на регулярната среща, където ще видим софтуера. След двойната лудница през юни, вече няма какво да ме бутне.
Искам следващия път като вляза тук, всички болежки да са забравени. Стягайте се, кажете нещо за гаджета, за приключения, ние ще пазим тайна Stuck Out Tongue Winking Eye
Усмихнат ден!

# 154
Гадже само насън, дето се връщам на 20, и  това няма май.
 Мечти за младост.
 Видях един клип с костенурка и писах на жената , ако няма дом, да ни я даде,  имаме човек за нея , до сега - нищо. Извиних се,  ако съм в грешка, тя по улицата  я снимала, пък дали  е тя фотографът или взела на заем - не знам, абе мерак да снабдим лъФи . Пък не съм питала баба какво мисли.

Аз си играя с една права лопата, по половин час игра, и почивка толкова ,че не мога. Бавно и славно ще  е. Боже ,де ми е силата?!
 При гаджетата май.

# 155
А дано, Боряна, а дано! За силата имам предвид, не за костенура. Пък ако се сдобием с такъв, още по-добре!

# 156
  • София
Казвам ви с усмивка - А здравейте! Grinning
Какво ви става днес? От всеки пост се излива настроение на талази, на талази.
НИНКА от сутринта ни зареди с усмивки. Хубаво е всеки ден да е такъв празник! Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯНЕТО ни поздрави в рима. Тенк ю, баба! Hug
БОРЯНА като спец папарак е "хванала" две усмихнати баби. Кои ли са? Grinning
КАГ е притурила към усмивките целувки, че и прегръдки. Grinning Kissing Heart Hug
КРАСИВА БЕЛЛА - усмивка в музикален вариант. Notes
КАССС направи признание, че с нас й е много хубаво и подкрепи признанието с лъчезарна усмивка. Grinning
ЕНИСА ни подари усмивка с намигване - да си говорим за гаджета и приключения. И шшш...т Тайна ще бъде. Joy
БОРЯНЧИЦЕ, нищо, че не си от много усмихнатите хора. Тя...и Мона Лиза не е много усмихната... Blush
КАССС костенурът е чудесен!
БОРЯНЧИЦЕ, страхотна идея да зарадваме пИятеля и представяте ли си - ще видим най искрената, най-чистата и най-щастливата усмивка под слънцето. Ще се обадя на една приятелка от село, тя имаше такова жУвотно в градината. Ако все още е при нея, може и да ми го даде.
ЕНИСА, май не те питахме искаш ли, не искаш ли?
Скоро не съм се чувствала така - усмихната от 6-ти до 6-ти зъб. Joy

# 157
  • София
Привет!
Фло, прекрасен е поста ти. Как успяваш да споменеш всички и да внесеш положителни емоции. Благодаря ти!
От мен отново за теб и за всички приятелки /баби, лелки и т.н./ от къщичката ни :

# 158
Ха, добър ви ден!
И аз да се прицънцуря към усмихнатите хора Simple Smile .
Тук съм, но защо съм - трети ден съм се заровила в едни парцаляци -  едни пера и прибирам, други вадя.
Но да не мислите, че само това правя - успоредно с това върша разни извънкъщни работи, та ми се смръзна кръвчицата вчера и онзи ден по улиците. Вчера на прибиране към къщи толкова ми беше студено на врата и ушите, че влязох в един магазин и си си купих най- дебелия плетен шал и още там се омотах с него.
Сега вече си поизвадих по - топли дрешки и шалове, но то пък вятъра утихна и така го бива.
Следва малко гладаческа работа и току станало време за вечерна разходка.
Спирам с мрънкането, че като ви знам какви сте вихрушки въртокъщници, аз на малкия ви пръст не мога да стъпя.
То и не се напъвам, де - твърдо следвам принципа на една дружка ,,не всичко на всяка цена'', колкото толкова - важното е да съм спокойна и доволна .
Ставам, че ей сега ще се мръкне и ще ми свърши работния ден - активностите и работата са ми от светло до тъмно, после активна почивка и свободни занимания.

Кой изгорен, кой болен, кой недоволен - да ви минава бързо и леко.
Танитка, пиши как е положението?
Айша, с какво маза пръста и как е днес?
К.А.Г - че, съжалявам за болежката ти. Ако не е ортопедично, някакви предположения за неврологично - радикулит, ишиас или нещо такова ?Пробвай пък при друг вид доктори.
Хайде, до следващо писане.
Да ви е спокойна и приятна вечерта!

# 159
Фло, приемам костенури всякакви. Градината е на тяхно разположение.

# 160
  • София
Изгорената не я мислете - нали снощи писах, значи ми е минало.
Мазах - първо малко хлябна сода, после кокосово масло, естествено от Лидл. От 2 -3 г. го ползвам  като крем за ръце, че от тях ме сърби по нощите.
Вие хубаво предлагате костенур за пИАтеля, но мамка му какво мисли по въпроса не се знае. Аз имах такова животно 10 дни  и го подарих на други деца. То си трябва аквариум - съответно почистване, осветление и отопление. Моята беше на свободно отглеждане в апарт. и се мушна зад хладилника. 3 дни с майка ми  ми и вуйчо ми/беше ни на гости/ пълзяхме да я търсим. Накрая хладилника започна да трака зловещо. Майка ми се притесни, че се разваля, разкрещя се на всички присъстващи как не го затваряме бързо. Докато държеше речта Ева излезе тържествено и се прекатури от перваза. След 2 -3 дни пак майка ми се прибира и в коридора 2 лъскави, заоблени петна. Решила, че съм изтървала нещо и да го вдигне с пръсти. Да, ама Ева се изакала, мамата - гнуслива и потресена. ...
А и костенурките са забранени за домашно отглеждане. Лелята на мрънчоците имаше тук и няма начин да ги внесе легално в Герм., нали там живее. Та остана баба и да им слугува.

# 161
  • София
Днес ме пишете в графа Загори тенджера. Чули ли сте супа да загори? Ако не сте - четете. Сварих свински крачета, да направя супа пача за Ромео и много да го зарадвам. Обезкостих ги и оставих тенджерата още малко на котлона. И полегнах...Не мислех да заспивам, но за зла беда съм се отнесла. Е, няма да се радва днес Ромео. Ще се радва, ама друг път. JoyСега измих скороварката и историята свърши.
Обадих се на село, че една съседка през лятото имаше 3 костенурки в двора. Знаех, че ще ми даде едната. Е да, ама една по една изчезнали. Сега няма нито една.

# 162
  • София
Фло, Ромео гладен няма да остане - сигурна съм.
Имам въпрос - от къде са крачетата? Че на Пл. му се яде пача и все пита дали са пуснали в Лидл. А последните нещо се офлянкват.

# 163
И аз изгорих едни бутерки, малко , но от сърце. Вардих ги и аха още 5 минути и се отплеснах. Като съм изморена,  а вече от нищо се изморявам, не тряБва да пипам  ама нищо.
 Не е за хвала, но функциите затихват. Не  е  до години, всеки организъм има свое време, на моя намалява. Ще се вллача,  поне да съм на крака.
 Отчайващо  или не,  реалистично  е.. Главата ми се съпротивлява  и тряБва да я слушам. насила не става.

# 164
Гледах костенурки(3), но в двора.Те бяха барометърът за точно време. Щом се заряваха, времето се разваля, щом излизаха-идват топлите дни.
Марусия, най-голямата я бях опитомила и ядеше маруля от ръката ми.
Не бих гледала домашен любимец в апартамент, та дори и това да са рибки

Общи условия

Активация на акаунт